Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    05. Veljača 2016. 18:37

Bok cure! Evo odlucih se i ja registrirati ovdje nakon nekog vremena pracenja foruma. Cestitam svim trudnicama i navijam za nas koje smo trudilice 
    Mi se ne pazimo vec od ljeta, a trudimo se dobiti dijete zadnjih 3mj. Menga treba stici 11.2. a danas se vec pojavilo mrvicu krvi. Neka cudna bol me prati u donjem dijelu cijeli dan, nista intezivno, ne znam sto to znaci 
    inace su mi simptomi pms-a dosta izrazeni, jako sam nervozna, vicem i placem, a cokolade bih mogla pojesti tonu, vidjet cemo ovih dana sto ce biti...

Mallla
    05. Veljača 2016. 20:51

Dobro dosle cure! Sto prije postale trudnice!
    Vavica taj dan na lh trakici kad je testna bila nijansu svjetlija racunaj kao pik...jer bio je nekad izmedju te trakice i sljedece. Dakle, nekih 12h nakon toga pocinje ovulacija! Samo polako doc ce bebica, moze sve bit u redu ali ipak potraje. Evo ja ti zelim uspjeh vec ovaj mjesec!

More zao mi je za M...al kad je vec trebala nek je dosla i ranije, prije ces je odbolovat i krenut u nove pobjede!

Malo sunce, a da to nije implatacijsko krvarenje, drzim fige da je!

url=https://lilypie.com]

malo-sunce
    05. Veljača 2016. 21:14

Ne znam sto je, pojavilo se u obliku iscjetka. A cijeli dan imam probadanja i bockanja oko lijevog jajnika i vaginalne kosti, isto i nekakav pritisak u tom dijelu. Tako me nije nikad boljelo prije menge, a malo me strah da se ne razocaram ako se pocmem nadati da je trudnoca

Mallla
    05. Veljača 2016. 23:26

Vazno je da se ne plasis da je nesto ozbiljno il je trudnoca ili menga. Kad si ono rekla da ti treba tj. Ne treba stic? 
    U svakom slucaju ce vrijeme pokazat!
    Ja sam se ovaj ciklus bas jako ponadala, al evo cini se da na kraju od toga nece bit nista.
    10dpo pozitivan test, 11dpo, 12dpo, 13dpo negativan....sutra-prekosutra trebam dobit, najkasnije u ponedjeljak!

malo-sunce
    06. Veljača 2016. 09:30

Jutros opet krv, ali malo vise, mislim da je menga 
    Trebala je stici 11.2. a izgleda da ce ranije, ajoj cini se ni ovaj ciklus nista 

Mallla
    06. Veljača 2016. 10:44

Malo sunce glavu gore, opet bolje da je dosla ranije ako je vec mislila doc nego da te zafrkava i kasni a da npr. Nije trudnoca. Sto je prije dosla, prije ce i proc i onda stizu novi plodni dani, nova nada i mozda naposljetku bebica!

Vavica ni ja nista vise neznam, u situaciji sam da sto vise znam zapravo manje znam. Da mogu ne razmisljat, e pa ne mogu. I onda kad nisam nista pratila razmisljala sam o tome. Iskreno mi je pomalo dosta tog pracenja i analiziranja same sebe...toliko sam simptoma trudnoce imala da je to ludilo...nicem vise ne vjerujem.

ally1985
    06. Veljača 2016. 10:44

Drage cure/žene.

Trebam Vašu pomoć, savjet.
    Nikada mi nije bilo ovako, pa ne znam što da mislim, radim.
    Trebam dobiti 13.2., no već par dana (zadnja 3 dana) primjećujem slabu krv na papiru kada se obrišem (slabo rozkaste boje), jutros ista stvar, s time da su bili mali tragovi krvi na gačicama. I tu i tamo neka probadanja u trbuhu. Uvijek imam 2 dana prije menge dosta velike simptome, ali sada je prerano za to... Uvijek imam redovne cikluse.
    A opet sa druge strane, nekako mi je prerano za implantacijsko krvarenje...i da samo napomenem, znam da to nema nikakve veze,također sam primjetila da sam non stop gladna (znam i da sam trudna, to je ipak prerani simptom)-drugih simptoma trudnoće nemam..pa ako je ijedna od Vas imala isto ili slično iskustvo da ga podijeli sa mnom, jer ne želim se opet nečemu nadatil.
    Unaprijed hvala svima na odgovorima:)

Što me ne ubije, to me ojača...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.