Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica3007
    08. Siječanj 2016. 22:58

Evo mene opet...nisam dugo izdržala bez vas...čak tjedan dana....ovo je novi profil...stari me funkcionira...Pa da krenem...

Schinin, što reći nego ČESTITAM!! Onako dobroćudno ti zavidim…. :)
    Mimica, hehehe oni bambusići su očito pogurali situaciju!!!! I tebi šaljem čestitke od srca…sad samo smireno dalje….
    Paula, tebe nema pa nema i onda ovako nešto!!!! neopisivo mi je drago zbog tebe…samo prestani molim te piškiti više te testove….nabijaš si stres, a za to više nema potrebe…Žao mi je zbog zuba;ja isti vadila lani…drugi dan bila kao nova…možda imaš jače korijenje… Btw. jesi priopćila mužiću????
    Ancica, dobro nam došla….ja sam probala da ne dolazim (kao da se ne opterećujem),ali eto nisam uspjela…to govori koliko je lijepo tu kod nas….brzo ćeš to otkriti….moramo nekome puniti glavu ludostima!!!
    Maja08, dobrodošlica i tebi!!!! 16 ciklusa je jako puno….ali onaj gore sigurno ima neki plan za tebe…Nama je uspjelo nakon 11 ciklusa,no došlo je do spontanog…pa 6.mjeseci pauze i eto nas sad opet 4.ciklus! Bit će….sve u svoje vrijeme!
    Rozica, kako si mi ti? ja evo napravila novi profil na muževu e-mail adresu….onaj u banani….
    Leona, kad se useljavate? Morate nešto renovirati ili? Nama je na Badnjak bilo 5 godina kako smo svili naše gnijezdo…. i žao mi je zbog vještice….
    iivanaat, kako je prošlo sa Clomifenom? puno žena se žali da im smeta…meni nije,ali su mi ovulacije ta dva ciklusa bile toliko jake da smo 2x prekinuli odnos….
    bebinjo, jeli ono na kraju bila mjesečnica ili?!?!
    Pepita, ime Gabriela je divno…Mi smo izabrali Jakov za dečka i Luce ili Magdalena za curicu….Još ih samo trebamo napraviti… :-)
    Chichita, jesi ponovila test??? Držiš me u nestrpljenju!!! I ja imam puno blizanaca u obitelji,muž jedne…tko zna…i ja bi voljela jedne…
    MajaSocka, mi sutra imamo sa prijateljima kod nas palačinka party!! I krajnje ti je vrijeme da prijeđeš na drugi pdf!!! :)))
    Obama, iscijedi molim te muža toliko, da dođe jedan velik +!!!! i znaš,znatiželja je ubila mačku…tako da samo opušteno….ugledaj se na mene…hehehe
    Minions, ti baš imaš strpljenja curo….24.1. je daleko…no, strpljen-spašen!!! Vjerujem u vas i vaš plusić!!!
    Zabica, sad će i te mučnine stati brzo pa ćeš uživati u trudnoći….kaže tvoja baka curica? Ja nikad ne fulam trudnicama šta nose…..kad žena nosi curicu obično se širi svugdje ( u trbuh najmanje,više u križa) i dosta se onako"poružni" u faci…kažu da djevojčica krade ljepotu…
    A kad nosi dečka,lice obično bude čisto i sve ide samo u veliku loptu naprijed….baš sam prošli tjedan dvije trudnice pogodila (obje bile prije tri dana kod ginekologa pa je potvrđeno!!!)
    Tina0110, tebe baš zeza ta M….Brzo na kontrole….bolje spriječiti nego liječiti kao ja….prvo zdravlje dovesti u red pa rad na bebici….To ti je moj dobronamjeran savjet….
    LuKi, snago naša…toliko si pozitivna i utjeha svima nama da ti se to jednostavno mora duplo vratiti….i ja vjerujem da hoće….
    Tanija, nema te ovdje baš kao ni mene….i ti počela opušteno?! Sutra ti je 17.d.c.? Ima li šta?
    Darliv, sluz se razvlačila…jeste sve pokrili??? ( oprosti ako sam negdje preskočila pročitati da jeste)
    Kako je prošao psihološki test????
    Jaca16, i kod tebe uskoro kreće akcija,zar ne?!?!? OŠINI PO PRAŠINI!!!!
    Segy, Vecka, Anchy, i vaši se datumi za ne dobit bliže…..evo držim fige na najjače i vibram da ništa od vještice ovaj mjesec…..morate nastaviti ovaj tako dobar niz…..
    Imax, pitala si za situaciju? Pa standardni simptomi PMS-a: oteknute grudi,probadanje dolje,nervoza…puno spavam i kilavim se po kauču…vrijeme je banana sa ovom kišom pa tako i ja…
    Ne nadam se ničemu…..mislim da mi je ovulacija malo kasnila ovaj mjesec i bila 31.12….. odnose smo imali 3 dana prije i dan poslije pa ono….kako Bog da…ima mjeseci u godini…tek je počela :) samo pozitvno….NADAM SE DA ĆEŠ NAPOKON POPIŠKITI JEDAN TEST U NEDJELJU I DA ĆE BITI VELIKI PLUSIĆ!!!!

Iwantalittleprincessorprince, Tina220210,engy i svima koje sam zaboravila šaljem pozdrave i vibriće za pozitivne testiće na samom početku ove godine…..

Ljubi vas sve vaša sjuskica!!!!!!!

• Maja08
    08. Siječanj 2016. 22:59

Ancica,slavonko moja dobrodosla i jos brze otisla :) 
    Ja moram Ne dobiti 16.01! 

• Iwantalittleprincessorprince
    08. Siječanj 2016. 23:28

Cure drage citam i druzim se svaki dan al ne pisem puno :/ Nadam se da ce nam se ubrzo ukazat zeljeni +++. Pusice svima 

Ancica82
    08. Siječanj 2016. 23:43

Jao cure…pa vi ste prave..ja jos nisam dosla do tog da provjeravam tocno i temp.u plodnim danima.. samo u dogovoru s dragim…pa ko koga dohvati tih dana… naravno…ako nam moja curica dozvoli

Ancica82
    09. Siječanj 2016. 07:19

Znaci ima Slavonki jos.. a borit cemo se zajedno.. Majo od kud si ti?  Citam post od Sljuskice.. ona nas je sve lijepo obuhvatila u jednoj poruci… jaooo..ali ce biti pluseva ove godine… zbilja nas je dosta…

mimica24
    09. Siječanj 2016. 07:25

Dobro jutro!!
    Ancice dobro nam došla i brzo ostala T. Pozdrav iz Vk

Aaaaa godina je super počela,plus za plusom,pravi baby boom na klokanici. Vidi se da smo za praznike svi bili "aktivni".

mimica24
    09. Siječanj 2016. 09:19

Prošla migrena,s njom i mučnine,još sam se čudila od kud tako rano u t takve muke.

Uh drage moje,koliki sam trtaroš tek sad vidim,bojim se i zbog tog straha uopće ne uživam u t i jedva čekam pregled,a do tad ću vas gnjaviti

Veja
    09. Siječanj 2016. 09:40

Sjuskice, super da si nam se vratilaaa 

Mimice, vjerujem da strah postoji, al ne brini bit ce to sve super na kraju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.