Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    09. Siječanj 2016. 13:34

Guza i bokovi otišla u širinu

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    09. Siječanj 2016. 14:03

Lista za NE dobit:

Darliv 21.12.
    Chichita 25.12
    ImanX 09.01.
    Sjuskica 10.01.
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 17.01.
    Tina220210 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Leonaaa 10.02.

Mallla
    09. Siječanj 2016. 14:59

Aaaa pa Ancice vidis kako je svijet mali ;)
    Imanx ajde nastavi niz plusica!

Sjuskice da potvrdim tvoju teoriju....pitam priju trudnicu kako je jel se.deblja....kaze srecom sve u stomak ode....pitam sta nosi, a.ona kaze deckica ;)

url=https://lilypie.com]

ImanX
    09. Siječanj 2016. 15:23

to bi  bilo super, ali još uvek sumnjam :/

iako, u potrazi za simptomima potencijalne T, danas primetim da su mi vene na grudima izraženije dosta nego inače, to je nešto novo, i juče nije bilo, znam jer pomno pratim promene

I ja sam to čula, i recimo, da je stomak prćastiji ako je dečko, mojoj mami je recimo sva tri puta bio nekako spušteniji, i ima nas tri cure :) a kuma ima dečka i sećam se da je njoj bio nekako prćastiji, tako da je moguće da ima neke veze

ImanX
    09. Siječanj 2016. 15:29

btw i mučnina se javila neka, par puta sam skoro otrčala do wc-a, ali kad se smirim malo, popusti

sorry što sam dosadna, malo sam previše uzbuđena

Paula5
    09. Siječanj 2016. 15:49

Hejjj najbolja ekipo!!
    Sat vremena sam citala par stranica od jucer i danas jer mi je mobitel pregrozan, eto koliko mi znacite. I zato cure sorry ako nesto pobrkam, jer dok on okrene stranicu prode vjecnost...
    Ha, sta kazete na sliku??
    Ovaj zadnji od jutros, kineze i ostale nisam stavlhala, a neke sam i bacila. I gotovo, vise ne piskim. TO JE TO!!
    Moram vise poruka napisati jer samo cekam kad ce me izbaciti..

Paula5
    09. Siječanj 2016. 15:55

Muzu sam pokazazala test jucer, on gleda gleda i smjeska se... Presretan je naravno! Ali me i udavio, ajme pa jos imamo kredit, pa kartice, pa kako cemo ovo ono... a ja cool totalno.. nije me ni najmanje zabrinuo.. a onda kad je sve procesuirao samo sreca...
    Mimica sjetila sam se tebe, da je tvoj muz takav pa prosvikali bi od panike...hehe..
    Inace sike me malo bole, ostali simptomi 0.
    Rana od zuba bolucka, al neusporedivo s onim bolovima... Super sam!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.