Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    16. Prosinac 2015. 09:28

Segy, temp i jutros pala za 0,1(36,6 je), popiškila sam test, minus ko kuća. Tako da je očekujem svaki minut, iako temp mi još nije pala ispod crte grafa. Više sreće drugi put

Cure, vama držim fige da ste ovaj ciklus ipak uspile

Segy
    16. Prosinac 2015. 09:33

Vecka

Segy, temp i jutros pala za 0,1(36,6 je), popiškila sam test, minus ko kuća. Tako da je očekujem svaki minut, iako temp mi još nije pala ispod crte grafa. Više sreće drugi put Cure, vama držim fige da ste ovaj ciklus ipak uspile

Zao mi je draga 😥
    Glavu gori i brzo ces ugledati svoj plusic..

Ja isto imam feeling da nista od plusica.. Ne znam.. Uf!!!

tanijatravan
    16. Prosinac 2015. 11:07

Vecka

Segy, temp i jutros pala za 0,1(36,6 je), popiškila sam test, minus ko kuća. Tako da je očekujem svaki minut, iako temp mi još nije pala ispod crte grafa. Više sreće drugi put Cure, vama držim fige da ste ovaj ciklus ipak uspile

Vecka žao mi je zbog -  

Chichita
    16. Prosinac 2015. 09:55

Jutro curke,

Vecka žao mi je za minusić, dolaze blagdani i sad ćeš se opustiti i možda manje razmišljati o temperaturi i sl. i doći će veliki plusić...

Segy samo pozitivne misli...

Tanija ja i ti se nekako pratimo kao je O u pitanju, ja nemam nikakvih simptoma, možda malo cice natečene i ponekad se jave jajnici blagi grčevi ali ništa posebno, opet sam počela piti vrkutu (bila je pauza par dana)...

Obama2009
    16. Prosinac 2015. 09:59

Chichita

Jutro curke,

Veckažao mi je za minusić, dolaze blagdani i sad ćeš se opustiti i možda manje razmišljati o temperaturi i sl. i doći će veliki plusić…

Segy samo pozitivne misli…

Tanija ja i ti se nekako pratimo kao je O u pitanju, ja nemam nikakvih simptoma, možda malo cice natečene i ponekad se jave jajnici blagi grčevi ali ništa posebno, opet sam počela piti vrkutu (bila je pauza par dana)…

Cure, i ja Vam Se pridruzujem. Tu smo na listi zajedno vidim. Kod mene Chichita
    Potpuno isto. Malo cicke natecene. Lijeva naravno uvijek mrvicu veca. Blaga bol u jajnicima tu i tamo. Ostalo Sve normalno. 
    Kada su jos tebe bili plodni?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI