Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • loolita
    15. Veljača 2016. 10:53

Drage moje, vidim da ste mi dosta aktivne, ispričavam se što nisam i ja svaki dan s vama, ali trudim se što više mogu
    Vidim da nažalost nemamo plusića, ali zato imamo jedna drugu i super se razumijemo 

Ja još čekam M, od srijede imam lagani smeđi iscjedak (znači danas već 6.dan), ne znam više da li je to normalno, nekad sa tragovima krvi, inače su mi ciklusi trajali od 23-26 dana, sad je izgleda odlučila doći 28.dan ili kasnije

MajaSocka je li danas bolji dan?  

Moni_Ka vrijeme je da nam ispričaš kako je prošao tvoj sretan dan

Mallla
    15. Veljača 2016. 12:15

Dr.dentistL zao mi je za minus i M...brzo ces u nove pobjede!

Je bobika vec danas je bolji dan iako je vrime tmurno, kisa pada, bezveze!
    Moni_ka...kako je proslo?

url=https://lilypie.com]

minnie25
    15. Veljača 2016. 13:43

Evo da vas i ja malo zagnjavim. Danas je dan kada cemo vidjeti da li ce stici vjestica ili nece. 
    Svjesna sam da mnogi simptomi jesu slicni izmedu M i trudnoce i nevjerojatno je koliko mi se u glavi izmjenjuju misljenja iz sata u sat. Imam osjecaj da psiha ima veliku ulogu u svemu jer tren se gledam u ogledalu i nadem se kako si mazim trbuh i sama sebi govorim da smo mozda i uspjeli, dok drugi tren laganu bol povezujem sa vjesticom i samoj sebi govorim da su sanse da iz prve zatrudnim male i da sigurno nije nista... 
    Ali sto god bilo i kako god se zavrsilo obavezno pisem  

minnie25
    15. Veljača 2016. 13:45

Buducim mamama i jedno pitanje. Da li pijete Prenatal, bilo kakve vitamine, folnu kiselinu ili ista tog tipa? 
    Citam po internetu, neki savjetuju da je dobro makar folnu uzimati i prije potvrde trudnoce. Nisam sama pametna... Svaki savjet je dobrodosao.

vavica7625
    15. Veljača 2016. 14:36

Moni_ka, daj javi, kako je bilo :)

minnie25-držim fige za plusić!!!  ja ne znam dal psiha utječe na išta, al budući čitam tolko o tome, sve više tome vjerujem...Ja sam si kupila prenatal od natural wealtha, kažu kao zdravo je, ne škodi mi kolko vidim, pijem od 12.mjeseca, pijem i čaj od vrkute i femisan a kapi, dosad nisam vidjela nikakvog pomaka, al nada umire posljednja. 

Cure, imam jedno pitanje, malo mi je neugodno, ali...Uglavnom, dal baby ulje šteti spermićima? mi to uvijek koristimo i sad se pitam da ih nije to možda ubilo pa da nisu uspjeli uplivati...

...infinite dreams...

sjuskica3007
    15. Veljača 2016. 19:59

minnie25

Buducim mamama i jedno pitanje. Da li pijete Prenatal, bilo kakve vitamine, folnu kiselinu ili ista tog tipa? 
    Citam po internetu, neki savjetuju da je dobro makar folnu uzimati i prije potvrde trudnoce. Nisam sama pametna… Svaki savjet je dobrodosao.

Pozdrav! Meni je ginekologica rekla kad sam bila na pregledu krajem siječnja ( rekla sam joj da pijem Prenatal) da sad radim na bebi i da se sad pije samo folna!!!
    Tako da sam prestala sa prenatalom i vratila se čistoj folnoj...
    A to je privatnica koja je puno cura pomogla da ostanu trudne...pa sam joj se nakon skoro 2.g. pokušavanja i ja obratila!!!

minnie25
    15. Veljača 2016. 15:55

Super! Hvala na info. Kad sam pitala moju ginekologicu koje mjere poduzeti kad se odlucim na bebu samo mi je rekla da prestanem uzimati kontracepciju. 
    Evo, narucila sam si od Dietpharma Prenatal, Twinlab magnezij od 375 mg (razlog-jer ga nema u Prenatalu uopce) i kalcij (takoder Dietphram) 600 jer su mojoj sogorici nastradali zubi za vrijeme trudnoce- pretpostavljam da je razlog bilo slabo konzumiranje mlijecnih proizvoda pa sam uzela da popijem na dane kad jednostavno ne unesem dovoljno kalcija prirodnim putem. Nadam se da je to ok, mozda i previse za pocetak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI