Cure moje drage!! Glavu gore!
Segy,malo si prerano napravila taj testić.....sačekaj još 4 dana....
Vecka žao mi je zbog minusa....idemo dalje...JAČE I SNAŽNIJE NEGO IKAD!!!
Tako smo lijepo krenuli sa tim +ićima i sad su nešto posustali.....Molim cure koje NEočekuju za Božić,da nas sve redom obraduju sa navalom +ića!!!!!
Ja sam jučer bila "vrijedna"...bila sam u shopingu božićnih poklona za moje najdraže!!! Pa sam ih sve lijepo umotala...
Cure moje drage!! Glavu gore!
Segy,malo si prerano napravila taj testić…..sačekaj još 4 dana….
Vecka žao mi je zbog minusa….idemo dalje…JAČE I SNAŽNIJE NEGO IKAD!!!
Tako smo lijepo krenuli sa tim +ićima i sad su nešto posustali…..Molim cure koje NEočekuju za Božić,da nas sve redom obraduju sa navalom +ića!!!!!
Ja sam jučer bila "vrijedna"…bila sam u shopingu božićnih poklona za moje najdraže!!! Pa sam ih sve lijepo umotala…
ajme koji ljepi pokloni
gdje si taj papir uzela? prekrasan je
što si kupila ako se smije znati? ja još uvijek nisam kupila pa još skupljam ideje
ja nisam kupila ni test jednostavno čekam da vidim hoće doći ili ne

Hvala ti Luki :)
Sjuskica pokloni izgledaju predivno :)
Meni danas osim mrvice kao pritiska dole između janika sam primjetila kad stisnem prsa da ide proziran vodeni iscjedak. Možda je i do sad uvijek u vrijeme ovulcije išao ali nisam baš to puno gledala pa ko će ga znati :)
inače meni je mali sa 9,5mj prestao dojiti (znači u 12.mj.2011.)i sve sad do 8.mj.2015. sam imala "mlijeka"(nije mi smetalo niti se punilo nego je jednostavno bilo tu ne puno ali malo kad bi stisnula bi išlo van bijelkasto ili žućkasto ljepljivo, išla sam na uzv i sve je bilo ok, vidjeli su se mliječni kanali kao da dojim i to je to, ali nisam imala poteškoća tako da nisam htjela nikakvu terapiju.
Trudilice drage, jako mi je zao za vase minusice, ali doci ce ti plusici kad tad! Tako nam obicno bude tu, eksplozija plusica pa zatisje pa sad kad opet krene nema im kraja
Ja se moram pohvalit da sam danas prvi put u zadnja tri tjedna skuhala rucak i POJELA ga! Cak sam i okitila bor i jaslice slozila, moram iskoristit danasnji dan jer se bojim da ce mi se sutra sve "vratit" pa cu prelezat ko zgazena, ali sve za mrvicu

tanijatravan draga kako se osjećaš danas??Ja sam ujutro opet osjetila da boli stomak i imam grčeve,sad je malo bolje…sjuskica30 pokloni izgledaju predivno…i ja ću sad još malo pakirati poklone(kad se natjeram)
Vecka draga,jako mi je žao što je došla!!
tanijatravan draga kako se osjećaš danas??Ja sam ujutro opet osjetila da boli stomak i imam grčeve,sad je malo bolje…sjuskica30 pokloni izgledaju predivno…i ja ću sad još malo pakirati poklone(kad se natjeram)
Vecka draga,jako mi je žao što je došla!!

Ja evo danas je 6dpo. temp zadnja 3 dana 36.5, jutros 36.6, preko dana i navečer 36.8/36.9. Hm ja već 4.dan imam neke slabe slabe mučnine tu i tamo, ali to je jo prerano za bilo kakve smptome tog tipa tako da se ne nadam. Osim toga par puta kroz dan kao da ću dobiti, a tek za 7 dana trebam dobiti (inače tog osjećaja nemam nikad osim do dan ili par sati prije M-ali ovaj ciklus pijem vrkutu pa možda ona nešto radi). I kroz dan imam mliječni iscjedak. Jučer i danas ako stisnem malo jače prsa ide vodeni iscjedak iz bradavica, ali jako jako malo. I da jučer navečer mije bilo teško popesti se na 1.kat kuće i danas mi je nekako teško hodati hahahahah
Ti kako danas?
ivana držim fige i šaljem vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~ za + u prvom mj.
ja sam jučer završila svoj kamin od kartona, napokooon danas ću dalje u kićenje kuće :) inače bor imamo zeleni sa crvenim i srebrnim stvarima. Prošle godine ga kupili kad nam je to bio 1.Božić u našoj kućici
evo slikice kamina
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji