Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Vecka 16.12.
Anchy30 19.12.
Segy 20.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy, još je rano, tek trebaš dobiti za 4 dana i još k tome vjerojatno nisi radila sa prvim urinom. Držim ja fige da je ipak lažno negativan testić
Anchy, izgleda da kod tebe taj tlak pada kad si pod nekakvim stresom, bas kao sto si rekla, natecen prst I pao ti je tlak, isto tako popijena tableta za tlak, placebo ucinak, samo bi ti toplo preporucila da ih vise ne uzimas, radi zdravlja. Probaj cesce pomalo jesti I puno tekucine piti. Kava povisuje krvni tlak :)) Jesi uspila naci djeda mraza alpinista? Draga, nadam se da ti vise nije padao tlak I da se dobro osjecas, treba sad za blagdane peci kolace
Tanija, ma nalaz ti je odlican, progesteron samo takav. Meni su ti lh I fsh vadili 3. dan ciklusa, a progesteron 21. LH mi je bio triput veci nego fsh, dakle lh/fsh inverzija, a progesteron 3, 1. Anouvalacijski ciklusi. Sto se tice temperature, ona ti nje nuzno siguran pokazatelj, dakle lh trakice I hormoni su ti pokazatelj, a temp. ne mora uvijek biti tocna I oslanjaj se na hormone I lh trakice. Sretno :)
Babygirl, draga moja, hvala ti od srca. Kako si mi ti, tvoja princeza, kako napreduje mrvica, si imala mucnine? Tako mi je drago da si se javila
14.06.2014. L ♥
Cure moje drage!! Glavu gore!
Segy,malo si prerano napravila taj testić.....sačekaj još 4 dana....
Vecka žao mi je zbog minusa....idemo dalje...JAČE I SNAŽNIJE NEGO IKAD!!!
Tako smo lijepo krenuli sa tim +ićima i sad su nešto posustali.....Molim cure koje NEočekuju za Božić,da nas sve redom obraduju sa navalom +ića!!!!!
Ja sam jučer bila "vrijedna"...bila sam u shopingu božićnih poklona za moje najdraže!!! Pa sam ih sve lijepo umotala...
Hvala ti Luki :)
Sjuskica pokloni izgledaju predivno :)
Meni danas osim mrvice kao pritiska dole između janika sam primjetila kad stisnem prsa da ide proziran vodeni iscjedak. Možda je i do sad uvijek u vrijeme ovulcije išao ali nisam baš to puno gledala pa ko će ga znati :)
inače meni je mali sa 9,5mj prestao dojiti (znači u 12.mj.2011.)i sve sad do 8.mj.2015. sam imala "mlijeka"(nije mi smetalo niti se punilo nego je jednostavno bilo tu ne puno ali malo kad bi stisnula bi išlo van bijelkasto ili žućkasto ljepljivo, išla sam na uzv i sve je bilo ok, vidjeli su se mliječni kanali kao da dojim i to je to, ali nisam imala poteškoća tako da nisam htjela nikakvu terapiju.
Trudilice drage, jako mi je zao za vase minusice, ali doci ce ti plusici kad tad! Tako nam obicno bude tu, eksplozija plusica pa zatisje pa sad kad opet krene nema im kraja
Ja se moram pohvalit da sam danas prvi put u zadnja tri tjedna skuhala rucak i POJELA ga! Cak sam i okitila bor i jaslice slozila, moram iskoristit danasnji dan jer se bojim da ce mi se sutra sve "vratit" pa cu prelezat ko zgazena, ali sve za mrvicu
Sortiraj odgovore
Najstariji