Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    08. Siječanj 2016. 21:21

Ancica82 dobro došla! Želim ti da što prije ugledaš plusić! 
    MajaSocka izgleda da smo se dogovorile, i kod mene danas palačinke za večeru,još malo pa nestalo! 😉
    Imanx  i ja držim da ipak ne dolazi ti M i da te zaobiđe u idućih 9 mj! 😘

Ja sam dobro, nešto su mi grudi počele biti osjetljive i misli mi lunjaju na sve strane! Danas sam proučavala kakva bi kolica izabrala za svog bebača,a još nema plusića na vidiku! Ajme meni, mislim da sam polako prolupala...😉 kad sam mm rekla smijal se i rekel mi je nek mu pokažem koja, a i rekel je da jedva čeka kad bu i beba tu! 💜

Obama2009
    08. Siječanj 2016. 21:24

Ja Cekam da M prode Pa da muza iscjedim 
    Vrkuta mi bas pase a cice su mi nenormalno narasle. Nadam se da će Ostat tako
    Trakice su stigle i to 100 komada 
    Ostalim se ne želim opterećivati previše. Samo cu probat ulovit PIK pa šta bude. Gledat cu sto opuštenije sve to izvest ovaj mj mada ne znam ocu uspijeti. Ali nekad je znatiželja jača od mene 

Minions
    08. Siječanj 2016. 21:39

OBama bit će bebica i to ubrzo! 😊 ja sam gledala bebitto  al na slovenskom tržištu-mariboru dođu do 5oo eura, a ista takva na dječjakolica.hr dođu i 6.5oo kn. Halo, pa za 3ooo kn se isplati otići u maribor! 😊

Minions
    08. Siječanj 2016. 21:44

Bebetto kolica, na www.bumbo.si

engy
    08. Siječanj 2016. 22:11

Malo kasnim...,svima zelim Sretnu novu godinu , puno novih plusica., snage i pozitive za nove pobjede,a svim sretnicama koje su napokon ugledale svoje plusice ,cestitam i radujem se od srca.

Mallla
    08. Siječanj 2016. 22:17

Hehe znaci dan je od palacinki :)
    Ja imam spremna kolica, u nasljedstvo...kooristena svega 5-6mj....tako da su ko nova....i sjedalica ceka i ogradica samo nema bebice...najvaznijeg! 
    Obama tako i ja imam hrpu trakica, njih cu koristit jer tako znam kad je  O!

url=https://lilypie.com]

Veja
    08. Siječanj 2016. 22:27

Lista za NE dobit:

Darliv 21.12.
    Chichita 25.12
    ImanX 09.01.
    Sjuskica 10.01.
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 17.01.
    Tina220210 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Leonaaa 10.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.