Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    13. Veljača 2016. 23:32

Vavica, bila ti je ovulacija samo nisi uhvatila pik...znaci racunaj da ti je 29.1 bila ovulacija. Moglo se dohodit da sat vremena nakon sto si imala za nijansu svjetliju crticu je bio pik!
    A sto se tice zivota u zajednici potpuno te razumjem, ja sam nekad luda 100 na 100. 7 nas je u kuci, a godine su: 84, 81, 75, 53, 52, 31, 26 hahaha Staracki dom!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    13. Veljača 2016. 23:39

Cure zao mi je za minuse ali glavu gore, ne predajemo se tako lako jel da!?
    Ovaj mj je malo cudan pa plusici zapeli al kad navale bit ce lijepo!
    Monika osmijeh na lice koliko se sjecam sutra te ceka jedno vazno pitanjce :)
    E Luki bas mi je drago sto ces uskoro u trudilice :)

Evine kapi, ja sam ih pila i nisam sigurna al mislim da su meni utjecale negativno na ciklus, no ne znaci da ce tako i drugima. Imala sam milijun jedan simptom, na kraju je M dosla tocno kad je trebala al u vrlo maloj kolicini, crne boje, ponekad smeđe, s komadicima i crveno jedino pri brisanju...2 dan sam vec mogla s dnevnim uloskom...a inace 5 dana tocim, prva dva puno! Sad sam uzela pauzu sa svim pripravcima na svoju ruku!

vavica7625
    14. Veljača 2016. 11:09

de-dentist1 navijamo za tebe!!! :)

tak sam si i mislila da je ovulacija bila 29. iako ja nemam i nisam nikad imala nekakve bolove po kojima bi to prepoznala ili onaj famozni rastezljivi iscjedak, ima vodenasti i to dosta obilan al nikad nije rastezljiv... i ovo za starački dom, baš si me nasmijala,teško je to, zbilja. još se kod mene ta baka i svekrva koje su si snaha i svekrva mrze, tak da ja vodim brigu o toj baki koja je pokretna, ali neurednaaaa, za popizdit! i još kaj je najsmiješnije, svekrva mene ne podnosi, ne razgovaramo otkad me fizički napala...eto, a po njenom ponašanju nit svog vlastitog sina podnosi, nit on nju, tak da je kod mene opći cirkus...užas

...infinite dreams...

Moni_Ka
    14. Veljača 2016. 12:06

MajaSocka

Evine kapi, ja sam ih pila i nisam sigurna al mislim da su meni utjecale negativno na ciklus, no ne znaci da ce tako i drugima. Imala sam milijun jedan simptom, na kraju je M dosla tocno kad je trebala al u vrlo maloj kolicini, crne boje, ponekad smeđe, s komadicima i crveno jedino pri brisanju…2 dan sam vec mogla s dnevnim uloskom…a inace 5 dana tocim, prva dva puno! Sad sam uzela pauzu sa svim pripravcima na svoju ruku!

Je draga...dobro pamtis.
    Danas mi je veliki dan,tako da sam i tu jako uzbudjena,hihihi.Da nisam saznala vjerovatno ne bi bila ovoliko...

sarajka
    14. Veljača 2016. 12:45

MajaSocka

Evine kapi, ja sam ih pila i nisam sigurna al mislim da su meni utjecale negativno na ciklus, no ne znaci da ce tako i drugima. Imala sam milijun jedan simptom, na kraju je M dosla tocno kad je trebala al u vrlo maloj kolicini, crne boje, ponekad smeđe, s komadicima i crveno jedino pri brisanju…2 dan sam vec mogla s dnevnim uloskom…a inace 5 dana tocim, prva dva puno! Sad sam uzela pauzu sa svim pripravcima na svoju ruku!

Draga, i ja, isto, imam osjecaj da otkad eksperimentisem sa raznim pripravcima, kao da mi se nesto poremetilo u smislu da mi je PMS mnogo izrazeniji, da sam cak par puta pomislila da sam trudnajednom mi je menstruacija zakasnila, a 5 dana sam imala smedjkasti iscjedak, inace traje dva dana pred mens. A prosla mi je dosla dva dana ranije, a simptomi su bili toliko intenzivni...Pocela sam razmisljati da otkad radimo na bebi sve se poremetilo.  Da li pripravci, ili moja psiha...Nesto, uglavnom, utice!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Mallla
    14. Veljača 2016. 12:57

A joj vavice kod tebe je stvarno cirkus... zelim ti sto prije vlastitu kucu, vlastita pravila i vlastiti mir. Kod mene problem nije mrznja al je prevelika ljubav, kako ljubav moze bit prevelika, eto tako da se sa svekrvom moras borit za tog svog muza....uglavnom nije uvijek lako!

Moni_ka e pa uzivaj u svom danu i u ljubavi koja ce danas bit puuuno izrazenija ;) 

Sarajka, joj bas tako, nesto utjece sad sta neznam. Pretpostavila sam da je rijec o tim pripravcima tako da sam ih od ovog ciklusa prestala uzimat. Zadnja cca. 3-4mj iza ovulacije budu takvi simptomi da sam svaki put po simptomima trudna, a posebno ovaj zadnji ciklus. Sve ti moze bit jasno kad bi mi sise s B kosarice dosle na D, bolne, velike, gadila mi se cokolada, jeo mi se kivi, krvarile desni, stipkalo po jajnicima i onda na kraju dodje M koju ni nemogu nazvat pravom M, a da nekazem da sam 10dpo imala pozitivan test pa iza toga sve negativni. Jos smo pokrili cijeli mjesec, svaki dan. E onda sam rekla stop....rjesila se trakica, testova, spremila toplomjer, cajeve, kapi, prenatal, obrisala aplikaciju s moba i sad cemo laganini. Pretjerala sam u svakom smislu.
    Jos mi je danas opcenito dan loseg raspolozenja, vrime ruzno, nisam uopce sigurna zelim li stvorit obitelj dok smo tu svi na hrpi!

sarajka
    15. Veljača 2016. 13:08

MajaSocka

A joj vavice kod tebe je stvarno cirkus… zelim ti sto prije vlastitu kucu, vlastita pravila i vlastiti mir. Kod mene problem nije mrznja al je prevelika ljubav, kako ljubav moze bit prevelika, eto tako da se sa svekrvom moras borit za tog svog muza….uglavnom nije uvijek lako!

Moni_ka e pa uzivaj u svom danu i u ljubavi koja ce danas bit puuuno izrazenija ;) 

Sarajka, joj bas tako, nesto utjece sad sta neznam. Pretpostavila sam da je rijec o tim pripravcima tako da sam ih od ovog ciklusa prestala uzimat. Zadnja cca. 3-4mj iza ovulacije budu takvi simptomi da sam svaki put po simptomima trudna, a posebno ovaj zadnji ciklus. Sve ti moze bit jasno kad bi mi sise s B kosarice dosle na D, bolne, velike, gadila mi se cokolada, jeo mi se kivi, krvarile desni, stipkalo po jajnicima i onda na kraju dodje M koju ni nemogu nazvat pravom M, a da nekazem da sam 10dpo imala pozitivan test pa iza toga sve negativni. Jos smo pokrili cijeli mjesec, svaki dan. E onda sam rekla stop….rjesila se trakica, testova, spremila toplomjer, cajeve, kapi, prenatal, obrisala aplikaciju s moba i sad cemo laganini. Pretjerala sam u svakom smislu.
    Jos mi je danas opcenito dan loseg raspolozenja, vrime ruzno, nisam uopce sigurna zelim li stvorit obitelj dok smo tu svi na hrpi!

Joj draga, nevjerovatno, ali isto mi se desavalo. I to za krvarenje desni! Pomislili sam da imam Parodontozu! Bol u stomaku, mucnina, trckaranje na wc, bol u krstima, smedjkasti iscjedak koji se javio 7 dana nakon ovulacije, i za koji sam pomislila da je ovulacija da bi na kraju menstruacija dosla ranije...A jednom mi se desilo da smedjkasti iscjedak traje 5 dana i menstruacija mi je, neubicajeno, zakasnila. Obzirom da sam imala i bolove, umislila sam bila da je vanmatericna trudnoca pa sam se uspanicila.  Ovaj mjesec sam sama sebi rekla da, sigurno, nisam trudna i jos nisam pocela nista da umisljam!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

dr.dentistL
    15. Veljača 2016. 09:31

uradila test, negativan je, poslije toga odmah dosla M, kao da potvrdi definitivno da nema nista ni ovaj mjesec 😢  

Ali idemo dalje naravno 👍☺

vavica7625
    15. Veljača 2016. 09:50

dr.dentistL

uradila test, negativan je, poslije toga odmah dosla M, kao da potvrdi definitivno da nema nista ni ovaj mjesec 😢  

Ali idemo dalje naravno 👍☺

a neeee, bila sam tak uvjerena da ćeš dobit plus!! :(

...infinite dreams...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI