Hej cure, evo ja sam dobro. Danas 9dpo! Dugo traje ovo cekanje! Nema nekih posebnih simptoma!
Ja koristim lh trakice s ebaya.... popiskim ih 10 sigurno u jednom ciklusu, tako da kupujem u RH nebi bilo isplativo heheh!
Kako ste mi vi cure?
url=https://lilypie.com]
Bobika simptomica ima a to su povremena probadanja u jajnicima, i cice me dosta jako i konstantno bole sto me dosta cudi jer nikad mi jos simptomi menge nisu tako rano pocinjali ali ne zelim se previse zanosit ali da se nadam to svakako da .
MajaSocka slazem se s tobom najgore mi je iscekivanje i dani mi tako sporo prolaze da bi najradje sutra isla radit test ali znam da nema smisla pa i dalje "strpljivo" cekam .
MajaSocka samo da posaljem malo vibrica da je to to. 😍😍 zao mi je sto je puno cura otislo s foruma, ipak ovaj pdf ima posebnu čar 😊
Vi koje ste jos tu od srca vam zelim da sto prije preselite na drugi pdf i da vam se ostvari najveca zelja. I ja sam tu prvo tipkala i evo me vec u 20 tjednu. Sretno svima ❤❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji