Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

curke, znate onu, treba slušati svoje tijelo :D
    Osjećam nervozu dolje, ne mogu vam opisati, također povećana vlažnost i želja za keksanjem :D :D Isto tako na poslu dok sam bila, osjećaj kao da ću procurit svaki čas
    Moguće da počinju plodni dani, tj. već počeli?

Anchy30
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Tina0110

Osjećam nervozu dolje, ne mogu vam opisati, također povećana vlažnost i želja za keksanjem :D :D Isto tako na poslu dok sam bila, osjećaj kao da ću procurit svaki čas

mogućeee akcija draga
    Imaš na klokanici ''plodni dani''...izračunati ti...probaj...evo ti link..
    https://klokanica.24sata.hr/alati/plodni-dani

Anchy30

tanijatravan
    11. Prosinac 2015. 17:58

Tina0110

I meni danas osjecaj kao da cu procuriti. Trakica od jucer pokazuje plodnost ali bas onu najvecu di su obje crte isto tamne. Tako da plodni dani su nam tu :)

Tina0110

Anchy30
    11. Prosinac 2015. 17:42

Drage moje jel imate problema s tlakom?!
    Ja danas sjedim za stolom,počelo mi se vrtiti kao da ću pasti u nesvijest!!Užas!!Totalno glup osjećaj!A moguće da mi je tako bilo jer je dragi oko svoga sl. prsta nešto gledao i dirao ga…pa popuštao onu traku jer mu je dokt.previše zategnio pa ga boli…uuuuuf,inače nisam gadljiva ali na to mi je uuuuf….moguće da mi je bilo i zbog toga loše….
    Inače imam niski tlak,pa sam znala padati i u nesvijest

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI