Pozdrav može li pitanje.dali se može zatrudnit dva dana nakon mjesečnice?
Brki
Cure ja ipak dobila na kraju....Idemo trudom dalje!
Brki to ovisi o tome kad ti je ovulacija!
Cure ja ipak dobila na kraju….Idemo trudom dalje!
Hey draga...
Bila sam uvjerena da ces nas ti ovaj mjesec razveselit plusicem....
glavu gore, nakon menge u akciju isto ko i ja i jednom cemo uspjet .
Nove cure pozdravljam i zelim vam od srca da sto prije ugledate zeljene plusice...
Cure ja ipak dobila na kraju….Idemo trudom dalje!
Tako je, nema vremena za tugu...samo hrabro i s puno pozitive naprijed

url=https://lilypie.com]
MajaSocka drzi se! Ja nikako da procurim kako treba, vec dva dana ide kap po kap, nikako da dodje kako treba pa da je se cim prije rijesim.
Onda opet akcija

MajaSocka drzi se! Ja nikako da procurim kako treba, vec dva dana ide kap po kap, nikako da dodje kako treba pa da je se cim prije rijesim.
Onda opet akcija

Doc ce ona, malo sunce....ma uvik nas zafrkava nesto. Nikako mi zene na zelenu granu!

url=https://lilypie.com]
Ja sad isto cekam da dobim pa da krenemo u akciju, ako nista drugo, bar da se opet pocnem nadati..
Ja sad isto cekam da dobim pa da krenemo u akciju, ako nista drugo, bar da se opet pocnem nadati..
Bez nade nema nista ona nas tjera dalje i daje snagu. Ali isto tako sam uvjerena da ta nada nije uzaludna i da ce se ostvarit, mozda ne iz prve ili druge kako se vecina nas nada i prizeljkuje ali hoce i donjet ce nam beskrajnu srecu i radost .
Meni je sad na zadnjem pregledu ginekolog rekao : " Znam i razumijem da vam je tesko sto jos nisi zatrudnjela ali gledaj to s ove strane, zamisli koliko ljudi ima na ovom svijetu i kako bi to izgledalo kad bi sve zene ovog svijeta zatrudnjele iz prve, Zemlja bi postala premala i prenapucena za normalan zivot, zdrava si i mlada i nema nikakvog medicinskog razloga da ne postanes majkom samo eto ti igrom slucaja spadas u skupinu koja se mora radi dobrobiti covjecanstva i drustva malo vise potruditi i pricekati na tu ulogu ali ona ce svakako doc zato nema razloga za ocajavanje". Moram priznat da mi je u tom trenutku to bilo smjesno i nimalo utjesno ali kad sam bolje razmislila covjek je jednim dijelom u pravu i sad su mi te njegove rijeci melem na ranu i daju mi snagu i volju za dalje.
Sorry na dugoj poruci
...infinite dreams...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji