Dobro jutro drage moje!
Nisam vas pratila neko vrijeme jer nisam jednostavno stizala, a kad dodem s posla jednostavno sam umorna, toliko umorna da jedva napravim rucak i pospremam po kuci i samo lezim....sada evo uhvatila malo vremena napokon pa vidim da ste mi bile vrijedne u tipkanju pa dok sve ne stignem pročitati da vidim kako ste mi? ima li koji plusic?kakvo je stanje kod vas? hihihi velike puse svimaaaa
Jutreko curke! Kak ste mi?
Evo ja sam dobro, M prošla pa akcija može početi,tj. Već je počela od jučer navečer! 😉
Na kraju nisam ništ zbavila u pon kod ginekologice, rekla mi je da je normalno da m jednom godišnje preskoči! 😒 i nije me htjela poslati na vađenje hormona!😈 da po njenom nema potrebe...
Mm i ja smo se dogovorili da budemo još mjesec dva uživali i radili na bebici,pa ako nebude išlo ići ću na vađenje hormona al ću platiti i biti mirna.. ne mislim čekati do iduće godine u 6 mj.
A sad uopće više Neću misliti na to, nego se prepustiti uživanju i Božićnom ugođaju,to savjetujem i vama! 😘😘😍
Nisam uopće čitala kaj ste pisale u gužvi sam totalnoj, imamo danas dvije humanitarne akcije, jedna za azil za spe, a druga koncert za našu udrugu za autizam i slične poteškoće, tako da sam sto na sat...
Pms , nula bodova, M isto ništa, napravila jutro test koji je negativan....
Ja sam ubiti trebala dobiti tek 18.12. ali s obzirom da mi je gin 1.12. vidjela O prebcila sam se na 15.12. tako da još ima nade....
Vecka - kod tebe isto još ima nade ili?
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Cure, navijam svim srcem za vaše plusiće i baš vam hvala na potpori, al idemo dalje u 19 ciklus truđenja
Jana, i meni je prvotni datum bio 18.12., al kako je O bila ranije tako je se i pomaklo na 16.12. Temp mi već 2 dana zaredom pada za 0,1, jutros je 36,6, inače padne na 36,3 i odma ujutro na papiru vidim da stiže, jutros je idalje malo višlja, možda je ipak bila O kasnije, ko će ga znati, uglavnom ja je iščekujem i da prođe prije blagdana, pa da sam na miru
Sortiraj odgovore
Najstariji