Nisam uopće čitala kaj ste pisale u gužvi sam totalnoj, imamo danas dvije humanitarne akcije, jedna za azil za spe, a druga koncert za našu udrugu za autizam i slične poteškoće, tako da sam sto na sat...
Pms , nula bodova, M isto ništa, napravila jutro test koji je negativan....
Ja sam ubiti trebala dobiti tek 18.12. ali s obzirom da mi je gin 1.12. vidjela O prebcila sam se na 15.12. tako da još ima nade....
Vecka - kod tebe isto još ima nade ili?

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Cure, navijam svim srcem za vaše plusiće i baš vam hvala na potpori, al idemo dalje u 19 ciklus truđenja
Jana, i meni je prvotni datum bio 18.12., al kako je O bila ranije tako je se i pomaklo na 16.12. Temp mi već 2 dana zaredom pada za 0,1, jutros je 36,6, inače padne na 36,3 i odma ujutro na papiru vidim da stiže, jutros je idalje malo višlja, možda je ipak bila O kasnije, ko će ga znati, uglavnom ja je iščekujem i da prođe prije blagdana, pa da sam na miru

![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Vecka 16.12.
Anchy30 19.12.
Segy 20.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Sjuskica 10.01.

Segy, još je rano, tek trebaš dobiti za 4 dana i još k tome vjerojatno nisi radila sa prvim urinom. Držim ja fige da je ipak lažno negativan testić
Segy, još je rano, tek trebaš dobiti za 4 dana i još k tome vjerojatno nisi radila sa prvim urinom. Držim ja fige da je ipak lažno negativan testić
Nisam radila s prvim urinom.. Al viruj mi da nisam..
Hvala ti.. Al ja i ti krecemo u nove pobjede.. 👏🏻👏🏻👏🏻

Anchy, izgleda da kod tebe taj tlak pada kad si pod nekakvim stresom, bas kao sto si rekla, natecen prst I pao ti je tlak, isto tako popijena tableta za tlak, placebo ucinak, samo bi ti toplo preporucila da ih vise ne uzimas, radi zdravlja. Probaj cesce pomalo jesti I puno tekucine piti. Kava povisuje krvni tlak :)) Jesi uspila naci djeda mraza alpinista? Draga, nadam se da ti vise nije padao tlak I da se dobro osjecas, treba sad za blagdane peci kolace
Tanija, ma nalaz ti je odlican, progesteron samo takav. Meni su ti lh I fsh vadili 3. dan ciklusa, a progesteron 21. LH mi je bio triput veci nego fsh, dakle lh/fsh inverzija, a progesteron 3, 1. Anouvalacijski ciklusi. Sto se tice temperature, ona ti nje nuzno siguran pokazatelj, dakle lh trakice I hormoni su ti pokazatelj, a temp. ne mora uvijek biti tocna I oslanjaj se na hormone I lh trakice. Sretno :)
Babygirl, draga moja, hvala ti od srca. Kako si mi ti, tvoja princeza, kako napreduje mrvica, si imala mucnine? Tako mi je drago da si se javila
Anchy, izgleda da kod tebe taj tlak pada kad si pod nekakvim stresom, bas kao sto si rekla, natecen prst I pao ti je tlak, isto tako popijena tableta za tlak, placebo ucinak, samo bi ti toplo preporucila da ih vise ne uzimas, radi zdravlja. Probaj cesce pomalo jesti I puno tekucine piti. Kava povisuje krvni tlak :)) Jesi uspila naci djeda mraza alpinista?Draga, nadam se da ti vise nije padao tlak I da se dobro osjecas, treba sad za blagdane peci kolace
Tanija, ma nalaz ti je odlican, progesteron samo takav. Meni su ti lh I fsh vadili 3. dan ciklusa, a progesteron 21. LH mi je bio triput veci nego fsh, dakle lh/fsh inverzija, a progesteron 3, 1. Anouvalacijski ciklusi. Sto se tice temperature, ona ti nje nuzno siguran pokazatelj, dakle lh trakice I hormoni su ti pokazatelj, a temp. ne mora uvijek biti tocna I oslanjaj se na hormone I lh trakice. Sretno :)
Babygirl, draga moja, hvala ti od srca. Kako si mi ti, tvoja princeza, kako napreduje mrvica, si imala mucnine? Tako mi je drago da si se javila
Draga moja,tlak nije padao...ali sva sam neka umorna i neda mi se ništa!!Tabletu sam popila prvi i jedini put prije 2-3 godine i otada više ne...a vodu pijem ko luda...više sad nego po ljetu(dovoljno čaša dvije i to je to)a sad po litru na dan!
Alpinista hehehe nisam našla,ali mi je Tina baš napisala da ima u Metro,pa ću baš tamo pogledati…
sad mi se neda ništa i nemam volje a još kad se sjetim da moram kekse peći…uf uf…
Danas nam bili gosti,uf a ja bi samo spavala,ležala ma bilo što….samo da ne budem s njima..nisam baš za društvo…možda mi sutra bude bolje hihi
Kako si mi ti??
Tina220210 hvala ti draga…pogledati ću i tamo!
Anchy30

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji