Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    23. Siječanj 2016. 18:51

O jadne naše trudilice kad je ovdje uspavana atmosfera...Zaista smo sve preselile na fb

iivanaat27
    23. Siječanj 2016. 22:56

Nemojte sad sve pobjec odavde, hheheh klokanica vise nebude imala onda tu čar. 

• Manuela88
    24. Siječanj 2016. 00:45

Hvala Majo na odgovoru :)

Mallla
    24. Siječanj 2016. 19:22

Nema na cemu :)

url=https://lilypie.com]

• Ivana207
    24. Siječanj 2016. 20:09

Pozdrav cure! Evo još jedne mlade trudilice (93god.) dvije godine pokušavamo, još uvijek ništa, počela sam piti Evine kapi da mi malo sredi cikluse. Sretno svima i da što prije ugledamo toliko željeni plusić.

Mallla
    24. Siječanj 2016. 21:55

Hvala Ivana i ja tebi zelim srecu! Jesi sta do sad pokusavala? Neki pregledi nesto!

Ivana207
    28. Siječanj 2016. 19:03

Imam policiatične jajnike i totalno zbrkane cikluse  :-/ 
    Planiramo ovih dana naručit se u Polikliniku Škvorc na daljnje pretrage, samo nikako krenuti.

ella31
    25. Siječanj 2016. 12:04

Imam 31god ginekolog kaže da su nalazi ok,međutim mi aktivno radimo na bebi od 11mj imam redovite cikluse..e sad žene moje,bilo kakav savjet bi dobro došao  kako to pišete na plivi jel ukucate 28 dana ili jer meni zna bit od M do M od otprilike 25 do 31 dan?

mimica24
    25. Siječanj 2016. 16:19

ella31

Imam 31god ginekolog kaže da su nalazi ok,međutim mi aktivno radimo na bebi od 11mj imam redovite cikluse..e sad žene moje,bilo kakav savjet bi dobro došao  kako to pišete na plivi jel ukucate 28 dana ili jer meni zna bit od M do M od otprilike 25 do 31 dan?

Dobro došla.Moje osobno mišljenje je da se još ne opterećujš mjerenjem bazalne,LH trakicama i sl.Pokušaj eventualno pokriti sredinu ciklusa.Tek ste krenuli s akcijom pa mislim da možeš još opušteno pristupiti svemu

ek

žena za sva vremena
    25. Siječanj 2016. 12:11

Mallla
    25. Siječanj 2016. 15:46

Hej ella, dobrodosla! 
    Na plivi upisem prosjek jer su meni ciklusi 29-36...al moze bit da brze pali ovima sto im je pravilan razmak ciklusa!
    Savjet je sto vise keksa ;) 
    Imas svasta od pracenja bazalne temperature, ovulacijskih trakica, pracenja sluzi, cajevi, kapi...pa sad ovisi koji dio te zanima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI