Zato cemo uskoro ponosno hodat sa svojim stomacima :)
url=https://lilypie.com]
Sarajka mislim da je u potpunosti noramalno da osjetis laganu tugu sto nisi na njihovom mjestu pogotovo sto to silno zelis, i koliko god da si sretna zbog njih jedan dio srca ipak osjeca laganu bol i tugu.
Nekome se plusic dogodi neplanirano, nekome planirano a nekome planirano ali uz puno truda, tako cemo i mi docekat svoj i bit neizmjerno sretne kad se to dogodi, bitno je samo ne gubit nadu, volju i optimizam...
MajaSocka kako si ti, kako se osjecas?
Drage moje eto ja baš dugo pokušavam..ok..meni se i ta 1 godina čini kao vječnost. Kažu da što više mislim na to teže će mi biti.. koliko je to po vama utjecaja imalo? Nisam još ništa isprobavala od preparata,a doktorici sam tek nedavno odlučila ići. Pa sad.. nadam se da će ova godina donijeti uspjeh i možda + 😊
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure, da li je koja imala sličnih iskustava...naime, kupila sam si trakice za ovulaciju, i one navodno najosjetljivije...obzirom da bi mi prema kalendaru mjesečnice ovih dana trebali biti polodni dani, pokušala sam sa trakicama, ali rezultati su negativni, nema ovulacije...u čemu bi bio problem...tri dana sam ih koristila :-(
Sortiraj odgovore
Najstariji