Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena_1993
    21. Siječanj 2016. 21:56

A lakse je kad znas da ima netko tko se suosjeca sa tobom..ja se nadam da cemo uspjeti :-) jer posao mi ne previse stresan pa onda..nekad i nisam sigurna da cemo uspjeti..

Marija

smokov
    21. Siječanj 2016. 22:02

Ma uspjet cemo, mlade smo! (ako jesi 93)

iivanaat27
    21. Siječanj 2016. 22:13

Pozdrav novim curama.. I zelim vam srecu da sto prije ugledate svoj plusic 

Malena_1993
    21. Siječanj 2016. 22:50

Naravno da sam 93 godiste..:-)

Marija

Minions
    22. Siječanj 2016. 08:55

Jutro! Želim dobrodošlicu novim curama i da što prije ugledate plusić. A ostale cure pozdravljam.. bila sam odsutna ovaj tjedan i nisam baš sve pohvatala jer sam imala smrtan slučaj sa muževe strane pa nas po cijele dane nije bilo doma. 
    A eto čekam ovulaciju i polako se bacamo u akciju! 😉 uz to dobivam ponude za posao I idem na razgovore pa kako se meni čini prije ću se zaposliti nego ugledat plusić! 😉

mimica24
    22. Siječanj 2016. 09:59

Vidim novih cura ovdje, dobro došle i što prije postigle cilj. Malena ajde nek nisam najmlađa ovdje hehe, ja sam 91. godište.

smokov
    22. Siječanj 2016. 10:08

Onda smo se bas super nasle 91, 92, 93 :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.