Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy30
    16. Prosinac 2015. 17:43

tanijatravan draga kako se osjećaš danas??Ja sam ujutro opet osjetila da boli stomak i imam grčeve,sad je malo bolje…sjuskica30 pokloni izgledaju predivno…i ja ću sad još malo pakirati poklone(kad se natjeram)Vecka draga,jako mi je žao što je došla!!

Anchy30

Veja
    16. Prosinac 2015. 18:51

Anchy, bit ce bolje drugi put 😉

Maja nam je na bracnom putovanju, gusta 😀

zabica25
    16. Prosinac 2015. 20:07

Da, Maja je na bračnom putovanju,nek iskoristi svaki trenutak :)
    Ja sam danas dobila kliničko biokemijski nalaz i sve je u redu 
    Ostale dobijem u petak. Držite fige! Mučnine su  i dalje tu jako izražene, ali će proći..kako miska kaže, sve za mrvicu :)
    Gdje nam je Paula, jel ona na nas zaboravila? Ja sam vam stalno gladna, stalno mi nešto u trbuhu fali..haha...
    imam stalno neke želje, a meso izbjegavam u širokom luku...obožavam juhu i danas sam cijeli dan na tome...muž zaželio rižoto s piletinom, jedva sam ispekla meso...koma

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iivanaat27
    16. Prosinac 2015. 21:03

Ej cure evo da javim,evo danas bila na pregledu kod ginekologa, i evo i dalje su policisticni jajnici tu.  Ali dobro dao mi je pozitive s tim sto mi rekao da cu ostat trudna ali je samo pitanje vremena kad... Tako da me utjesio malo hehe... I evo od sad danas navece sam pocela piti duphastol sto mi je dao,to pijem 10dana (od 16dana ciklusa,sto je danas) i onda cu probati u 1mjesecu,4-5dan ciklusa (sad sam zaboravila kako tocno mi pise 4ili5 dan,moram vidjet da se podsjetim heheh) piti Komiflen 5 dana...pa cemo vidjet mozda i ja postanem Trudnica u 1mjesecu heheh.  Tako da evo dobre sam volje... Samo treba pogoditi ovulaciju ali to sam citala na int.da kod komiflena obicno ovulacija nastupi izmedu 5-10 dana (najcesce sedmi dan) od zadnjeg dana koristenja komiflena. Tako da cure evo unijela sam si nade da ce se i meni zelja ispuniti uskoro 
    Kako ste vi cure? Sto ima kod vas? Kakav boric imate,zivi ili umjetni? Koju boju volite na njemu? 

baby♡girl
    16. Prosinac 2015. 21:22

LuKi draga princeza je super, sva je u djedu mrazu, cim izadjemo na ulicu dere se ded maaz da svi znaju da ona trazi djeda mraza. 😅
    Dobro sam, nema mucnina, cekam pregled da saznam spol 😊😊 sve super i nek samo ostane tako 💜 punooo pusa vam saljem 💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.