jutro,
nema ništa bolje nego doći na posao , uzeti kavicu i čitati vaše postiće. Ovo mi je postao ritual hahaah...ja sam bor davnih dana okitila i ostali su mi još jaslice za nedjelju to mi je i najdraži dio.
Borić (270 cm) mi je crveno srebrni...i cijeli stan mi je u tim detaljima ali ja ne volim pretjerivati pa je sve decentno. ( stavit ću fotku kad sve bude gotovo).
Ajme kako ja volim Božić, ove godine su svi kod mene na ručku i moja i muževa obitelj..-morat ću se baš baš potruditi....
M ne treba doći za 8 dana a ja dana nemam nikiakve simptome, baš ništa.
Jutroo
Segy i ja sam prebolila svoj minus, jučer popodne i M stigla, pa sad u nove pobjede
Ja obožavam vrijeme Božića, jučer bor nakitila, uživancija
Jutro trudilice
Ja uskacem tu i tamo. Sa vremenom nisam Jako Ali prelistam zadnje stranice pa Se ubacujem.
Vidim tema Bozic. Mogle bi postaviti slikice da vidimo medusobno kako vam izgledaju boriceki.
Ja nazalost jos nisam stigla nas okititi. Inace Otkako smo u Austriji koristim umjetni posto nam je Mali Stan. Sta Se dekoracije tice volim onu bordo boju pa kombiniram Sa zlatnom ili srebrnom. Ubacim i masne. Volim to sama urediti, Bas me opusta.muzu Ni blizu, on vise porazbija kuglica Nego Sto okoti.😝😝
Za vikend sam napokon slobodna pa si dam oduska i Sve to srediti.
Sto Se mog trenutnog stanja tice apsolutno nista a mislim da i jesam T Pa pobogu valjda bi bili neki lagani znaci vec. Mislim da nista Ni za ovaj MJ.
Guramo lagano dalje👊🏻👊🏻
Kakvo je stanje kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji