Ja sad isto cekam da dobim pa da krenemo u akciju, ako nista drugo, bar da se opet pocnem nadati..
...infinite dreams...
Moj dragi i ja radimo zadnja 4 mj.na bebi ali sve se nekako bojim da nista od toga…ne znam,meni su ciklusi 'neredni' i neredoviti,nekad po 25 dana,nekad 27,nekad 29,tesko mi je sracunat plodne dane,mozda je glupo ali imam aplikaciju na mob koja to odradi umjesto mene (moj kalendar),pa se toga otprilike drzim za sracunavanje plodnih dana.Stvarno oboje zelimo bebu ali evo jos uvijek nista.Nekad samu sebe preplasim crnim mislima da sam neplodna ili ne znam…nadam se da ce test uskoro biti pozitivan.
Bok svima, evo mene opet! Ovaj mjesec je prvi koji smo pokušali na točnu ovulaciju, trebam dobiti 16.2. pa me stavite na listu da ne dobijem:D
Btw, ja sam koristila Ovia fertility za računanje plodnih dana, i onda sam na forumu pročitala da je plivin kalendar točan. Išla sam ga isprobati i dao mi je različite podatke od Ovie. I na kraju, kod ginekologice sam išla, i potvrdila mi je Plivin kalendar..bila sam u plodnim danima dok još na OVIA fertility nije ni pisalo da ću biti... tako da savjet svima, koristite Plivin kalendar!:)
Vadila sam TSH i progesteron na 21. dan.. progesteron mi je puno puno viši od referentne vrijednosti..jel netko zna kaj to znači?
Ma ok,dobijem ja svaki mjesec,ali mi je trajanje ciklusa "neuredno".Inace se trudimo i svaki mjesec cekam ili da zakasni ili da je test pozitivan,a nekada sebi zacrtam i glavi da sam mozda neplodna...i da zato ne ide...
Sortiraj odgovore
Najstariji