Jutro! Bila sam na nekom tecaju pa je zrna rekla za sve koje imaju problema i sl.nek se jave na mail od ove stranice, www.ppo.hr
Oni uglavnom zagovaraju sve prirodno u vezi planiranja obitelji i protiv su pilula i svega ostalog sto je nrprirodno. Pa ako koja od vas zeli nek zatrazi i njihov savjet!
Inace meni kasni, dns cu radit test pa javim.. Pusa

Hvala cure na potpori :)
Riješili smo i to :) 4 Puta u 3 VAŽNA dana, pa ćemo vidjeti sada ;)
Imam još jedno pitanje a vas koje ste već planirale bebu i koje ste rodile... Osjećaju li se kakvi bolovi tokom oplodnje,odnosno onog famoznog ugnježdavanja ploda u maternicu??? Jeste li vi to osjećale?
Recimo ja imam enormne bolove tokom menstruacije i još veće tokom ovulacije, pa me zanima dal i tokom toga postoje kakvi bolovi ili grčevi?
<3
Monika otiđi na kalendar ovulacije poliklinike harni i upises najkraci i najduzi ciklus. Meni su isto saroliki ciklusi. Inace kalendarom rijetko mozes pogodit ovulaciju vec samo dobijes okvirno plodne dane.
A i savjetuje se inace hopsanje svako drugi dan....
Ivcy drzim fige za +!
Tina na stranici countdownto pregnancy.com imas super alatabi tekstova o implataciji....npr. ako je meni ovo dobitni ciklus onda mi stavlja da je danas najvjerovatnija implatacija 9dpo! Zanimljiva je stranica za zabavu!

url=https://lilypie.com]
Majo, istina, doci ce kad tad plus, a nada se ne smije izgubiti

14.06.2014. L ♥
Zene drage, da se malo javim. Pratim vas svaki dan i dalje, cestitam svi trudnicama a nama trudilicama zelim puno srece!
Moj dan za ne dobiti je 9.3. ali s obzirom na povisen TSH i neke simptome PMS-a, nekako su mi nade opale, bit ce sto bude...
Pusa

Malo sunce ja trebam dobit 8.3....tu smo u dan! :)
Malo sunce ja trebam dobit 8.3….tu smo u dan! :)
Sretno nam bilo Majo

url=https://lilypie.com]
Dobro jutro drage moje! Samo da javim da sam radila test i pozitivan je , nisam mogla vjerovati svojim ocima, a zarucnik kaze pa je vidis, gle dvije crte hehe
Ono sto sam ja zamjetila kod sebe i sto je drugacije je ta bol u sisama, ni priblizno slicna kao kod menge, pa me zgaravica znala uhvatit a do prije par dana nisam niti znala sto je zgaravica, umoooorr, ja bi samo spavala i lezala i jos mi nije dosta.
Zelim Vam puno svima uspjeha i da sto prije ugledate svoje plusice. I moram pohvaliti ovaj forum jer ste izuzetno drage, iako se ne poznajemo tu ste za savjete, prolazite jedna s drugom ono kroz sto same jedva prolazimo! Hvala Vam

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji