A joj vavice kod tebe je stvarno cirkus... zelim ti sto prije vlastitu kucu, vlastita pravila i vlastiti mir. Kod mene problem nije mrznja al je prevelika ljubav, kako ljubav moze bit prevelika, eto tako da se sa svekrvom moras borit za tog svog muza....uglavnom nije uvijek lako!
Moni_ka e pa uzivaj u svom danu i u ljubavi koja ce danas bit puuuno izrazenija ;)
Sarajka, joj bas tako, nesto utjece sad sta neznam. Pretpostavila sam da je rijec o tim pripravcima tako da sam ih od ovog ciklusa prestala uzimat. Zadnja cca. 3-4mj iza ovulacije budu takvi simptomi da sam svaki put po simptomima trudna, a posebno ovaj zadnji ciklus. Sve ti moze bit jasno kad bi mi sise s B kosarice dosle na D, bolne, velike, gadila mi se cokolada, jeo mi se kivi, krvarile desni, stipkalo po jajnicima i onda na kraju dodje M koju ni nemogu nazvat pravom M, a da nekazem da sam 10dpo imala pozitivan test pa iza toga sve negativni. Jos smo pokrili cijeli mjesec, svaki dan. E onda sam rekla stop....rjesila se trakica, testova, spremila toplomjer, cajeve, kapi, prenatal, obrisala aplikaciju s moba i sad cemo laganini. Pretjerala sam u svakom smislu.
Jos mi je danas opcenito dan loseg raspolozenja, vrime ruzno, nisam uopce sigurna zelim li stvorit obitelj dok smo tu svi na hrpi!
url=https://lilypie.com]
uradila test, negativan je, poslije toga odmah dosla M, kao da potvrdi definitivno da nema nista ni ovaj mjesec 😢
Ali idemo dalje naravno 👍☺
Drage moje, vidim da ste mi dosta aktivne, ispričavam se što nisam i ja svaki dan s vama, ali trudim se što više mogu
Vidim da nažalost nemamo plusića, ali zato imamo jedna drugu i super se razumijemo
Ja još čekam M, od srijede imam lagani smeđi iscjedak (znači danas već 6.dan), ne znam više da li je to normalno, nekad sa tragovima krvi, inače su mi ciklusi trajali od 23-26 dana, sad je izgleda odlučila doći 28.dan ili kasnije
MajaSocka je li danas bolji dan?
Moni_Ka vrijeme je da nam ispričaš kako je prošao tvoj sretan dan
Dr.dentistL zao mi je za minus i M...brzo ces u nove pobjede!
Je bobika vec danas je bolji dan iako je vrime tmurno, kisa pada, bezveze!
Moni_ka...kako je proslo?
url=https://lilypie.com]
Evo da vas i ja malo zagnjavim. Danas je dan kada cemo vidjeti da li ce stici vjestica ili nece.
Svjesna sam da mnogi simptomi jesu slicni izmedu M i trudnoce i nevjerojatno je koliko mi se u glavi izmjenjuju misljenja iz sata u sat. Imam osjecaj da psiha ima veliku ulogu u svemu jer tren se gledam u ogledalu i nadem se kako si mazim trbuh i sama sebi govorim da smo mozda i uspjeli, dok drugi tren laganu bol povezujem sa vjesticom i samoj sebi govorim da su sanse da iz prve zatrudnim male i da sigurno nije nista...
Ali sto god bilo i kako god se zavrsilo obavezno pisem
Sortiraj odgovore
Najstariji