Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    09. Siječanj 2016. 10:34

Sjuskice, pa ja sam se raširila u bokovima, trbuh mi još maleni za predvidjeti.
    Druga baka kaže kako mi se povećala guza...a kaj sad..nema veze :)
    Prištiće imam na čelu i ne daju mi mira, ali ne sad neke prevelike. 
    Svejedno mi je što nosim, nek je živo i zdravo :)

Sjuskica, pogodi :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mimica24
    09. Siječanj 2016. 10:37

ajme zabice kako si zgodna trudnica

• Shoshka
    09. Siječanj 2016. 11:41

Planiram trudnoću, pa sam po preporuci kupila Solgarove prenatal tablete preko iHerb-a. 
    Cijena je drastično niža, no i boja tableta je drukčija od boje tableta koje sam kupila kod nas u ljekarni.
    Kupljene kod nas su klasične svijetlo smeđe, a ove preko iHerba su ljubičaste!?
    Zanima me koliko ste imali iskustva sa tom stranicom. 
    Hvala :-)

bebinjo
    09. Siječanj 2016. 12:06

joj curke...ja sam totalno zbunjena i mislim da imam najveci poremecaj hormona ikad....
    sad mi se pojavilo i krvarenje nakon odnosa....kao da nije dosta sto sam imala i ovulacijsko krvarenje sad i to!!! da li je itko imao takvo nesto? nije krvarenje kao krvarenje nego samo 4-5 velikih kapi crvene ali crvene krvi....prvo je bilo samo kao rozkasta sluz i onda crvene kapi!!! luda sam vec

Mallla
    09. Siječanj 2016. 12:08

Hej sjuskice...neka si nam se vratila....ma sve nesto pobignemo i brze bolje nazad heheh :)
    Kapa do poda sto si nas sve polovila :) Hmmm placinke party mljaaaac!

Aaaaa zabice, pupa se vidi bas fino.......

Ancice ja sam ti iz doline neretve Ploce!

Shoshka dobrodosla! Al evo ja ti stvarno nista neznam o tim tabletama!

url=https://lilypie.com]

Ancica82
    09. Siječanj 2016. 13:09

Aaajojj. Cure moje..nikad mi menga nije bila gora… 3-ci dan…skoro nista ne curi  a ja kao da se raspadam… glava puca…vrtoglavica povremena.. lice nateklo…a ja…katastrofa…samo bi spavala… kako ovako moze utjecat obicna M pa to je strasno

Ancica82
    09. Siječanj 2016. 13:11

Majo pa bila sam u Plocama... ljetovala sam u Bristu..pa smo se znali spustit do Ploca...

ImanX
    09. Siječanj 2016. 13:22

Sjuskice, stvarno svaka čast kak si sve pohvatala i sve nas obuhvatila u postu :) nadam se da su to simptomi T, a ne M .... i ja sam baš umorna zadnjih par dana, to sam zaboravila napisati, i imam neke "valunge" - vruće/hladno... danas sve isto što se tiče "simptoma"...

Cure kod mene još ništa crveno, ali još je dug dan, nažalost :/

Kako ste mi vi?

Nemam iskustva ni s tabletama, a ne znam ništa ni o tom krvarenju, nažalost, ne mogu pomoći, nadam se da je sve u redu...

Velika pusa svim trudilicama i trudnicama, drž'te fige

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.