tanijatravan draga kako se osjećaš danas??Ja sam ujutro opet osjetila da boli stomak i imam grčeve,sad je malo bolje…sjuskica30 pokloni izgledaju predivno…i ja ću sad još malo pakirati poklone(kad se natjeram)
Vecka draga,jako mi je žao što je došla!!
Anchy30
Anchy, bit ce bolje drugi put 😉
Maja nam je na bracnom putovanju, gusta 😀
Da, Maja je na bračnom putovanju,nek iskoristi svaki trenutak :)
Ja sam danas dobila kliničko biokemijski nalaz i sve je u redu
Ostale dobijem u petak. Držite fige! Mučnine su i dalje tu jako izražene, ali će proći..kako miska kaže, sve za mrvicu :)
Gdje nam je Paula, jel ona na nas zaboravila? Ja sam vam stalno gladna, stalno mi nešto u trbuhu fali..haha...
imam stalno neke želje, a meso izbjegavam u širokom luku...obožavam juhu i danas sam cijeli dan na tome...muž zaželio rižoto s piletinom, jedva sam ispekla meso...koma
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ej cure evo da javim,evo danas bila na pregledu kod ginekologa, i evo i dalje su policisticni jajnici tu. Ali dobro dao mi je pozitive s tim sto mi rekao da cu ostat trudna ali je samo pitanje vremena kad... Tako da me utjesio malo hehe... I evo od sad danas navece sam pocela piti duphastol sto mi je dao,to pijem 10dana (od 16dana ciklusa,sto je danas) i onda cu probati u 1mjesecu,4-5dan ciklusa (sad sam zaboravila kako tocno mi pise 4ili5 dan,moram vidjet da se podsjetim heheh) piti Komiflen 5 dana...pa cemo vidjet mozda i ja postanem Trudnica u 1mjesecu heheh.
Tako da evo dobre sam volje... Samo treba pogoditi ovulaciju ali to sam citala na int.da kod komiflena obicno ovulacija nastupi izmedu 5-10 dana (najcesce sedmi dan) od zadnjeg dana koristenja komiflena. Tako da cure evo unijela sam si nade da ce se i meni zelja ispuniti uskoro
Kako ste vi cure? Sto ima kod vas? Kakav boric imate,zivi ili umjetni? Koju boju volite na njemu?
LuKi draga princeza je super, sva je u djedu mrazu, cim izadjemo na ulicu dere se ded maaz da svi znaju da ona trazi djeda mraza. 😅
Dobro sam, nema mucnina, cekam pregled da saznam spol 😊😊 sve super i nek samo ostane tako 💜 punooo pusa vam saljem 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji