Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ella31
    25. Siječanj 2016. 12:04

Imam 31god ginekolog kaže da su nalazi ok,međutim mi aktivno radimo na bebi od 11mj imam redovite cikluse..e sad žene moje,bilo kakav savjet bi dobro došao  kako to pišete na plivi jel ukucate 28 dana ili jer meni zna bit od M do M od otprilike 25 do 31 dan?

ek

žena za sva vremena
    25. Siječanj 2016. 12:11

Mallla
    25. Siječanj 2016. 15:46

Hej ella, dobrodosla! 
    Na plivi upisem prosjek jer su meni ciklusi 29-36...al moze bit da brze pali ovima sto im je pravilan razmak ciklusa!
    Savjet je sto vise keksa ;) 
    Imas svasta od pracenja bazalne temperature, ovulacijskih trakica, pracenja sluzi, cajevi, kapi...pa sad ovisi koji dio te zanima!

url=https://lilypie.com]

sarajka
    26. Siječanj 2016. 00:01

Drage moje, koje se trudite, i koje ste vec trudne...:-) Citam vase price pa pozeljeh da i ja iznesem svoju...Skoro dvije godine sam u braku, i prvu godinu nismo radili na bebi. Poceli smo prije 9 mjeseci i tad sam bila ubjedjena da cu vrlo brzo ostati trudna, obzirom da su mi ciklusi skolski,svakih 28-29 dana. Medjutim, ocito da nisam bila u pravu...:-( Svaki mjesec sam iscekivala taj momenat kad cu saznati da sam trudna ali nije se desio.... Iako smo cak imali tempirane odnose, cak sam koristila lh trakice, menstruacija bi svaki put uredno dodla. Pocela sam da radim pretrage,UZV u redu, uterus u retrofleksiji,sa malim miomom na vanjskoj strani.Ginekolog kaze da to ne moze smetati.PAPA uredan, svi brisevi uredni... Hormoni, hm... Radila 5. DC, Progesteron bio blago povisen a Estradiol malo ispod donje granice. 21 DC Progesteron 20,4 nmol. Iako pise da je u ref.vrijednosti, ipak mislim da je nedovoljan za trudnocu, mada ginekolozi kazu da samo treba da se opustim. Muz radio spermiogram: Normozoospermia.....I ovaj mjesec sam se ponadala, obzirom da mi se prije tri dana pojavio roskasti iscjedak, koji sad postaje sve tamniji a trebam dobiti za tri dana, tako da sam izgubila nadu da smo i ovaj put uspjeli. I jos samo nesto! Zadnjih par ciklusa mi se javlja takav icjedak koji traje po nekoliko dana i onda dodje mens. Oprostite mi sto sam bila preopsirna ali imala sam potrebu da ovo podijelim s vama i nadam se da cete i vi sa mnom podijeliti svoje price, i da cemo biti medjusobna podrska da sto prije ugledamo +. :-) :-)

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Mallla
    26. Siječanj 2016. 11:00

Dobrodosla sarajka i sto prije postala trudnica. Svi su nalazi u redu to je jako bitno. Vjerovatno je nama svima stvar u nemogucnosti opustanja! 
    Tu ti je bilo zivo, hrpu nas :) a sada smo i tu i na fejsu "drage klokanice" grupa! Ako hoces pridruzi se! Moja ti je prica koja traje 7mj, pa evo za sad jos nista. Pijem vrkutu, prenatal, koristim lh trakice...znala sam mjerit i bazalnu temp. Pratit sluz...ma sve, samo se opustila nisam! Drzi se da je kod para godina truda normalna....e pa sad...blizi mi se ta godina!

url=https://lilypie.com]

jaca16
    26. Siječanj 2016. 18:31

pozdrav drage trudilice moje....imam osijećaj da sam najstarija tu,80-o godište sam...a tek radim na prvom ditetu...prvih 6 godina veze nisam se nešto ni trudila da zatrudnim jer mi je MM radio u špediciji,onda smo do prije tri godine živili u zajednici,opet nije to to,da se to možeš opustiti i raditi na bebi...išla sam na preglede i to,ali opet kad se ne možeš opustiti zabadava sve...sad tri godine u podstanarstvu,sad je to to moš kad očeš di očeš akciju imati bez nekih suzdržavanja....krenula na pretrage,počela pit evine kapi,od ovog ciklusa čaj od marulje pa će mo viditi šta bude... 

• loolita
    27. Siječanj 2016. 12:56

Pozdrav cure,

Evo i ja sam nova ovdje :), također nažalost s pričom da radimo na djetetu, ali za sada ništa. :(
    Naime, počeli smo u 10.mj prošle godine, prvi mjesec ništa, pa drugi ništa i tako redom, i evo opet došla vještica.
    Prije nego smo počeli raditi na djetetu, imala sam jake bolove u grudima prije nego sam trebala dobiti, a od kada smo počeli raditi, ti bolovi su jednostavno nestali, do sad kada me nekoliko dana prije hvatala groznica, spavala u debelim čarapama po noći i jednu noć čak u trenirci, a inače ne mogu spavati ni u dugoj pidžami, jer mi je uvijek vruće i noge uvijek stavljam van :), (ali nisam imala povišenu temperaturu), boljele su me grudi, povraćalo mi se...simptomi su me doveli do pomisli da sam trudna :), ali nažalost nakon nekoliko dana se pojavila vještica :(
    Ginekolog me naručio na pregle tek za mjesec i pol :/
    Da li ste vi imale slične simptome?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.