Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    08. Siječanj 2016. 18:29

Lista za NE dobit:

Darliv 21.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Leonaaa 26.12.
    ImanX 09.01.
    Sjuskica 10.01.
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 18.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    MajaSocka 07.02.

Kome je se što promjenilo, samo nekajavi paću prepraviti

zabica25
    08. Siječanj 2016. 18:31

Majo, pozdravit ću bebu, posebno od tebe 
    Paula, stavi nam slikicu plusića :)
    Ancica, dobro došla :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

ImanX
    08. Siječanj 2016. 18:33

dadaaa, hoćemo slikicu

Veja
    08. Siječanj 2016. 18:34

Ancice, dobrodošla i što kraće ostala i prešla u očekivani pdf

Anchy, čestitke, da vam za par dana stigne najljepši poklon (plusić)

Ja budući da mjerim bazalnu, 3 dpo mi je bila 36,7,  4 dpo pala na 36,4 i jutros 5dpo mi je 36,8 nikad mi nije bilo dosad takav pad, rano je za išta, al mi čudno

Curke kako ste vi?

ImanX
    08. Siječanj 2016. 19:05

Cure, moram vam ispričat šta mi se sad desilo

Odem se tuširati, uđem u kadu, upalim tuš, krenem s tuširanjem i ugledam dole nešto crveno u kadi i mislim, gotovo, dobila sam, i to dan ranije :/ Kad sam malo bolje pogledala, a ono končić od crvenih čarapa koji mi je ostao na stopalu

joj već sam luda lagano od ovog iščekivanja... sad posle tuširanja me počelo probadati sa svih strana i sad sam već gotovo sigurna da ću sutra ugledati nešto crveno, a to neće biti končić :/

a dobro, kako god bude, samo da više ne čekam... ako ne ovaj, bit će neki idući ciklus

Sjuskica, kako si ti? tebi dan iza mene ne treba stići M

Mallla
    08. Siječanj 2016. 19:21

Cure jeste za palacinke?? Ajmo svi kod mene :)

E da paula sliku stavi kao sliku profila hehehe zasluzeno :)

Imanx u ovim danima sve crveno je neprijateljsko hehehe :)

url=https://lilypie.com]

leonaaa
    08. Siječanj 2016. 20:25

Nije me bilo nekoliko dana, a ovdje puno postova i 2 nova pluseka! Schinin, Mimica24, čestitam vam i želim da sve uredno prođe i da mrvice budu dobro!

MajaSocka, samo tako, nema odustajanja, bediranja, od toga nema ništa, samo treba nastaviti ovim vedrim tonom i sve bude dobro! Palačinke? Ja taman na dijetu otišla..hehe, uzivaj i za mene!

Obama2009, moraju doć i naši pluseki, jednostavno moraju!!!

Segy, i mene opterečuju ta silna mjerenja, odustajem od bazalne i svega...s tim se počel i mm opterečivat i to onda više nije to..

Chachita, i ja bi voljela imat blizance, mislim da je to bas posebno

Paula5, baš si mi super, ti i dalje testiraš!!  To je ono, 100% je ipak 100%.. Sad zbilja možeš odahuniti i uživati! Nadam se da će bolovi radi zuba brzo proći.. Meni je jedan od najgorih bolova dok me boli zub...nemam inače problema s njima, ali dok je slučajno nešto, ti bolovi me baš izbacuju iz takta..

Minions, želim ti +..

Anchy, a šta je tu je, već je lagano pri kraju M, pa idemo u nove pobjede... Sretna godišnjica!!!

Zabice, neka mrva samo raste, rekla si da je prekrasan osjećaj biti trudnica, nadajmo se i mi ostale da ćemo imat priliku bit u blaženom stanju što prije!!

Vecka, neka si se ti odmorila, a možda se i nešto događa, kad je takav pad poslije O? Mene stavi za 10.2...

Ancica82, dobrodošla!
    Imanx, držim fige da te ništa crveno ne snađe ovih dana!...

Obama2009
    08. Siječanj 2016. 21:20

Vecka 
    Meni je M kasnila 14 Dana i Evo je sad od 5.1
    Stigla malog dugog kasnjenja. Ne znam na koji datum da se upisem.
    Prije ove je Bila 25.11 a stavi me na listu onda za 5.2 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.