Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    28. Siječanj 2016. 00:01

Bok meery, ovdje su ti vecinom trudilice! 
    Al znam da sam cula da dok se doji da moze ne bit menstruacije...a sad moguca je i jedna i druga opcija!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Siječanj 2016. 10:15

Merry probaj na temi trudnica ili mama, vjerujem da ces dobiti vise odgovora i iskustava!

Bobika, vidis kako to zivot poslozi...prvo se pola zivota trudimo ne ostat trudne, a onda drugu polovicu ostat trudne! Nadam se da neces postat visak!

Lagano i opusteno s cajevima, nemoj se opterecivat njima, slozi sebi da je zdravije pit caj nego sok i eto. Nisu cudotvorni da garantiraju odmah trudnocu ali pomazu u toj prici!
    Naravno ja ti zelim da odmah ostanes trudna....samo ti pokusavam umanjit stres!
    Kod mene ti je 5 dan poslje ovulacije, simptomcica nekakvih ima, ali do sad sam ih imala milijun pa im ne pridajem veliku vaznost. Al vjerujem i nadam se da bi to moglo biti to!
    Ja nekad gledam sluz tako da zavucem prstice dole pa ima je, kremasta!

loolita
    28. Siječanj 2016. 11:03

MajaSocka

Merry probaj na temi trudnica ili mama, vjerujem da ces dobiti vise odgovora i iskustava!

Bobika, vidis kako to zivot poslozi…prvo se pola zivota trudimo ne ostat trudne, a onda drugu polovicu ostat trudne! Nadam se da neces postat visak!

Lagano i opusteno s cajevima, nemoj se opterecivat njima, slozi sebi da je zdravije pit caj nego sok i eto. Nisu cudotvorni da garantiraju odmah trudnocu ali pomazu u toj prici!
    Naravno ja ti zelim da odmah ostanes trudna….samo ti pokusavam umanjit stres!
    Kod mene ti je 5 dan poslje ovulacije, simptomcica nekakvih ima, ali do sad sam ih imala milijun pa im ne pridajem veliku vaznost. Al vjerujem i nadam se da bi to moglo biti to!

naravno da nisu, ali lakše mi je ako znam da sam barem nešto pokušala, a i ne mogu štetiti...tako da
    Hvala
    držim ogromne palčeve za tvoj plusić

loolita
    28. Siječanj 2016. 11:03

MajaSocka

Bobika, vidis kako to zivot poslozi…prvo se pola zivota trudimo ne ostat trudne, a onda drugu polovicu ostat trudne! Nadam se da neces postat visak!

Naravno ja ti zelim da odmah ostanes trudna….samo ti pokusavam umanjit stres!

naravno da nisu, ali lakše mi je ako znam da sam barem nešto pokušala, a i ne mogu štetiti...tako da
    Hvala
    držim ogromne palčeve za tvoj plusić

Mallla
    28. Siječanj 2016. 13:22

Hvala 

• more@@@
    28. Siječanj 2016. 14:05

Hey cure...
    dugo pratim ovu temu ali nisam bas imala hrabrosti ukljucit se,ali kad sam vidjela kolko se trudite bit podrska jedna drugoj odlucila sam se prikljucit 
    Zarucnik i ja odlucili smo raditi na bebi i nadamo se da cemo uskoro i uspjeti.
    M bi trebala dobiti 09.02. ali iskreno se nadam da necu...
    pozdrav i saljem vam veliku pusu i puno pozitivne energije da konacno ugledamo toliko zeljene plusice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI