Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leonaaa
    11. Prosinac 2015. 13:50

Cure, nije me bilo jučer, pa nisam ništa kompentirala..ne zamjerite.. Bili smo u Zg na Adventu i prekrasnoooo je, ko malo dijete sam bila sretna, pa onda još otišli u kino i baš se lijepo proveli i opustili..

Anna92, mislim da je to to, čestitke od srca!

Tanija, radovi su prekrasni, svaka čast.. i ja volim takve stvari sama radit, a nadam se da ću jednog dana imat s kim otić na takve lijepe dječje radionice!!   Kaj se tiče trakica, iskustva nemam..

MajaSocka, držim fige da neki posao upadne..

Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa...prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza...tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan..

Anchy, zao mi je radi muža...ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi..

Sjuskica30, nemoj se predat, ja sam na fertilityfriend gledala svakakve grafove za bazalnu, ima dosta primjera da jedan dan temperatura padne, pa onda opet raste..dok ne dođe M ništa nije gotovo!

Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +... Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..

Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.!  Opusti se na svadbi i lijepo se provedi!

Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno...

Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama....

Curke, moji plodni dani su tu negdje ovih dana, vrlo smo aktivni (imamo  i prekovremene!!!)  i onak je bas posebno, opuštena sam i stvarno uživam..i nadam se!!  Puse svima, ako sam koga izostavila ili pobrkala nekaj ne zamjerite.. A sad, odoh kuhat sarmu!!

Minions
    11. Prosinac 2015. 14:12

Hvala Leonaaa! 
    Bit će i naši plusići! 😍 Bog zna kad će biti i vjerujem da će nam dati djecu,samo trebamo malo pričekat taj naš trenutak! 💗

Chichita
    11. Prosinac 2015. 15:16

meni je danas 17 DC. vidjet ćemo kad dođem doma što će pokazati trakica

ejic
    11. Prosinac 2015. 15:35

Cure, kopala sam po smecu da nadem testic od jutra. Sad je crtica jos tamnija 
    evo slikice na profilnoj posto neznam drugacije postaviti sliku 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.