Drage moje jel imate problema s tlakom?!
Ja danas sjedim za stolom,počelo mi se vrtiti kao da ću pasti u nesvijest!!Užas!!Totalno glup osjećaj!A moguće da mi je tako bilo jer je dragi oko svoga sl. prsta nešto gledao i dirao ga…pa popuštao onu traku jer mu je dokt.previše zategnio pa ga boli…uuuuuf,inače nisam gadljiva ali na to mi je uuuuf….moguće da mi je bilo i zbog toga loše….
Inače imam niski tlak,pa sam znala padati i u nesvijest
Anchy30
Vecka,Segy;Rozica;Zabica....HVALA vam na potpori!!! Vidjet ćemo sutra ujutro...zadnja dva ciklusa mi je ujutro na dan kad sam pocurila pala na 36,3. Jutros je bila 36,7....ja sam to shvatila kao početak opadanja...
ejic, obavezno ponovi test!!!! Test se mora izvesti kako piše u uputama...ne ga uranjati ga ponovo i nikako ga ne vaditi nakon toliko vremena iz smeća i onda očitavati!!! Napravi novi sa prvim danom kašnjenja vještice i sigurno će biti ogromne dvije II.
leonaaa, hvala ti puno na dizanju mog morala ..... ma znam ja to sa grafovima na FF aplikaciji,ali nekako se ja ravnam po svom zadnjih dva mjeseca....ali vidjet ćemo sutra....
HAHAHAHA za ovo "điđi-miđi"...i ja i MM to tako zovemo!!!!!
Btw. neznam dali si vidjela,ali ja sam bila sad na godišnjem u Zg-u....bili smo na otvorenju klizališta,paljenju lampica na Zrinjevcu,paljenju prve adventske svijeće na Trgu....pili vinčeka,jeli kobasica....i slažem se sa tobom PREDIVNO JE!!!!!!! Ne znam da li si vidjela,ali Zagreb nam je od svih europskih nominiranih gradova,danas pobijedio i proglašen je najljepšom i najpoželjnijom adventskom destinacijom Europe!!! Osjećam se ponosno....
Mi ćemo ovih dana vjerojatno skočiti i na jednodnevni izlet u Ljubljanu...kažu da je zadnjih godina ljepša od Beča...
Anchy, draga....nek on skine taj zavoj i zamotajte onako kako sam ti napisala...lagano....prošla sam to i znam kako je najlakše...ja čak nisam išla ni na bolovanje,dva dana sam radila na sladoledu,a poslije jurcala sa tacnom po terasi ....tako će i za par dana moći normalno hodati bez obzira što će oporavak koštica trajati još tjednima....
Što se tlaka tiče....i ja patim od niskog i kad su južine me ubija.....tri puta sam išla donirati krv i niti jednom nisam uspjela jer mi je bio prenizak!!!! Na kraju sam odustala....
tanija NADAM SE DA POKRIVAŠ OVE DANE!!!! HIHIHI IZVUCI MU I ZADNJI ATOM SNAGE!!!!!!!!
Bokic cure!
Ejic ti si kraljica, dva puta uronit u urin...e to mi jos nije palo na pamet heheh...al zelim ti da su to stvarne dvi crtice!
Anchy da nadam se da ce uskoro i nas posjetit plusici....al moram priznat da se bolje osjecam od kad ne pratim kad smo se keksali, kolika mi je temp i slicno. Dosta sam opustenija!
Tanija onda akcija akcija akcija...sto vise uspijes izvest!
Tko je pitao za ebay trakice, nisam upamtila al valjaju definitivno se isplate!
Saljem vam svima moram ici peglat, pakovat kofer i slicno....sutra na put ;) Bas se veselim!
url=https://lilypie.com]
Anchy30, onaj prvi testic sam 2.uronila u urin u razmaku od nekih 3-4min. Ali ovaj narancasti koji je sad na profilnoj je radeni prije kojih sat vremena i bez 2.uranjanja se 2.crtica pokazala za koju minutu!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji