Zene drage, da se malo javim. Pratim vas svaki dan i dalje, cestitam svi trudnicama a nama trudilicama zelim puno srece!
Moj dan za ne dobiti je 9.3. ali s obzirom na povisen TSH i neke simptome PMS-a, nekako su mi nade opale, bit ce sto bude...
Pusa
Malo sunce ja trebam dobit 8.3....tu smo u dan! :)
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro drage moje! Samo da javim da sam radila test i pozitivan je , nisam mogla vjerovati svojim ocima, a zarucnik kaze pa je vidis, gle dvije crte hehe
Ono sto sam ja zamjetila kod sebe i sto je drugacije je ta bol u sisama, ni priblizno slicna kao kod menge, pa me zgaravica znala uhvatit a do prije par dana nisam niti znala sto je zgaravica, umoooorr, ja bi samo spavala i lezala i jos mi nije dosta.
Zelim Vam puno svima uspjeha i da sto prije ugledate svoje plusice. I moram pohvaliti ovaj forum jer ste izuzetno drage, iako se ne poznajemo tu ste za savjete, prolazite jedna s drugom ono kroz sto same jedva prolazimo! Hvala Vam
Tina iscekujemo zajedno sta Ce da se dogodi i ja Sam odradila poso sad moram da cekam ja vec dva dana poslije ovulacije imam ne konstantno Ali imam kao druk na jajnik i tu okolo...inace tetka treba doci 17.3 pa cemo vidjeti tako Kalendar kaze a ovulaciju svaku osjetim i znam kad je jer me boli jajnik Koji ovulira....drziM Nam fige da uspije i da Bude vise plusica ovaj mjesec....
Ivcy CESTITKE OD SRCA da Bude lijepa i ugodna trudnoca…jupiiiiii kreno je super ovaj mart bas mi je drago zbog tebe dao Bog da nas Bude vise u ovom mjesecu…joj kako Sam sretna majkemi kao da Sam ja trudna….uzivaj draga sad i opusti se…jesi imala jos kakvi simptoma jesi imala bolove poslije ovulacije izvini al me zanima i druge sto iscekujemo…..ljubim te i cuvaj se i uzivaj u divnim proljetnim Daniel
Hvala ti!
I ja zelim da ugledate plusice ovaj mjesec.
Eh, temperatura mi je konstantno u bilo koje doba dana bila iznedju 36.8-37.2, citala sam da 21.dan ciklusa tempica raste i 25.dan ako nije doslo do oplodnje pada, ako je doslo da ostaje povisena. Pa sad nzn dali je i to jedan od sigurnih znakova. Ja sam se nadala zbog temp.hehe a sad trenutno kad lagano prodjem rukom preko sisa to je neka bol, moglo bi se reci ugodna bol drugacije uglavnom.
Pitaj sto god zelis, rado cu odgovoriti.
Hvala ti na odgovoru....jesu li ti areole promjenile boju? Posto neznam tacno u kom periodu mjenjaju....
Hvala ti na odgovoru....jesu li ti areole promjenile boju? Posto neznam tacno u kom periodu mjenjaju....
Ivcy cestitam..... :) Lijepo je kad te na forumu docekaju ovakve vijesti! Super :) Neka bude uredna i skolska trudnoca!
Malosunce sretno nam iako mislim da ja idem u slijedeci mjesec jer simptoma nemam apsolutno nikakvih, sise su mi sasvim normalne, cak normalnije nego zadnja dva tri ciklusa kad sam pila vrkutu!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji