Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moni_Ka
    08. Veljača 2016. 13:08

Ma u pravu si...vjerovatno samu sebe forsiram jer previse razmisljam o tome.Mislim kad se malo opustim da ce to doc na svoje,ono nekako kad se najmanje nadas.Zadnji put mi je malo kasnilo a ono nista,dobila nakon tjedan dana.Doduse i test je bio negativan ali ajde.Doci ce sve u svoje vrijeme,mada oboje prizeljkujemo bebaca.Zelim vam svima srecu i da sto prije dobijete majeee bebace :)

• amy2004
    08. Veljača 2016. 14:39

Dobar dan !
    Evo da se i ja priključim vašoj temi i odma da vas pitam:
    - da li je koja skoro krenula u postupak,kakav je proces i koji nalazi odprilike trebaju?

Mallla
    08. Veljača 2016. 14:42

Cure moje znam da ce zvucat glupo, neostvarivo i ni meni samoj ne uspjeva, ali probajte se sto vise opustit. Ja se trudim opustit ne ide bas za sad ali nadam se da hoce.
    Najgore je ufilmavat sebi negativne misli o neplodnosti, napravim i ja to sebi pa u crnjaku! Trebamo sve mislit pozitivno.
    To sto je ginekolog rekao ne moze kod svakoga od prve, neko treba i pricekati, eto mi smo te koje trebaju pricekati! A volile bi sve bit one sto im uspije iz prve.
    Ja sam vam najprije krenila neoptereceno u pricu o bebi pa nista, pa onda malo po malo racunala plodne dane i nista, onda koristila trakice i s njima nista al saznala kad mi je ovulacija i da ista seta, nekad 17dc nekad 19dc. E onda pila vrkutu i stolisnik, pa evine kapi i prenatal, pratila sam i sluz i polozaj cerviksa i bazalnu temperaturu...uglavnom svasta nesto. Ovaj mj sam bila uvjerena da smo uspili, pokrili sve dane i polozaj cerviksa i simptomi bili obecavajuci cak 10dpo dobila pozitivan test, ali sve sljedece dane testovi negativni, dosla M, cudna do bola al dosla na vrime. Sta da zakljucim, previse sam se opteretila, proslo je 7mj a ja samo forsiram i forsiram i trpam u sebe razne gluposti a nisam uopce sigurna jel cinim sebi dobro ili ne!
    Proc cete raznih faza i uzbudenosti i tuge, al nemojte nikad dozvolit da ruzne misli prevladaju...neka budu ruzne dva dana al treci osmjeh na lice!
    Ima ona poslovica: Postojala su dva vuka, jedan se zvao očaj a drugi nada....sta mislite koji je prezivio?....onaj kojeg ste nahranili!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    08. Veljača 2016. 16:01

Nema na cemu bobika! Svi smo mi tu jedni za druge!
    Neke od nas imaju malo vise staza u trudu neke malo manje ali smo sve u istim mislima, brigama, dvojbama!
    Svi cemo mi docekat svoj + u to sam sigurna, a onda cemo ponosno hodat sa stomcicima :)

url=https://lilypie.com]

malo-sunce
    08. Veljača 2016. 17:07

Cureee idemo u nove radne pobjede! Nema odustanjanja, cim menga prodje idemo u akciju 
    Zelim nam svu srecu ovog svijeta, mozemo mi to! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.