Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more@@@
    28. Siječanj 2016. 20:10

To bi vam stvarno bio najljepsi moguci poklon i valentinovo za pamcenje . Drzim fige da bude plusic i veselje do neba .
    Prestali smo pazit prije nekih 6 mj.ali nije upalilo pa smo sad poceli pratit plodne dane i ovulaciju pa se nadamo da ce nas uskoro razveselit plusic .

sarajka
    28. Siječanj 2016. 20:57

Sjuskica3007 jesi li bila kod ginekologa? Kakve su vijesti?  Javi, bas me interesuje sta ti je rekao...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Mallla
    28. Siječanj 2016. 21:27

Hej cureeee! Ma bit ce sve u redu...i mi cemo jednom bit trudinice.
    Ivana bolje da krenete na pretrage pa da znate na cemu ste, neznam koliko se trudite...obicno se drzi normalnim godina dana truda za cure ispod 35god a iznad 6mj! 
    Poklon za valentinovo bas lijepo....Daj Boze da bude!
    More znaci tebi su uskoro dani od akcije, samo aktivno doc ce i plusic!

Zelim nesto s vama podjelit: ja ovaj mjesec najjace do sada mislim da je "uspilo"! Imam hrpu nekih simptomcica, uvijek imam ali ovaj put sam nekako uvjerenja da je mozda upalilo. Prvi put da smo pokrili sve plodne dane i ovulaciju i nakon nje! Dan nakon ovulacije su sise otezale i malo narasle, lice se upalilo od bubuljica i leđa. Dva dana nakon gusti bjelkasti iscjedak i danas je 5 dan nakon ovulacije i iscjedak je tu, a.treci dan je pocelo stipkanje po jajnicima. Cak sam drugi dan imala osjecaj kao da stize M, bol u.ledima, udara bol u bedre, kasnije se smirilo. Pijem puno vode i piskam nonstop. Veceras sam vjezbala i bas me manta, jos me manta! A ono sto me najvise drzi u uvjerenju je polozaj grilca maternice koji sam pratila po bilingsovoj metodi i on nakon ovulacije obicno ima opip kao vrh nosa...no ovaj put se to nije dogodilo, odstao je mek i visok i 5 dana nakon ovulacije. Sad jel pretjerujem, neznam, hocu li se razocarat ako dođe M, hocu...al ja svejedno vjerujem u T! Znam da cete mi vi bit podrska kako god na kraju bilo!

url=https://lilypie.com]

• more@@@
    28. Siječanj 2016. 21:46

MajaSocka dani akcije su iza mene ovulacija je prema kalendaru bila 26.a prema simptomima 24.2.ali sam ja za svaki slucaj pokrila oba dva datuma i sve sto je po kalendaru bilo oznaceno kao "visoka mogucnost trudnoce" .

Super, bas mi je drago zbog tebe i drzim najvece moguce fige da ugledas plusic, razveselis nas i dignes nam moral i odlucnost za dalje 
    A i ovi simptomi koje nisi imala dosad i koji su novi podrzavaju teoriju da se radi o trudnoci i da bi se stvarno mogao pojavit plus.

• loolita
    28. Siječanj 2016. 22:01

MajaSocka veselimo se tvojim simptomicima i nadamo se lijepim vijestima 
    more@@@ onda sada cekamo tvoje simptomice 
    Sarajka nadamo se uskoro i tvoje 
    Svima nan skupa zelim uspjesnu i sretnu veljacu, puno veselim postova i smajlica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.