Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    11. Prosinac 2015. 15:16

meni je danas 17 DC. vidjet ćemo kad dođem doma što će pokazati trakica

tanijatravan
    11. Prosinac 2015. 16:34

Chichita

meni je danas 17 DC. vidjet ćemo kad dođem doma što će pokazati trakica

Javi sta kaze trakica?

Meni mali opet kuri, svaka 4 sata mu se digne temp. Evo sad zadnje na 38,5 sam mu dala sirup ali mu se brzo dize, pa prvo dode do 39,3 pa se onda spusta  sad su mu i usne i nokti plavili, a sve od brzine dizanja temp.

ejic
    11. Prosinac 2015. 15:35

Cure, kopala sam po smecu da nadem testic od jutra. Sad je crtica jos tamnija 
    evo slikice na profilnoj posto neznam drugacije postaviti sliku 😉

Anchy30
    11. Prosinac 2015. 16:55

ejic

Cure, kopala sam po smecu da nadem testic od jutra. Sad je crtica jos tamnija 
    evo slikice na profilnoj posto neznam drugacije postaviti sliku 😉

Vidim drugu crticu!!ČESTITAM TI DRAGA!!!!!!!Koliko ti kasni?? Jel ti prije kad si napravila test bila i druga crta ali svjetlija ...mislim kad je završio u smeću??Ili?

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI