Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    08. Siječanj 2016. 10:53

Anchy, ja sam ti dobro. Malo mi je mučno, malo bez ikakvih mučnina. Čula sam da kombinacija naranče i đumbira smanjuje mučnine, a kod nas tog čaja nema pa sam sad kupila Janu. 
    S bebicom sve u redu, idem u pon na pregled pa ću javiti novosti. Sad smo negdje 3,5 cm veliki :)
    Na prethodnom smo bili samo 4 mm 
    Prekrasan je osjećaj biti trudna. Nešto posebno, želim ti čim prije da to osjetiš.

Majo, pa zar opet stigla M :( Ajoj...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

LuKi5
    08. Siječanj 2016. 11:41

mimica, ohoo, ceestitam!!! Neka sve prode u najboljem redu, a I taj strah I zabrinutost ce s vremenom poceti blijediti kako bebica bude rasla, udarci I vratolomije u trbuhu ce te natjerati da zaboravis na sve brige :)) 

Schinin, a jesi me nasmijala s ovim "vjezbanjem za bebu" haha...Jedva cekam I ja opet "vjezbati"  Taman dok zavrsim faks ce se ovo zdravlje malo srediti pa cu se I ja baciti u akciju hahaha. :)) Kako je tebi sa stitnjacom, opcenito zdravlje, je li ti sve u redu? 

Majo, bas mi je zao zbog M, bila sam uvjerena da je to T kod tebe :( Sad u nove pobjede,  2016. je tvoja godina,  sigurna sam da te u njoj ocekuje plus 

14.06.2014. L ♥

Veja
    08. Siječanj 2016. 12:05

Anchy, hvala ti draga 😙 Kakvo je stanje kod tebe? Kad ti ne trebas dobit? 

Jooj danas cu azurirati tablicu, ovako nemam pojma tko sta i kako, onako sam bar u toku 

Pepita2109
    08. Siječanj 2016. 12:06

mimica čestitaaaam 
    MajaSocka nema predaje, osmjeh na lice, vježbom do savršenstva 

sretno svimaaa 

Paula pa koliko ih još budeš pišnula da se uvjeriš heheheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Paula5
    08. Siječanj 2016. 12:22

Hej drage moje!
    Evo clearblue upravo pokazao  bas lijepi plusic.. .jeeee...
    Luki jesi vidjela draga, izgleda da sam uspjela!! 
    Jos Uvijek ste jedine koje znate.
    Cure ja krepavam od bolova, sad me celjust i rana rasturaju, a i zub pored mi je dio otkinuo dok se borio s umnjakom. Plakala sam uz anasteziju.
    Trudnice sta smijem za bolove, lupocet nista ne pomaze ne znam vise sta cu. Zato bas i ne pisem, nemam volje za nista. A malac kaslje, visoka temp, balavi... tako da se borimo.
    Vecka, minions stigle ste jeeee!!
    Zabica, pepita moja veliki poljubac vam saljem!!
    Ostale cure jos lovim, sve mi se pomijesa pogotovo sto ne citam stalno..
    Cure ja jos nekam nikakvih simptoma, a dosad sam svaki mjesec imala skoro sve...
    Schinin, mimica kako ste??
    Cure puse svima!!

LuKi5
    08. Siječanj 2016. 14:27

Paula5

Hej drage moje!
    Evo clearblue upravo pokazao  bas lijepi plusic.. .jeeee…
    Luki jesi vidjela draga, izgleda da sam uspjela!! 
    Jos Uvijek ste jedine koje znate.
    Cure ja krepavam od bolova, sad me celjust i rana rasturaju, a i zub pored mi je dio otkinuo dok se borio s umnjakom. Plakala sam uz anasteziju.
    Trudnice sta smijem za bolove, lupocet nista ne pomaze ne znam vise sta cu. Zato bas i ne pisem, nemam volje za nista. A malac kaslje, visoka temp, balavi… tako da se borimo.
    Vecka, minions stigle ste jeeee!!
    Zabica, pepita moja veliki poljubac vam saljem!!
    Ostale cure jos lovim, sve mi se pomijesa pogotovo sto ne citam stalno..
    Cure ja jos nekam nikakvih simptoma, a dosad sam svaki mjesec imala skoro sve…
    Schinin, mimica kako ste??
    Cure puse svima!!

Znala sam da ce ti se ostvariti. Divna si osoba I mora ti se ta dobrota vratiti. Svima si nam bila I jos uvijek si velika podrska I zato sam ti zahvalna do neba. Zao mi je sto ti zubi prave probleme. Meni kod tih problema s umnjacima pomaze gengigel. Njega I djeca mogu koristiti, on sadrzi prirodno prisutnu kiselinu koja se nalazi u ustima I bez koje bi nas konstantno zubi bolili, samo kad se pojavi neka upala, ili slicno, nje nema dovoljno da ublazi bol, I zato sluzi taj gengigel. Mene spasava. Ima ga kupiti u apoteci, mislim da kosta malo vise od 100 kn, ali je spas.  Malom princu zelim brzo ozdravljenje, ove viroze, kako jedna prode tako druga dode, uzas. 
    Meni palo na pamet kad sam vidila koliko si tih testova popiskila, ako ih nisi bacila, zamotas ih u poklon. Hihihi  Svaka ticast na strpljenju kod objave, meni bi izletilo istog momenta kako bi se sjena pojavila. Javi draga reakciju kada objavis T 

Majo, vec se dosta dugo trudis, mora te ova godina  nagraditi za taj trud, ja se nadam da ce to biti cim prije 

14.06.2014. L ♥

bebinjo
    08. Siječanj 2016. 12:38

ova godina je lijepo krenula!! cestitam novim plusicima!!!

bebinjo
    08. Siječanj 2016. 12:43

curke... kako da stavim ovu trakicu sa datumima ispod? prije sam to imala ali sad ne znam kako da to stavim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI