Hej cure, evo ja sam dobro. Danas 9dpo! Dugo traje ovo cekanje! Nema nekih posebnih simptoma!
Ja koristim lh trakice s ebaya.... popiskim ih 10 sigurno u jednom ciklusu, tako da kupujem u RH nebi bilo isplativo heheh!
Kako ste mi vi cure?
Hej cure, evo ja sam dobro. Danas 9dpo! Dugo traje ovo cekanje! Nema nekih posebnih simptoma!
Ja koristim lh trakice s ebaya…. popiskim ih 10 sigurno u jednom ciklusu, tako da kupujem u RH nebi bilo isplativo heheh!
Kako ste mi vi cure?
Imaš link od te stranice gdje naručuješ? Kolko treba da ti pošta dođe?
Ja sam dobro, trenutno u pozitivi (za raziku od jučer) :-), nadam se uspješnim plodnim danima :-)
Nadam se da su i tvoji uspješno prošli
Ja koristim lh trakice s ebaya…. popiskim ih 10 sigurno u jednom ciklusu, tako da kupujem u RH nebi bilo isplativo heheh!
Kako ste mi vi cure?
Imaš link od te stranice gdje naručuješ? Kolko treba da ti pošta dođe?
Ja sam dobro, trenutno u pozitivi (za raziku od jučer) :-), nadam se uspješnim plodnim danima :-)
Nadam se da su i tvoji uspješno prošli

url=https://lilypie.com]
Bobika simptomica ima a to su povremena probadanja u jajnicima, i cice me dosta jako i konstantno bole sto me dosta cudi jer nikad mi jos simptomi menge nisu tako rano pocinjali ali ne zelim se previse zanosit ali da se nadam to svakako da .
MajaSocka slazem se s tobom najgore mi je iscekivanje i dani mi tako sporo prolaze da bi najradje sutra isla radit test ali znam da nema smisla pa i dalje "strpljivo" cekam .
Bobika simptomica ima a to su povremena probadanja u jajnicima, i cice me dosta jako i konstantno bole sto me dosta cudi jer nikad mi jos simptomi menge nisu tako rano pocinjali ali ne zelim se previse zanosit ali da se nadam to svakako da.
MajaSocka slazem se s tobom najgore mi je iscekivanje i dani mi tako sporo prolaze da bi najradje sutra isla radit test ali znam da nema smisla pa i dalje "strpljivo" cekam.
Držim velike palčeve i želim da ti dani što prije prođu do plusića, a dalje laganini i uživanje
MajaSocka samo da posaljem malo vibrica da je to to. 😍😍 zao mi je sto je puno cura otislo s foruma, ipak ovaj pdf ima posebnu čar 😊
Vi koje ste jos tu od srca vam zelim da sto prije preselite na drugi pdf i da vam se ostvari najveca zelja. I ja sam tu prvo tipkala i evo me vec u 20 tjednu. Sretno svima ❤❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babygirl, al leti to vrime, vec u 20. tjednu Je li znate spol ili se bebica skriva?
Majo, drzim ti fige na najjace. Ja sam evo imala I boljih dana ali guram naprijed. Zvrk je ziv sto na sat pa se ne uspijem cesto javiti. Kako si ti draga?
Sto se tice trakica, O nastupa otprilike 24-36 h od ulovljenog pika, ali je dobra stvar da spermici mogu dosta preziviti unutra. Sretno vam svima I sto prije da vam dode + ili || :))
Slazem se s babygirl, ova tema ima svoje cari, malo je tuzno vidit kako se ispraznila, bilo bi ljepse da su je plusevi ispraznili. Ja bi vam se cesce javljala ali ne stignem, zato cu nastojat svako toliko koliko toliko pohvatat sto ste pisale :) Pozdrav od L-a I mene

14.06.2014. L ♥
Sto je Luki? Sta god je zelim ti da sto prije budes bolje :)
Babygirl jooojjj vec 20tj, kao da si jucer ode objavila plusic! Preljepo!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji