Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    02. Ožujak 2016. 20:10

Majo, ja se iskreno nadam da ce uroditi plodom. Nakon toliko iscekivanja vrijeme je da napokon popisas jednog pozitivnog kineza  

Malagarava, divno je sto te muz ohrabruje I uvjerena sam da je u pravu, obzirom koliko je proslo od uzimanja uzorka do testiranja nije ni cudo da su nalazi losiji, drzim ogromne palceve da ce pozitivne I ohrabrujuce misli tvoga muza uvelike pridonjeti da cim prije dobijete svoje malo cudo 

Sarajka, vibram da sve bude u redu na pregledu pa da proces opustanja bude s time jednostavniji. Brzo je ta M odradila svoje, onda u akciju hehe :)) Pusa draga 

Ancica, ja sam ti ispila raznoraznih tableta u prvih 5 mjeseci trudnoce koje se inace ne smiju uzimati, I na svu srecu nije bilo nikakvih posljedica, tako da mislim da ti od tog kratkog uzimanja antibiotika koji se ne preporuca u trudnoci ne bi trebalo biti ama bas nikakvih posljedica, posebice sto si na samom pocetku trudnoce. Kada ti je prvi pregled?

14.06.2014. L ♥

Mallla
    02. Ožujak 2016. 21:34

Da Bog da popisala kineza s majicom POZITIVAN...hahahah :)
    Ma kad tad ce to bit! Ne odustajem... :* :*

url=https://lilypie.com]

Moni_Ka
    03. Ožujak 2016. 21:35

Drage moje,evo i mene...bila sam malo u poslu oko sredjivanja i organiziranja vjencanja i svasta nesto.Mislim da cu sluditi.Gledam sad kalendar i svaki put ciklus traje drugacije.Nekad 26,nekad 30,pa 28,pa 29 dana,pa 33 dana, itd...kako da se sad sukladno tome ravnam s plodnim danima kad mi je sve zbrka.Kako da ih uopce izracunam kad je sve to opci urnebes?Inace mislim da cu se najvise aktivirat sad od 10.dana zadnje M pa nadalje pa sto bude.Ovako samo nagadjam i gatam.Inace,ako sam propustila koji plusic ovdje,buducim mamicama cestitam,a nama trudilicama zelim puno uspjeha,bez gubljenja nade.

Ivcy1306
    04. Ožujak 2016. 09:33

Jutro! Bila sam na nekom tecaju pa je zrna rekla za sve koje imaju problema i sl.nek se jave na mail od ove stranice, www.ppo.hr 
    Oni uglavnom zagovaraju sve prirodno u vezi planiranja obitelji i protiv su pilula i svega ostalog sto je nrprirodno. Pa ako koja od vas zeli nek zatrazi i njihov savjet!  
    Inace meni kasni, dns cu radit test pa javim.. Pusa

Tina2323
    04. Ožujak 2016. 09:45

Hvala cure na potpori :)
    Riješili smo i to :) 4 Puta u 3 VAŽNA dana, pa ćemo vidjeti sada ;)
    Imam još jedno pitanje a vas koje ste već planirale bebu i koje ste rodile... Osjećaju li se kakvi bolovi tokom oplodnje,odnosno onog famoznog ugnježdavanja ploda u maternicu??? Jeste li vi to osjećale?
    Recimo ja imam enormne bolove tokom menstruacije i još veće tokom ovulacije, pa me zanima dal i tokom toga postoje kakvi bolovi ili grčevi?

<3

Mallla
    04. Ožujak 2016. 10:42

Monika otiđi na kalendar ovulacije poliklinike harni i upises najkraci i najduzi ciklus. Meni su isto saroliki ciklusi. Inace kalendarom rijetko mozes pogodit ovulaciju vec samo dobijes okvirno plodne dane.
    A i savjetuje se inace hopsanje svako drugi dan....

Ivcy drzim fige za +!

Tina na stranici countdownto pregnancy.com imas super alatabi tekstova o implataciji....npr. ako je meni ovo dobitni ciklus onda mi stavlja da je danas najvjerovatnija implatacija 9dpo! Zanimljiva je stranica za zabavu!

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    04. Ožujak 2016. 11:05

Majo, istina, doci ce kad tad plus, a nada se ne smije izgubiti 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.