A valjda hoće! Trudimo se od 6 mjeseca ove godine odma nakon svadbe!

A nije to tako strasno (znam, kad smo usljed neceg onda nam dani traju ko mjeseci, a mjeseci ko godine-i meni je isto tako ) Ali mozda te vec za 3 kralja ili Valentinovo doceka +
A nije to tako strasno (znam, kad smo usljed neceg onda nam dani traju ko mjeseci, a mjeseci ko godine-i meni je isto tako) Ali mozda te vec za 3 kralja ili Valentinovo doceka +
A znam da nije,al oba dva to žarko želimo da zaokruži našu ljubav! Bilo bi odlično da tamo do valentinova bude plusić,nebi mi bilo ljepšeg rođendanskog poklona! 😍

Bokic drage moje trudilice
zabice hvala ti za palcevee
Anchy znam da ce bit sve u redu, ali uvijek mi je pred pregled mala tremica hihihi ali proc ce ! Hvala ti ! I zao mi je radi dragog, zelim mu brz oporavak !
MajaSocka daaa bas se veselim kad cu postat trudilicaa hvala ti draga moja
larimara drzim palceve na najjace, ali bit ce u reduuu sve, javi nam novosti !!!
jaca sretno s ciklusima
sjuskica slazem se sa Veckom nista nije gotovo dok M ne stigne !!
ejic svakako ponovi test ! Inace znam kako ti je sa ciklusima, moj najduzi je bio 90+ dana .. a zadnji 28 ... ko ce ga znati ... javi rezultatt, nadam se da je +
Minions doc ce plus kad se budes najmanje nadala to tako vecinom bude ...
Evo drage moje sinoc ja pricam sa svojom buducom svekrvom ( inace pricamo o svemu ) o djeci .. Ona jedva ceka da ja rodim ... Rekla mi je da se nista ne brinem da dijete nece bit gladno i da mu nece nista falit ... I kad dode da ce bit puno veselja i da ce zaboravit na sve probleme ... Joooj kako je obozavam
Kako ste mi danas ??
Bokic drage moje trudilice
zabice hvala ti za palceveeAnchy znam da ce bit sve u redu, ali uvijek mi je pred pregled mala tremica hihihi ali proc ce ! Hvala ti !
I zao mi je radi dragog, zelim mu brz oporavak !
MajaSocka daaa bas se veselim kad cu postat trudilicaahvala ti draga moja
larimara drzim palceve na najjace, ali bit ce u reduuu sve, javi nam novosti !!!jaca sretno s ciklusima
sjuskica slazem se sa Veckom nista nije gotovo dok M ne stigne !!
ejic svakako ponovi test ! Inace znam kako ti je sa ciklusima, moj najduzi je bio 90+ dana .. a zadnji 28 … ko ce ga znati … javi rezultatt, nadam se da je +Minions doc ce plus kad se budes najmanje nadala
to tako vecinom bude …
Evo drage moje sinoc ja pricam sa svojom buducom svekrvom ( inace pricamo o svemu ) o djeci .. Ona jedva ceka da ja rodim … Rekla mi je da se nista ne brinem da dijete nece bit gladno i da mu nece nista falit … I kad dode da ce bit puno veselja i da ce zaboravit na sve probleme … Joooj kako je obozavam
Kako ste mi danas ??
Rozica2810, ciklusi su mi vise-manje redoviti (koliko to mogu zakljuciti na temelju 4 mjeseca koliko ne uzimam pilule). Prva 2 ciklusa nakon odbacivanja pilula su bili po 28 dana, prosli je bio 29 dana, sad je kod ovog danas vec 30.dan. (Ne)ocekujem je danas jer sam prije tocno 2 tjedna imala jako probadanje u jajniku pa prema tome pretpostavljam da je bila ovulacija, a iz proslog ciklusa (kad je 1 dan kasnila) znam da dolazi 14 dana nakon tog probadanja. Jedino sto me sad zbunjuje je to sto nemam tih grceva u trbuhu ko pred svaku M (to sam imala i za vrijeme koristenja pilula i znalo je toliko bolit da mi ni tablete nisu pomagale). Sad samo "dolje" osjecam ko da ce svaki cas nesto poceti curiti i trbuh mi ne napuhnuti ali nema ni g od grceva. Zato se ipak nadam da nece ni doci Dok me za razliku od toga recimo grudi nikad nisu boljele (prosli ciklus samo malo i to samo na dodir), a sad kad hodam bi ih trebala pridrzavati da se ne njisu jer inace bole
, a bol ne prestaje nego postaje jaca i siri se po cijelim grudima.

bokić, evo ja opet zbunjena...prije dva dana LH trakica mi je pokazala blijedu drugu crticu, jučer u isto vrijeme sam opet p.....a i nije bila vidljiva samo kontrolna. Danas ću opet vidjeti što će pokazati. po kalendaru mi je danas O. i stvarno me lagano bole jajnici, osjetim ih, sluz je još bijela nije još prozirna ali i nju ću još jednom prekontrolirati večeras...možda mi ovaj ciklus O) par dana kasnije...
Tijana tebi su trakice po školski pokazale O.
bokić, evo ja opet zbunjena…prije dva dana LH trakica mi je pokazala blijedu drugu crticu, jučer u isto vrijeme sam opet p…..a i nije bila vidljiva samo kontrolna. Danas ću opet vidjeti što će pokazati. po kalendaru mi je danas O. i stvarno me lagano bole jajnici, osjetim ih, sluz je još bijela nije još prozirna ali i nju ću još jednom prekontrolirati večeras…možda mi ovaj ciklus O) par dana kasnije…
Tijana tebi su trakice po školski pokazale O.
Meni trakice jucer u 11, u 22:40 i danas u podne obje crtice tamne! A pocela sam sa 16dc ih piskitu, prva svijetlija od kontrolne, 2.i 3.trakica jos svijetlije da bi navecer opet potamnila. Danas 3.dan da imam vodenasti iscjedak.
Cure, nije me bilo jučer, pa nisam ništa kompentirala..ne zamjerite.. Bili smo u Zg na Adventu i prekrasnoooo je, ko malo dijete sam bila sretna, pa onda još otišli u kino i baš se lijepo proveli i opustili..
Anna92, mislim da je to to, čestitke od srca!
Tanija, radovi su prekrasni, svaka čast.. i ja volim takve stvari sama radit, a nadam se da ću jednog dana imat s kim otić na takve lijepe dječje radionice!! Kaj se tiče trakica, iskustva nemam..
MajaSocka, držim fige da neki posao upadne..
Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa...prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza...tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan..
Anchy, zao mi je radi muža...ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi..
Sjuskica30, nemoj se predat, ja sam na fertilityfriend gledala svakakve grafove za bazalnu, ima dosta primjera da jedan dan temperatura padne, pa onda opet raste..dok ne dođe M ništa nije gotovo!
Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +... Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..
Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.! Opusti se na svadbi i lijepo se provedi!
Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno...
Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama....
Curke, moji plodni dani su tu negdje ovih dana, vrlo smo aktivni (imamo i prekovremene!!!) i onak je bas posebno, opuštena sam i stvarno uživam..i nadam se!! Puse svima, ako sam koga izostavila ili pobrkala nekaj ne zamjerite.. A sad, odoh kuhat sarmu!!
Cure, nije me bilo jučer, pa nisam ništa kompentirala..ne zamjerite.. Bili smo u Zg na Adventu i prekrasnoooo je, ko malo dijete sam bila sretna, pa onda još otišli u kino i baš se lijepo proveli i opustili..
Tanija, radovi su prekrasni, svaka čast.. i ja volim takve stvari sama radit, a nadam se da ću jednog dana imat s kim otić na takve lijepe dječje radionice!!Kaj se tiče trakica, iskustva nemam..
MajaSocka, držim fige da neki posao upadne..Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa…prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza…tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan..
Anchy, zao mi je radi muža…ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi..
Sjuskica30, nemoj se predat, ja sam na fertilityfriend gledala svakakve grafove za bazalnu, ima dosta primjera da jedan dan temperatura padne, pa onda opet raste..dok ne dođe M ništa nije gotovo!
Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +… Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..
Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.! Opusti se na svadbi i lijepo se provedi!Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno…
Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama….
Curke, moji plodni dani su tu negdje ovih dana, vrlo smo aktivni (imamo i prekovremene!!!) i onak je bas posebno, opuštena sam i stvarno uživam..i nadam se!! Puse svima, ako sam koga izostavila ili pobrkala nekaj ne zamjerite.. A sad, odoh kuhat sarmu!!
Znam draga moja ❤️ Stvarno je nebi minjala ni za sto 😘 Oooo znaci ovaj bi ciklus mogao biti dobitan !! Drzim palceve da je takooo ❤️❤️❤️
Tanija, radovi su prekrasni, svaka čast.. i ja volim takve stvari sama radit, a nadam se da ću jednog dana imat s kim otić na takve lijepe dječje radionice!!Kaj se tiče trakica, iskustva nemam..
MajaSocka, držim fige da neki posao upadne..Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa…prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza…tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan..
Anchy, zao mi je radi muža…ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi..
Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +… Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..
Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.! Opusti se na svadbi i lijepo se provedi!Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno…
Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama….
Hmmmmmm sarmaObožavam je!!!!!
A joj ,ne vjerujem kad mu je slomljeno...a ne želim ga zamarati i navaljivati...reći će da nemam uopće razumijevanja hehehe.....Doći će on već kod mene(tražiti)
Odakle si??Podsjetila si me za ovo ''điđi-miđi'' na moju legicu!
Anchy30
Hvala Leonaaa!
Bit će i naši plusići! 😍 Bog zna kad će biti i vjerujem da će nam dati djecu,samo trebamo malo pričekat taj naš trenutak! 💗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji