Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    08. Siječanj 2016. 10:24

Jutreko! 😀 znam da je već dan,al šta ću kad sam ja jedna velika spavalica..😉 
    Kako ste mi vi danas? 
    Imanx nada postoji do dok ne dođe,nadam se da će te M zaobići! 

MajaSocka a moramo nalazit takve događaje u  mjesecu, to nas drži. doći će i nama taj događaj plusić! 😊 hoće,hoće! 👍

Chichita
    08. Siječanj 2016. 10:32

jutro...evo i mene....
    dan je koma, kišetna pada, jedva čekam doći doma i uvalit se u kauč i gledati tv. 
    Baš je nekako depresivno.
    Ja jučer cili dan kod ginekologa pokušavala pronaći svoju doktoricu, kod koje nikad nisam bila jer uvijek idem privatno kod istog. Kad ona prije dvije godine otišla u Zg i svi njezini pacijenti prebačeni kod drugih liječnika bez ikakvih dopisa....užas....i sad mi nedaju da se prebacim, kod drugog meni poznatijeg ginekologa jer ovaj moj ode u mirovinu....samo problemi

Obama2009
    08. Siječanj 2016. 10:43

Majooo
     A bemu misa, bas sam navijala za tebe. A guramo dalje draga, moramo. Nema labavo dok ne dođe plusek.
    Meni je kasnila 13 dana i došla 5.1
    Nisam razočarana jer su mi ovi plusevi dali još veću nadu da je sve moguće. 
    Koliko Je tebi kasnila?
    Trudit cemo se dalje
    Tako da smo tu negdje. Pratimo se onda. Još da vidimo kako nam je Chichita?

Obama2009
    08. Siječanj 2016. 10:44

Chichota, jesi ponovila test sa jutarnjim?

zabica25
    08. Siječanj 2016. 10:53

Anchy, ja sam ti dobro. Malo mi je mučno, malo bez ikakvih mučnina. Čula sam da kombinacija naranče i đumbira smanjuje mučnine, a kod nas tog čaja nema pa sam sad kupila Janu. 
    S bebicom sve u redu, idem u pon na pregled pa ću javiti novosti. Sad smo negdje 3,5 cm veliki :)
    Na prethodnom smo bili samo 4 mm 
    Prekrasan je osjećaj biti trudna. Nešto posebno, želim ti čim prije da to osjetiš.

Majo, pa zar opet stigla M :( Ajoj...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

LuKi5
    08. Siječanj 2016. 11:41

mimica, ohoo, ceestitam!!! Neka sve prode u najboljem redu, a I taj strah I zabrinutost ce s vremenom poceti blijediti kako bebica bude rasla, udarci I vratolomije u trbuhu ce te natjerati da zaboravis na sve brige :)) 

Schinin, a jesi me nasmijala s ovim "vjezbanjem za bebu" haha...Jedva cekam I ja opet "vjezbati"  Taman dok zavrsim faks ce se ovo zdravlje malo srediti pa cu se I ja baciti u akciju hahaha. :)) Kako je tebi sa stitnjacom, opcenito zdravlje, je li ti sve u redu? 

Majo, bas mi je zao zbog M, bila sam uvjerena da je to T kod tebe :( Sad u nove pobjede,  2016. je tvoja godina,  sigurna sam da te u njoj ocekuje plus 

14.06.2014. L ♥

Veja
    08. Siječanj 2016. 12:05

Anchy, hvala ti draga 😙 Kakvo je stanje kod tebe? Kad ti ne trebas dobit? 

Jooj danas cu azurirati tablicu, ovako nemam pojma tko sta i kako, onako sam bar u toku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.