Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Veljača 2016. 22:51

Hej cure, evo ja sam dobro. Danas 9dpo! Dugo traje ovo cekanje! Nema nekih posebnih simptoma!
    Ja koristim lh trakice s ebaya.... popiskim ih 10 sigurno u jednom ciklusu, tako da kupujem u RH nebi bilo isplativo heheh!
    Kako ste mi vi cure?

url=https://lilypie.com]

• more@@@
    01. Veljača 2016. 23:42

Bobika  simptomica ima a to su povremena probadanja u jajnicima, i cice me  dosta jako i konstantno bole sto me dosta cudi jer nikad mi jos simptomi menge nisu tako rano pocinjali ali ne zelim se previse zanosit ali da se nadam to svakako da 

MajaSocka slazem se s tobom najgore mi je iscekivanje i dani mi tako sporo prolaze da bi najradje sutra isla radit test ali znam da nema smisla pa i dalje "strpljivo" cekam .

baby♡girl
    01. Veljača 2016. 23:50

MajaSocka samo da posaljem malo vibrica da je to to. 😍😍 zao mi je sto je puno cura otislo s foruma, ipak ovaj pdf ima posebnu čar 😊
    Vi koje ste jos tu od srca vam zelim da sto prije preselite na drugi pdf i da vam se ostvari najveca zelja. I ja sam tu prvo tipkala i evo me vec u 20 tjednu. Sretno svima ❤❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.