Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Siječanj 2016. 17:36

A bobika ja sam bila krivo shvatila....moj.mozak je jos u 2015oj hahah. 4 mj to je ok za sad, polako mozes krenit s lh trakicama tako ces znat kada ti je tocno ovulacija. Samo si nemoj previse stresa zadat. Ja mislim da nam je stres i razmisljanje najveca prepreka.
    Da meni je vrkuta bila ok, mislim jos mi je ok!
    Bila sam razmisljala o femisanu i on je oko 80kn 30ml a onda sam se odlucila za evine kapi koje su 30kn 30ml.
    Evine kapi su zapravo vrkuta u kapima s tim da je mali dodatak konopljika, zajedno reguliraju cikluse, hormone, pomazu kod uklanjaja cisti i povecavaju plodnost! Meni su ok, u jutro ukapam u pola case vode 30 kapi i to popijem!

loolita
    28. Siječanj 2016. 07:19

MajaSocka

A bobika ja sam bila krivo shvatila….moj.mozak je jos u 2015oj hahah. 4 mj to je ok za sad, polako mozes krenit s lh trakicama tako ces znat kada ti je tocno ovulacija. Samo si nemoj previse stresa zadat. Ja mislim da nam je stres i razmisljanje najveca prepreka.
    Da meni je vrkuta bila ok, mislim jos mi je ok!
    Bila sam razmisljala o femisanu i on je oko 80kn 30ml a onda sam se odlucila za evine kapi koje su 30kn 30ml.
    Evine kapi su zapravo vrkuta u kapima s tim da je mali dodatak konopljika, zajedno reguliraju cikluse, hormone, pomazu kod uklanjaja cisti i povecavaju plodnost! Meni su ok, u jutro ukapam u pola case vode 30 kapi i to popijem!

Trenutno mi je posao najveći stres, nažalost bila ja situacija da su me tražili da ne bi bilo dobro da u prošlih godinu dana ostanem trudna, jer nema tko raditi, a sada kada sam to ispoštovala, je velika šansa da postanem višak...a to je najgore od svega, sada još ni ne mogu ostati trudna...
    Pokušat ću za početak s čajevima, a dalje ćemo onda vidjet nakon pregleda ginekologa
    Razmišljam pozitivno, želim i tebi puno sreće
    Kakva je kod tebe situacija?

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Siječanj 2016. 17:40

Dosta mi je lakse s kapima nego s cajem, jednostavnije je! Jos su prirodan proizvod.
    Vidjet cemo oce li mi sta pomoc u zatrudnjivanju!
    Upisite u google izbacit ce dosta tekstova o evinim kapima i iskustava. Mene su ti clanci i cijena privukli!

Mallla
    27. Siječanj 2016. 17:47

Sarajka ako ti se povecala plodna sluz to uopce nije lose...onda nemozes falit kad ti je ovulacija a jos je zatrudnjivanje vise moguce :)
    Meni je ovulacija prosla, sad sam u iscekivanju. Dosta me stipka po stomaku, pa sad nadam se nadam! Sluz mi je kremasta....ugl nada zivi slijedecih tjedan ipo :)

sarajka
    27. Siječanj 2016. 18:47

MajaSocka

Sarajka ako ti se povecala plodna sluz to uopce nije lose…onda nemozes falit kad ti je ovulacija a jos je zatrudnjivanje vise moguce :)
    Meni je ovulacija prosla, sad sam u iscekivanju. Dosta me stipka po stomaku, pa sad nadam se nadam! Sluz mi je kremasta….ugl nada zivi slijedecih tjedan ipo :)

Jeste, povecala se sluz ali su mi se i simptomi intenzivirali... Ja cak osjetim,uvijek, ovulaciju. I bas kad osjetim upotrijebim Lh trakice i pokazu pozitivno...I na taj dan imamo odnos ali djaba.  Mislila sam da je do muza, ali eto nije... Moguce da su ovulacije nekvalitetne...Svakako cu poceti piti Vrkutu pa cemo vidjeti...A tebi zelim svu srecu i da nas za desetak dana obradujes pozitivnim vjestima! Ja sam, sinoc, dobila. Cim mi prodje, idemo opet ispocetka! Jednom mora upaliti!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Mallla
    27. Siječanj 2016. 19:20

Hvala sarajka na lijepim zeljama, ja tebi isto zelim. Naravno da jednom mora uspit! Cim prođe M, odma akcija :) svim srcem nam zelim da nam upali!

meery
    27. Siječanj 2016. 22:45

Trebam pomoc ako je slucajno neko imao kao moju situaciju rodila Sam prije 5 mjeseci na carski bebaca dojim jos nisam dobila menstruaciju dali je moguce da sam opet trudna Neznam dali sam na dobrom mjestu za pitanje?

meery
    28. Siječanj 2016. 08:26

MajaSocka Hvala nisam znala gdje mogu postaviti pitanje jer sam nova ipak hvala 
    Zelim svima da sto prije ugledate plusice od vam Zelim
    Sretno

Zelenooka :@

LuKi5
    28. Siječanj 2016. 10:40

meery

Trebam pomoc ako je slucajno neko imao kao moju situaciju rodila Sam prije 5 mjeseci na carski bebaca dojim jos nisam dobila menstruaciju dali je moguce da sam opet trudna Neznam dali sam na dobrom mjestu za pitanje?

Normalno je da dok dojis nemas menstruaciju iako nije pravilo. Takoder,  iako nema menstruacije moze doci do ovulacije tako da mozes ostati trudna bez obzira sto jos menstruacija nije dosla nakon poroda. isto tako, moze biti  ako dode menstruacija tokom dojenja da bude neredovita zbog hormona, to je sve normalno, bez obzira na dojenje nema pravila kada ce prva menstruacija doci nakon poroda I hoce li odmah biti redovita ili ce trebati par mjeseci da se uredovi.

14.06.2014. L ♥

Zelenooka :@

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI