Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    08. Siječanj 2016. 12:06

mimica čestitaaaam 
    MajaSocka nema predaje, osmjeh na lice, vježbom do savršenstva 

sretno svimaaa 

Paula pa koliko ih još budeš pišnula da se uvjeriš heheheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Paula5
    08. Siječanj 2016. 12:22

Hej drage moje!
    Evo clearblue upravo pokazao  bas lijepi plusic.. .jeeee...
    Luki jesi vidjela draga, izgleda da sam uspjela!! 
    Jos Uvijek ste jedine koje znate.
    Cure ja krepavam od bolova, sad me celjust i rana rasturaju, a i zub pored mi je dio otkinuo dok se borio s umnjakom. Plakala sam uz anasteziju.
    Trudnice sta smijem za bolove, lupocet nista ne pomaze ne znam vise sta cu. Zato bas i ne pisem, nemam volje za nista. A malac kaslje, visoka temp, balavi... tako da se borimo.
    Vecka, minions stigle ste jeeee!!
    Zabica, pepita moja veliki poljubac vam saljem!!
    Ostale cure jos lovim, sve mi se pomijesa pogotovo sto ne citam stalno..
    Cure ja jos nekam nikakvih simptoma, a dosad sam svaki mjesec imala skoro sve...
    Schinin, mimica kako ste??
    Cure puse svima!!

bebinjo
    08. Siječanj 2016. 12:38

ova godina je lijepo krenula!! cestitam novim plusicima!!!

bebinjo
    08. Siječanj 2016. 12:43

curke... kako da stavim ovu trakicu sa datumima ispod? prije sam to imala ali sad ne znam kako da to stavim...

Pepita2109
    08. Siječanj 2016. 12:50

Paula smiješ li ispirati?? ako da, čaj od kadulje, malo zadržati pa ispljunuti, jojj miš mali baš ga uhvatilo... a od tableta paracetamole smiješ ako se ne varam, ja sam samo lupocet pila...kad ćeš mužu reći hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Paula5
    08. Siječanj 2016. 12:58

Ma nisam pitala za ispiranje.. ah da paracetamoli, lupocet, lekadol... joj nista to ne pomaze. A stisnut zube (ne doslovce) i izdrzati sve za svoju dugoocekivanu mrvicu. 
    Ujutro jos piskim jedan clearblue i onda cu pokazati muzu...hehehe.. htjela sam ga postediti u slucaju da nije to to. Sad je sve u bozjim rukama. I sutra cu prvi put naglas reci trudna sam... vauuuu!!! 
    Kako tvoja Gabica, jel spavate?

mimica24
    08. Siječanj 2016. 13:01

Paula draga čestitam!!! Selimo se na ljetne bebe,još spadamo u njih i zajedno čekamo bebice. Ajde neću biti sama u rujnu. Ja bih umrla od šutnje da ne kažem mužu,mi smo zajedno išli po test i kad sam popiškila i čekala rezultat zvala sam i njega da provjerim jel dobro vidim.Na kraju smo zajedno proplakali pola sata od sreće i čuda.
    Paracetamol smiješ,tu spada i lekadol. Mene uhvatila migrena,ubijaju me bolovi,a samo mi neofen pomaže pa trpim radi bebice.
    I mučnina i slabost me peru danas,jedva sam ručak skuhala kolko sve smrdi

Mallla
    08. Siječanj 2016. 13:15

Imanx hvala ti draga :) 
    Dosta rano su ti ti predmenstrualni poceli tako da bi vrlo lako mogli to biti trudnicki. Tu se dosta bol u leđima pokazala kao jedan od prvih simptoma T. A di ces lipse da prvi uradeni test donese +. Ja ti se divim jer ima nas ode koje pravimo testove ko na traci, cak i kad ne zakasni hahah :)

url=https://lilypie.com]

Paula5
    08. Siječanj 2016. 13:23

Maja draga ti si iduca. Moras biti!!
    Kad sam imala biokemijsku tjedan dana su me jajnici stalno probadali a donji dio leda razvaljivao. 
    Svaka zena i trudnoca su razlicite!
    Ma ne mimica pa idemo u jesenske... rukan je jesen.. a u ljetnim su cure vec na pola puta.. kad je tebi po tvom termin?? Meni 17.09. Po mom...

Mallla
    08. Siječanj 2016. 13:27

Naravno da hoce Minions...ja sam vec vesela jer sam sigurna da cemo ove godine sve bit trudnice/mame!
    Chicita heheh jesam se nasmijala...otisao gin. Prije 2 god. Heheh :) Al kod nas je birokracija katastrofa tako da dok to rjesis otidi negdi bilo di tek da vidis sta se dogada jer puuuno ti kasni. Ja ipak drzim fige da je T!

Obama meni nije bas kasnila, ciklusi su mi od 29 do 36 dana, dobila sam 33 dan, nakraju ispada da sam najcesce u prosloj godini dobila na 33 dan iako sam ja ocekivala da ce doc 32 dan! Ito sam dobila navecer sto je rjetkost!
    Al bas curim posteno!

Zabice đumbir ti se kupi u korjenu, vecinom ga ima svaka trgovina na odjelu voca i povrca. Tu ga kupis pa ga sjeckas i pravis caj. Inace je meni dumbir fuj okusa al s vremenom se naviknes! A kako je fino osjecat tvoje uzbudenje i srecu! Pozdravi nam bebicu na UZ hehe :)

Hvala Luki  Bit ce, tek je 1 mj, ja ocekujem do proljeca da ce bit, al u ovoj godini svakako!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.