Luki Hvala ti
Jednom ce me potrefit uspjesan ciklus, kad tad!
Uvijek kazes nesto poticajno, bas si me oraspolozila!
Tako i ja saljem na natjecaje a odgovori uvijek isti - odbijenice. Kod mene je situacija da ja trazim posao a muz jos mora dovrsit faks, al dobro i to ce se s vremenom valjda rijesit.
Zelim ti muzu da ubrzo nađe posao,da financijska situacija barem malo krene naprijed! A onda se moze malo opustenije i zivit :)
url=https://lilypie.com]
Drage moje, vjerujem da sam i ja vise dosadna. al znam da cete mi oprostit
, posto sam totalni laik u svemu tome, zanima me dali povisena temperatura mora biti konstantno ili kako? Ja mjerim vec 5dana i u koje god doba dana da ju mjerim varira izmedju 36.8-37.4 ? Mengu ne ocekujem 3.3., a sad vec imam i lagane grceve, rekla bi bas da kao da ce doci! Zbunjena sam totalno
MM je danas radio spermiogram. SAD znam da smo ga trebali uraditi odmah kad smo se odlucili da pravimo bebicu, a ne nakon godinu :((( na pocetku sam samo sebe testirala. Ne mogu reci 1oo posto da je to bas razlog sto bebe nema, ali kako sam ja proucila nalaz imamo problem kod MM. Sacekat cu ponedjeljak da vidim sta ginekolog kaze i urolog, ali ja sam si katastrofa od nalaza... ne znam imate li iskustva sa tim nalazom, dijagnozu nisu pisali, nego samo referntne vrijednosti, ugl ono sto mu ne valja je to da je veci postotak patoloskih od normalnih oblika spermatozoida, onda malo veci postotak zivih od mrtvih, pokretljivost nam je 52% ali samo 18 % je progresivno brzih, 28 sporo pokretljivi, ostatak pokretni u mjestu, i do 1o leukocita u vidnom polju...
Mislim tjesim sebe moglo je i gore da ih uopste nema ali ne znam ovo sto ima moze li nam pomoci....
naravno nista nije pravilo, terapija ima i za upalu i za poboljsanje kvaliteta, da nam deckima pomogne da se proguraju ;) pa samo jedan treba :) tako da idemo dalje ali eto malo sam se rastuzila i zabrinula :( ne mogu docekati ponedjeljak da odem doktoru...
Hvala svima! Mi smo pokusavali od 7mj do 9mj onda sam na kratko bila odustala i evo sad zadnja tri mj i ovaj mj se pojavio plusic. Ja mislim da je puno pomogla vrkuta,nisam uopce osjecala ovulaciju do sada kada sam je pila. I ovaj mj je bas bilo puno sluzi. Ne znam dali da je nastavim piti i dalje,dali itko zna da me savjetuje?
@nci
@nci kazu da se vrkuta ne pije prva 3mj jer grcevi koje izazove mogu bit pogubni. Ali kad prođu 3mj onda se preporucuje!
Dr.dentistl ne panicari polako, u ponedjeljak ces sve znati. Ali isto tako sperma se obnavlja svako 3 mj, tako da slijedeci nalaz moze biti bolji. I sad barem znas da je tu problem. Mi se priblizavamo godini i evo tek sad ce dragi radit spermiogram zato ne krivi sebe sto niste odma radili test. Jer gle nitko ne krene s predpostavkom da nesto ne stima.
Ivcy nisi dosadna, ne pricaj gluposti. Temperatura se samo prva jutarnja uzima u obzir, dakle bazalna, cim oci otvoris, bez dizanja i micanja.
Sarajka novi mjesec nova nada...nek vise dodje ta M!
url=https://lilypie.com]
MajaSocka hvala na odgovoru onda za sada prestajem piti. Nadam se da ovo do sada nece naskoditi
@nci
Sortiraj odgovore
Najstariji