Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dr.dentistL
    27. Veljača 2016. 23:09

Hvala vam curke na podrsci Sarajka, MajaSocka 
    Meni je danas bas sok jer stvarno nisam ocekivala lose rezultate jer MM nije ni pusac,alkohol nikad i nista ne konzumira, sportom se bavi, gledamo stvarno da se zdravo hranimo, ali eto nista nije pravilo...da upravu ste da niko ne sa pretpostavkom da nesto nije uredu ali eto ja se nadam da se nas problem moze rijesiti, mi cemo uraditi sve sto je do nas, ostalo na nalazu je dobro, bar se nadam da je to neki dobar znak, vidjet cemo sta ce doktori da kazu, ja se nadam boljem nalazu sljedeci put ☺💙

Sarajka znaci krenula je M, a sljedeci mjesec bit ce sigurno...
    Maja nadam se da ce kod vas nalazi biti bolji, cuvam fige curke...

LuKi5
    28. Veljača 2016. 14:58

Majo, Sarajka, hvala vam do neba na ovim divnim I ohrabrujucim rijecima. Sve nas ceka bolje sutra

Sarajka, aj da je I dosla vise ta tvoja M. Bas te odlucila zezat ovaj mjesec, mislim da ti najmanje stete moze napraviti lekadol, on je nekako najblazi za organizam od svih tih tableta za bolove, sad ne znam ako je djelotvoran dovoljno, ja jedino njega smijem piti zbog ovih ostalih tableta koje pijem, a ne djeluje mi nista, kao da sam zrak popila. Kamilica djeluje onako opustajuce pa da probas s njom, iako, ti menstrualni bolovi su bas zeznuti jer tesko sto djeluje na njih. Ja sam odustala od ikakvih tableta I otrpim tih par dana jer mi bas niti kedne nisu pomagale, na kraju bi me samo zeludac bolio. 

Majo, bas mi je zao sto moras kroz to prolaziti, sve se nadamda ce jednog dana biti bolje, zelim ti od srca da uskoro tvoja molba za posao dobije pozitivan odgovor I da se rijesis tog stresa od trazenja posla, bar da se na financijskom planu pocne sve odvijati u pozitivnom smjeru, a s tim ce I brze doci do trudnoce. Drzi se draga

dr.dentistL, najbolje da sacekate strucno misljenje, cure su sve rekle. Samo hrabro, vjerujem da ce sve na kraju biti u redu I da taj nalaz nije konacan, vec stepenica naprijed da znate u kojem smjeru dalje I na sto se orijentirati da u konacnici dode do trudnoce :)

14.06.2014. L ♥

Mallla
    28. Veljača 2016. 16:18

Hvala ti Luki 
    Ja sam prije bol rjesavala sa dva gutljaja orahovice i lezanjem u krevetu...znam da alkohol ne treba preporucavati ali meni je pomagalo! Mozda da se vratim na to!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    28. Veljača 2016. 18:07

dr.  nije dobio ništa, možda jer smo bili nakon 5mj.pokušavanja, ali i na naše pitanje dali ima neke tablete,nešto za poboljšanje toga nismo dobili neki konkretni odgovor. Sad smo naručili Fertilup, pa ćemo probati sa tim. Isto mu radim smjesu sa orasima, medom i celerom, to uzima sada 2mj.negdje.

Da, urologu nek ode obavezno i ti traži folikumetriju od gin.da znaš točno kad će te u akciju 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

LuKi5
    28. Veljača 2016. 21:02

Majo, od guc dva rakije nis ne bude, a ona je dobar borac protiv bakterija, s tim jos od oraha, koji je odlican za organizam, ako pomaze samo naprijed, ja sam znala drmnit rakiju kad bi me capala viroza hehe :)) 

Sarajka, kad budu nalazi gotovi javi, drzim fige da budu odlicni :))) Sto se tice te menstrualne boli, te tako "slabije" tablete, cak I one jace su ni za sto kad vec krene ona jaca bol, treba bas pogoditi kad popit tabletu da bude ucinkovita, ja sam znalajos dok sam mogla popit onaj brufen od 600 cim bi pocelo bar malo boliti I on bi mi to super rijesio, ali u roku par sati bi se opet bol vratila, docim bi zakasnila popiti ga onda bi bol postajala sve jaca I ne bi uopce djelovao. Meni je rodica par puta zavrsila na hitnoj bas zbog te menstrualne boli pa su joj rekli da odmah popije tabletu docim osjeti da pocinje boliti. Sto mi zene sve moramo trpiti. Nadam se da ce brzo proci, mozda rakijica bude od pomoci 

dr.dentistL, javi kako je proslo kod ginekologa. Drzi se I nemoj gubiti nadu, trebalo je puno borbe i ustrajanja da bi se nadisla razocaranja kod dolaska M, iz mjeseca u mjesec,  kroz tu godinu dana, vjerujem da se neces morati jos dugo boriti s dolaskom M vec da ce uskoro sve krenuti na bolje. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.