Cure, nije me bilo jučer, pa nisam ništa kompentirala..ne zamjerite.. Bili smo u Zg na Adventu i prekrasnoooo je, ko malo dijete sam bila sretna, pa onda još otišli u kino i baš se lijepo proveli i opustili..
Anna92, mislim da je to to, čestitke od srca!
Tanija, radovi su prekrasni, svaka čast.. i ja volim takve stvari sama radit, a nadam se da ću jednog dana imat s kim otić na takve lijepe dječje radionice!! Kaj se tiče trakica, iskustva nemam..
MajaSocka, držim fige da neki posao upadne..
Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa...prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza...tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan..
Anchy, zao mi je radi muža...ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi..
Sjuskica30, nemoj se predat, ja sam na fertilityfriend gledala svakakve grafove za bazalnu, ima dosta primjera da jedan dan temperatura padne, pa onda opet raste..dok ne dođe M ništa nije gotovo!
Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +... Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..
Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.! Opusti se na svadbi i lijepo se provedi!
Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno...
Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama....
Curke, moji plodni dani su tu negdje ovih dana, vrlo smo aktivni (imamo i prekovremene!!!) i onak je bas posebno, opuštena sam i stvarno uživam..i nadam se!! Puse svima, ako sam koga izostavila ili pobrkala nekaj ne zamjerite.. A sad, odoh kuhat sarmu!!
Hvala Leonaaa!
Bit će i naši plusići! 😍 Bog zna kad će biti i vjerujem da će nam dati djecu,samo trebamo malo pričekat taj naš trenutak! 💗
meni je danas 17 DC. vidjet ćemo kad dođem doma što će pokazati trakica
Cure, kopala sam po smecu da nadem testic od jutra. Sad je crtica jos tamnija
evo slikice na profilnoj posto neznam drugacije postaviti sliku 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji