Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    15. Veljača 2016. 21:35

Majo, lijepo si to srocila I slazem se s tobom. Bolje se ne igrati, takoder sam negdje procitala da je velika vecina tih vitaminskih tableta I raznih dodataka u biti placebo (ovi koje se moze kupiti bez recepta). Stvarno, nema te formule za zacece, to je cudo prirode, kada se poklopi sve sto treba ona se I dogodi, a jedino se mozemo nadati I voliti, gurati naprijed kad dodu teski trenuci, ali bitno je ne odustati od svoje zelje. Najljepse u zivotu iziskuje najvise truda I budi najteze trenutke,a dogodi se upravo kada to najmanje ocekujemo, kada mislimo da nema sanse. 

Moni_Ka, prekrasno. Bas me raznijezilo kad sam procitala. Zelim vam svu srecu u vasem zajednickom zivotu I da vas uskoro iznenadi jedna malena  bebica :)

Cure, ja ne znam sto je to samnom, pisete za ta ulja, kod mene je potpuno obrnuta situacija. Od poroda je pretjerana vlaznost. Doslovno kao da sam stalno upisana, za poluditi, moram stalno uloske nositi. Bas cu pitati gin. ali to je nesto vezano za hormone. Ne znam sto mi gore, kad je bio problem sa suhocom ili ovo sad. Bas stvara nelagodu.

14.06.2014. L ♥

dr.dentistL
    15. Veljača 2016. 22:24

Minnie25 ista sam bila kao i ti sve do danas, ali dok ne krene M nadaj se, jer isti su simptomi i M i trudnoce, tako da nikad se ne zna, cuvam fige da ugledas plus 
    A valjda se preporucuje da se folna uzima mjesec prije zaceca, i u prva tri mjeseca, jer sam procitala na nekom forumu da djevojka nije uzimala pa je beba imala racjep kicmene mozdine i kao sve zato sto nije uzimala folnu, ali po meni nije ona nista jela korisno ni zdravo tako da osim vitamina B6 falilo joj je svasta nesto  :/   uostalom kako su nase majke nas radjale nikakvih folnih nije bilo :/
    PS ja sam je uzimala iz mjeseca u mjesec i umjesto bebe dobila samo kilograme 😂 tako da sad  samo ishrana bogata vitaminima a kad bude trudnoca moze i folna i kg ;)

Vavica ja sam procitala da baby ulje steti, djeluje spermicidno pa najbolje ga ne koristiti

Moni_Ka cestitke i sve najljepse 😊

sarajka
    15. Veljača 2016. 22:29

MajaSocka, potpuno si u pravu. Previse preparata i prevelika zelja nam je napravila haos u organizmu...Upravo razmisljam kako sam prije, svaki ciklus, osjecala ovulaciju a ovaj ciklus nisam osjetila, bas kad sam odlucila da pratim ultrazvucno. Doktorica mi je danas rekla da vidi samo nezrele folikule i da ovul. nije bilo.  Kaze ne ocajavajte mozda je samo ovaj ciklus takav...Mozda??? A, sta ako nije? Na kraju sam izasla iz ordinacije jos zbunjenija i duboko razocarana.  Doslo mi je da od svega odustanem, pregleda, cajeva, pa kad bude bice! 
    LuKi5, bolje je da je vlazno nego da imas problem sa suhocom...Ja mislim da sam otkrila razlog svoje suhoce a to je nizak Estradiol.

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Moni_Ka
    16. Veljača 2016. 00:14

Hvala svima na cestitkama curke.  I brojim jos neka dva do tri dana do uzasne M...uff...no dobro,kako je tako je  Doci ce dan kad cu i ja ugledati taj pluuusic,bitno da sve drugo stima.Vama ostalima takodjer zelin srecu u pokusajima, jer em sta se kaze da je veljaca zenski mjesec, em sta je mjesec ljubavi,tako da drage moje tko zna sta nas ceka iduci mjesec...

• loolita
    16. Veljača 2016. 09:50

Moni_Ka čestitam!!! Uživajte sada, bebica će doći

Ja isto odustala od čajeva, također mislim da mi se sve poremetilo...7 dana sam imala smeđi iscjedak, izgleda da ću tek danas procurit...

Cure moje, najbolje bi bilo kada ne bi imale svakakvih problema i mogle se opustiti, ali nažalost takav je svijet oko nas, pokvaren...i zbog tih drugih (čitajate NEBITNIH) ljudi imamo ovake probleme oko trudnoća...

• loolita
    16. Veljača 2016. 09:52

Ali u inat svim tim ljudima, GLAVU GORE, idemo u nove pobjede

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.