Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    04. Ožujak 2016. 15:44

Zene drage, da se malo javim. Pratim vas svaki dan i dalje, cestitam svi trudnicama a nama trudilicama zelim puno srece! 
    Moj dan za ne dobiti je 9.3. ali s obzirom na povisen TSH i neke simptome PMS-a, nekako su mi nade opale, bit ce sto bude...
    Pusa 

Mallla
    04. Ožujak 2016. 21:46

Malo sunce ja trebam dobit 8.3....tu smo u dan!  :)

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    05. Ožujak 2016. 08:32

Dobro jutro drage moje! Samo da javim da sam radila test i pozitivan je , nisam mogla vjerovati svojim ocima, a zarucnik kaze pa je vidis, gle dvije crte hehe

Ono sto sam ja zamjetila kod sebe i sto je drugacije je ta bol u sisama, ni priblizno slicna kao kod menge, pa me zgaravica znala uhvatit a do prije par dana nisam niti znala sto je zgaravica, umoooorr, ja bi samo spavala i lezala i jos mi nije dosta.  

Zelim Vam puno svima uspjeha i da sto prije ugledate svoje plusice. I moram pohvaliti ovaj forum jer ste izuzetno drage, iako se ne poznajemo tu ste za savjete, prolazite jedna s drugom ono kroz sto same jedva prolazimo! Hvala Vam 

Selmica24
    05. Ožujak 2016. 09:10

Tina iscekujemo zajedno sta Ce da se dogodi i ja Sam odradila poso sad moram da cekam ja vec dva dana poslije ovulacije imam ne konstantno Ali imam kao druk na jajnik i tu okolo...inace tetka treba doci 17.3 pa cemo vidjeti tako Kalendar kaze a ovulaciju svaku osjetim i znam kad je jer me boli jajnik Koji ovulira....drziM Nam fige da uspije i da Bude vise plusica ovaj mjesec....

Selmica24
    05. Ožujak 2016. 09:18

Ivcy CESTITKE OD SRCA  da Bude lijepa i ugodna trudnoca…jupiiiiii kreno je super ovaj mart bas mi je drago zbog tebe dao Bog da nas Bude vise u ovom mjesecu…joj kako Sam sretna majkemi kao da Sam ja trudna….uzivaj draga sad i opusti se…jesi imala jos kakvi simptoma jesi imala bolove poslije ovulacije izvini al me zanima i druge sto iscekujemo…..ljubim te i cuvaj se i uzivaj u divnim proljetnim Daniel 

Ivcy1306
    05. Ožujak 2016. 09:50

Hvala ti! 
    I ja zelim da ugledate plusice ovaj mjesec.

Eh, temperatura mi je konstantno u bilo koje doba dana bila iznedju 36.8-37.2, citala sam da 21.dan ciklusa tempica raste i 25.dan ako nije doslo do oplodnje pada, ako je doslo da ostaje povisena. Pa sad nzn dali je i to jedan od sigurnih znakova. Ja sam se nadala zbog temp.hehe a sad trenutno kad lagano prodjem rukom preko sisa to je neka bol, moglo bi se reci ugodna bol drugacije uglavnom.
    Pitaj sto god zelis, rado cu odgovoriti.

Selmica24
    05. Ožujak 2016. 10:44

Hvala ti na odgovoru....jesu li ti areole promjenile boju?  Posto neznam tacno u kom periodu mjenjaju.... 

Selmica24
    05. Ožujak 2016. 10:44

Hvala ti na odgovoru....jesu li ti areole promjenile boju?  Posto neznam tacno u kom periodu mjenjaju.... 

Mallla
    05. Ožujak 2016. 11:02

Ivcy cestitam..... :) Lijepo je kad te na forumu docekaju ovakve vijesti! Super :) Neka bude uredna i skolska trudnoca!

Malosunce sretno nam iako mislim da ja idem u slijedeci mjesec jer simptoma nemam apsolutno nikakvih, sise su mi sasvim normalne, cak normalnije nego zadnja dva tri ciklusa kad sam pila vrkutu!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.