A pa nisam ocekivala,tako da se nisam ni rastuzila.Pokusavat cu i dalje.Sta je tu je... Najgore je bit pesimist.Doci ce i taj dan za sve nas koje cekamo.A onda cemo vec raspravljati o tome koliko nam bebice spavaju,koliko cesto papaju i tako...to od srca zelim svima nama.
A pa nisam ocekivala,tako da se nisam ni rastuzila.Pokusavat cu i dalje.Sta je tu je…Najgore je bit pesimist.Doci ce i taj dan za sve nas koje cekamo.A onda cemo vec raspravljati o tome koliko nam bebice spavaju,koliko cesto papaju i tako…to od srca zelim svima nama.
Da Moni_Ka to nam i ja svima od srca zelim nadam se da cemo u ovom ciklusu imati vise srece...

A pa nisam ocekivala,tako da se nisam ni rastuzila.Pokusavat cu i dalje.Sta je tu je…Najgore je bit pesimist.Doci ce i taj dan za sve nas koje cekamo.A onda cemo vec raspravljati o tome koliko nam bebice spavaju,koliko cesto papaju i tako…to od srca zelim svima nama.
Zao mi je da je test negativan 😯ali bice srece vise sljedeci mjesec sigurno 😊 daaa👍 da svi se premjestimo u forum bebice 💙
Samo da vam kazem,prije nego sam se uclanila,pratila sam vas neko vrijeme ovako.I sve ste vi drage osobe,ja vam stoga od srca zelim da vam se sve sto pozelite ostvari.Vi ste sve divne zene,cure,zarucnice i to je ono sta svaki dan sebi morate ponavljati,da ste sve divne osobe,svaka na svoj nacin i da zasluzujete samo dobro u zivotu.Drago mi je sto sam dosla ovdje,sve ste vi razumne i lijepa podrska,a pored svega vi ste lavice. P.S.Izvinite nevezano je uz ovo ali ja sam danas posebno emotivna.
Samo da vam kazem,prije nego sam se uclanila,pratila sam vas neko vrijeme ovako.I sve ste vi drage osobe,ja vam stoga od srca zelim da vam se sve sto pozelite ostvari.Vi ste sve divne zene,cure,zarucnice i to je ono sta svaki dan sebi morate ponavljati,da ste sve divne osobe,svaka na svoj nacin i da zasluzujete samo dobro u zivotu.Drago mi je sto sam dosla ovdje,sve ste vi razumne i lijepa podrska,a pored svega vi ste lavice.P.S.Izvinite nevezano je uz ovo ali ja sam danas posebno emotivna.
Moni_Ka, dijelim isto misljenje s tobom...Isto kao i ti, pratila sam ovaj forum i mada nikad nisam, bila clan nijednog drugog foruma, pozeljela sam da se uclanim bas ovdje jer sam osjetila toplinu i podrsku koju clanice nesebicno pruzaju jedne drugima. Tu smo da se radujemo svakom nasem uspjehu, da pruzimo ruku onoj koja je posrnula i da se uhvatimo za ruku kada i same posrnemo.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Ja dobila tri dana ranije, al sam zadnjih 3 dana svaki dan s temperaturom iznad 39 i kasljem koji je uzasan. Za vrijeme jendog napadaja kaslja sam dobila... Nadam se da to nije biokemijska.. Iako... Valjda ni to nije tak strasno:)
Drzte se curke;*

Evo danas smo pravili test...nemamo plusić..možda je preradno za test jer je prošlo tek tjedan dana od zadnjeg odnosa 😢Par simptomčića je tu.
Idemo dalje..nadamo se uskoro + i bebici...
Žene držim fige da sve dobite veliki +😘
Beba
Vavica, nizak progesteron nema nekih posebnih simptoma. Znak da nesto s njim nije u redu moze biti smeckarenje tokom ciklusa, pred mengu, ili poremecaj samog ciklusa, iako to sve moze biti I nevezano za sam progesteron. Tako da je zapravo bez laboratorijskih nalaza sve puko nagadanje. :)
Cure, zao mi je zbog minusa. Glavu gore I u nove pobjede. Nakon kise stize nam sunce :))

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji