Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Ožujak 2016. 13:04

Javi, cekamo dobre vijesti!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    02. Ožujak 2016. 13:34

hvala cure na potpori 
    Sarajka trebao je unutar sat vremena donijeti od kad napravi. Dok je došao, našao parking, sigurno je prošlo već 1h, i kaže da kad je predao nije odmah uzela nego je stavila sa strane i nešto drugo radila, tako da vjeruje da je i više prošlo.
    Ancica cestitke 
    Tina stvarno mi je žao zbog gubitka

danas mi se malo sleglo sve, posložila sam sebi u glavi pa je lakše, obavljam naružbe za preglede... muž mi je rekao da ću sigurno biti trudna do ljeta, kako god zvučalo ja mu vjerujem hehe

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    02. Ožujak 2016. 13:40

Tako i treba...ja mu isto vjerujem :) jeeejjj vec se veselim

malagarava13
    02. Ožujak 2016. 14:06

MajaSocka

Tako i treba…ja mu isto vjerujem :) jeeejjj vec se veselim

hvala draga 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Ancica82
    02. Ožujak 2016. 14:33

Hvala vam cure..zlatne ste.. Ivcy meni temperatura uopce nije bila pokazatelj.. nikakav simptom trudnoce... tek danas malo trbuh boli..A trebala sam dobit jucer..kad nije dosla menga..odmah danas test pokazao..i to onaj jeftini..Luky pila sam Dioksicilin..mislim da se tako zove.. a on je zabranjen u trudnoci..sreca samo sam 3 tablete popila..sad sam dobila Amoksicilin..

LuKi5
    02. Ožujak 2016. 20:10

Majo, ja se iskreno nadam da ce uroditi plodom. Nakon toliko iscekivanja vrijeme je da napokon popisas jednog pozitivnog kineza  

Malagarava, divno je sto te muz ohrabruje I uvjerena sam da je u pravu, obzirom koliko je proslo od uzimanja uzorka do testiranja nije ni cudo da su nalazi losiji, drzim ogromne palceve da ce pozitivne I ohrabrujuce misli tvoga muza uvelike pridonjeti da cim prije dobijete svoje malo cudo 

Sarajka, vibram da sve bude u redu na pregledu pa da proces opustanja bude s time jednostavniji. Brzo je ta M odradila svoje, onda u akciju hehe :)) Pusa draga 

Ancica, ja sam ti ispila raznoraznih tableta u prvih 5 mjeseci trudnoce koje se inace ne smiju uzimati, I na svu srecu nije bilo nikakvih posljedica, tako da mislim da ti od tog kratkog uzimanja antibiotika koji se ne preporuca u trudnoci ne bi trebalo biti ama bas nikakvih posljedica, posebice sto si na samom pocetku trudnoce. Kada ti je prvi pregled?

Ancica82
    02. Ožujak 2016. 20:51

Luki..nisam se jos narucila..a koliko sam cula ni ne vrijedi ici prije 6-7tjedna.. a jedino sto sam dijabeticar moram malo pripazit

14.06.2014. L ♥

Mallla
    02. Ožujak 2016. 21:34

Da Bog da popisala kineza s majicom POZITIVAN...hahahah :)
    Ma kad tad ce to bit! Ne odustajem... :* :*

Moni_Ka
    03. Ožujak 2016. 21:35

Drage moje,evo i mene...bila sam malo u poslu oko sredjivanja i organiziranja vjencanja i svasta nesto.Mislim da cu sluditi.Gledam sad kalendar i svaki put ciklus traje drugacije.Nekad 26,nekad 30,pa 28,pa 29 dana,pa 33 dana, itd...kako da se sad sukladno tome ravnam s plodnim danima kad mi je sve zbrka.Kako da ih uopce izracunam kad je sve to opci urnebes?Inace mislim da cu se najvise aktivirat sad od 10.dana zadnje M pa nadalje pa sto bude.Ovako samo nagadjam i gatam.Inace,ako sam propustila koji plusic ovdje,buducim mamicama cestitam,a nama trudilicama zelim puno uspjeha,bez gubljenja nade.

LuKi5
    04. Ožujak 2016. 11:02

Moni_Ka

Drage moje,evo i mene…bila sam malo u poslu oko sredjivanja i organiziranja vjencanja i svasta nesto.Mislim da cu sluditi.Gledam sad kalendar i svaki put ciklus traje drugacije.Nekad 26,nekad 30,pa 28,pa 29 dana,pa 33 dana, itd…kako da se sad sukladno tome ravnam s plodnim danima kad mi je sve zbrka.Kako da ih uopce izracunam kad je sve to opci urnebes?Inace mislim da cu se najvise aktivirat sad od 10.dana zadnje M pa nadalje pa sto bude.Ovako samo nagadjam i gatam.Inace,ako sam propustila koji plusic ovdje,buducim mamicama cestitam,a nama trudilicama zelim puno uspjeha,bez gubljenja nade.

Ma cikusi su ti savrseni, redoviti, budes li razmisljala tako samo ces sebe izluditi bezveze, znaci, prava je rijetkost da svaki ciklus traje tocno u dan, izracunaj si otprilike prosjek trajanja ciklusa I upamti da I onoj zeni kojoj je svaki ciklus jednakog trajanja ovulacija ne mora biti u isto vrijeme, tako da se vi lijepo  druzite I doci ce I beba :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI