Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    08. Siječanj 2016. 23:43

Jao cure…pa vi ste prave..ja jos nisam dosla do tog da provjeravam tocno i temp.u plodnim danima.. samo u dogovoru s dragim…pa ko koga dohvati tih dana… naravno…ako nam moja curica dozvoli

Ancica82
    09. Siječanj 2016. 07:19

Znaci ima Slavonki jos.. a borit cemo se zajedno.. Majo od kud si ti?  Citam post od Sljuskice.. ona nas je sve lijepo obuhvatila u jednoj poruci… jaooo..ali ce biti pluseva ove godine… zbilja nas je dosta…

Maja08
    09. Siječanj 2016. 13:22

Ja sam iz Đakova :)

mimica24
    09. Siječanj 2016. 07:25

Dobro jutro!!
    Ancice dobro nam došla i brzo ostala T. Pozdrav iz Vk

Aaaaa godina je super počela,plus za plusom,pravi baby boom na klokanici. Vidi se da smo za praznike svi bili "aktivni".

mimica24
    09. Siječanj 2016. 09:19

Prošla migrena,s njom i mučnine,još sam se čudila od kud tako rano u t takve muke.

Uh drage moje,koliki sam trtaroš tek sad vidim,bojim se i zbog tog straha uopće ne uživam u t i jedva čekam pregled,a do tad ću vas gnjaviti

Veja
    09. Siječanj 2016. 09:40

Sjuskice, super da si nam se vratilaaa 

Mimice, vjerujem da strah postoji, al ne brini bit ce to sve super na kraju 

mimica24
    09. Siječanj 2016. 09:48

Vecka

Sjuskice, super da si nam se vratilaaa 

Mimice, vjerujem da strah postoji, al ne brini bit ce to sve super na kraju 

Hvala ti,lakše mi je kad netko razumije. A nezz ni sama koji mi je te čitam o biokemijskoj,te o izvanmaternicnoj,pa komplikacije razne, evo vise nista ne otvaram na googleu o tome!

zabica25
    09. Siječanj 2016. 10:34

Sjuskice, pa ja sam se raširila u bokovima, trbuh mi još maleni za predvidjeti.
    Druga baka kaže kako mi se povećala guza...a kaj sad..nema veze :)
    Prištiće imam na čelu i ne daju mi mira, ali ne sad neke prevelike. 
    Svejedno mi je što nosim, nek je živo i zdravo :)

Sjuskica, pogodi :)

sjuskica3007
    09. Siječanj 2016. 13:27

zabica25

Sjuskice, pa ja sam se raširila u bokovima, trbuh mi još maleni za predvidjeti.
    Druga baka kaže kako mi se povećala guza…a kaj sad..nema veze :)
    Prištiće imam na čelu i ne daju mi mira, ali ne sad neke prevelike. 
    Svejedno mi je što nosim, nek je živo i zdravo :)

Sjuskica, pogodi :)

Baš si slatka....pa meni je teško procjenit ovako jer neznam kako inače izgleda tvoje tijelo....teško mi je vidit išta drugo osim tog malog trbušića....
    Šta ti misliš,di si se proširila? Ti najbolje znaš...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mimica24
    09. Siječanj 2016. 10:37

ajme zabice kako si zgodna trudnica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI