Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    11. Prosinac 2015. 11:39

A valjda hoće! Trudimo se od 6 mjeseca  ove godine odma nakon svadbe!

ejic
    11. Prosinac 2015. 12:05

A nije to tako strasno (znam, kad smo usljed neceg onda nam dani traju ko mjeseci, a mjeseci ko godine-i meni je isto tako ) Ali mozda te vec za 3 kralja ili Valentinovo doceka +

Minions
    11. Prosinac 2015. 14:08

ejic

A nije to tako strasno (znam, kad smo usljed neceg onda nam dani traju ko mjeseci, a mjeseci ko godine-i meni je isto tako ) Ali mozda te vec za 3 kralja ili Valentinovo doceka +

A znam da nije,al oba dva to žarko želimo da zaokruži našu ljubav! Bilo bi odlično da tamo do valentinova bude plusić,nebi mi bilo ljepšeg rođendanskog poklona! 😍

Rozica2810
    11. Prosinac 2015. 12:23

Bokic drage moje trudilice 

zabice hvala ti za palcevee 

Anchy znam da ce bit sve u redu, ali uvijek mi je pred pregled mala tremica hihihi ali proc ce ! Hvala ti ! I zao mi je radi dragog, zelim mu brz oporavak !

MajaSocka daaa bas se veselim kad cu postat trudilicaa  hvala ti draga moja 

larimara drzim palceve na najjace, ali bit ce u reduuu sve, javi nam novosti !!! 

jaca sretno s ciklusima 

sjuskica slazem se sa Veckom nista nije gotovo dok M ne stigne !! 

ejic svakako ponovi test ! Inace znam kako ti je sa ciklusima, moj najduzi je bio 90+ dana .. a zadnji 28 ... ko ce ga znati ... javi rezultatt, nadam se da je + 

Minions doc ce plus kad se budes najmanje nadala to tako vecinom bude ...

Evo drage moje sinoc ja pricam sa svojom buducom svekrvom ( inace pricamo o svemu ) o djeci .. Ona jedva ceka da ja rodim ... Rekla mi je da se nista ne brinem da dijete nece bit gladno i da mu nece nista falit ... I kad dode da ce bit puno veselja i da ce zaboravit na sve probleme ... Joooj kako je obozavam 

Kako ste mi danas ??

ejic
    11. Prosinac 2015. 12:42

Rozica2810

Bokic drage moje trudilice 

zabice hvala ti za palcevee Anchy znam da ce bit sve u redu, ali uvijek mi je pred pregled mala tremica hihihi ali proc ce ! Hvala ti ! I zao mi je radi dragog, zelim mu brz oporavak !

MajaSocka daaa bas se veselim kad cu postat trudilicaa  hvala ti draga moja 

larimara drzim palceve na najjace, ali bit ce u reduuu sve, javi nam novosti !!! jaca sretno s ciklusima sjuskica slazem se sa Veckom nista nije gotovo dok M ne stigne !! 

ejic svakako ponovi test ! Inace znam kako ti je sa ciklusima, moj najduzi je bio 90+ dana .. a zadnji 28 … ko ce ga znati … javi rezultatt, nadam se da je + Minions doc ce plus kad se budes najmanje nadala to tako vecinom bude …

Evo drage moje sinoc ja pricam sa svojom buducom svekrvom ( inace pricamo o svemu ) o djeci .. Ona jedva ceka da ja rodim … Rekla mi je da se nista ne brinem da dijete nece bit gladno i da mu nece nista falit … I kad dode da ce bit puno veselja i da ce zaboravit na sve probleme … Joooj kako je obozavam 

Kako ste mi danas ??

Rozica2810, ciklusi su mi vise-manje redoviti (koliko to mogu zakljuciti na temelju 4 mjeseca koliko ne uzimam pilule). Prva 2 ciklusa nakon odbacivanja pilula su bili po 28 dana, prosli je bio 29 dana, sad je kod ovog danas vec 30.dan. (Ne)ocekujem je danas jer sam prije tocno 2 tjedna imala jako probadanje u jajniku pa prema tome pretpostavljam da je bila ovulacija, a iz proslog ciklusa (kad je 1 dan kasnila) znam da dolazi 14 dana nakon tog probadanja. Jedino sto me sad zbunjuje je to sto nemam tih grceva u trbuhu ko pred svaku M (to sam imala i za vrijeme koristenja pilula i znalo je toliko bolit da mi ni tablete nisu pomagale). Sad samo "dolje" osjecam ko da ce svaki cas nesto poceti curiti i trbuh mi ne napuhnuti ali nema ni g od grceva. Zato se ipak nadam da nece ni doci  Dok me za razliku od toga recimo grudi nikad nisu boljele (prosli ciklus samo malo i to samo na dodir), a sad kad hodam bi ih trebala pridrzavati da se ne njisu jer inace bole , a bol ne prestaje nego postaje jaca i siri se po cijelim grudima.

Chichita
    11. Prosinac 2015. 13:05

bokić, evo ja opet zbunjena...prije dva dana LH trakica mi je pokazala blijedu drugu crticu, jučer u isto vrijeme sam opet p.....a i nije bila vidljiva  samo kontrolna. Danas ću opet vidjeti što će pokazati. po kalendaru mi je danas O. i stvarno me lagano bole jajnici, osjetim ih, sluz je još bijela nije još prozirna ali i nju ću još jednom prekontrolirati večeras...možda mi ovaj ciklus O) par dana kasnije...
    Tijana tebi su trakice po školski pokazale O.

tanijatravan
    11. Prosinac 2015. 14:14

Chichita

bokić, evo ja opet zbunjena…prije dva dana LH trakica mi je pokazala blijedu drugu crticu, jučer u isto vrijeme sam opet p…..a i nije bila vidljiva  samo kontrolna. Danas ću opet vidjeti što će pokazati. po kalendaru mi je danas O. i stvarno me lagano bole jajnici, osjetim ih, sluz je još bijela nije još prozirna ali i nju ću još jednom prekontrolirati večeras…možda mi ovaj ciklus O) par dana kasnije…
    Tijana tebi su trakice po školski pokazale O.

Meni trakice jucer u 11, u 22:40 i danas u podne obje crtice tamne! A pocela sam sa 16dc ih piskitu, prva svijetlija od kontrolne, 2.i 3.trakica jos svijetlije da bi navecer opet potamnila. Danas 3.dan da imam vodenasti iscjedak.

leonaaa
    11. Prosinac 2015. 13:50

Cure, nije me bilo jučer, pa nisam ništa kompentirala..ne zamjerite.. Bili smo u Zg na Adventu i prekrasnoooo je, ko malo dijete sam bila sretna, pa onda još otišli u kino i baš se lijepo proveli i opustili..

Anna92, mislim da je to to, čestitke od srca!

Tanija, radovi su prekrasni, svaka čast.. i ja volim takve stvari sama radit, a nadam se da ću jednog dana imat s kim otić na takve lijepe dječje radionice!!   Kaj se tiče trakica, iskustva nemam..

MajaSocka, držim fige da neki posao upadne..

Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa...prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza...tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan..

Anchy, zao mi je radi muža...ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi..

Sjuskica30, nemoj se predat, ja sam na fertilityfriend gledala svakakve grafove za bazalnu, ima dosta primjera da jedan dan temperatura padne, pa onda opet raste..dok ne dođe M ništa nije gotovo!

Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +... Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..

Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.!  Opusti se na svadbi i lijepo se provedi!

Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno...

Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama....

Curke, moji plodni dani su tu negdje ovih dana, vrlo smo aktivni (imamo  i prekovremene!!!)  i onak je bas posebno, opuštena sam i stvarno uživam..i nadam se!!  Puse svima, ako sam koga izostavila ili pobrkala nekaj ne zamjerite.. A sad, odoh kuhat sarmu!!

Rozica2810
    11. Prosinac 2015. 16:20

leonaaa

Cure, nije me bilo jučer, pa nisam ništa kompentirala..ne zamjerite.. Bili smo u Zg na Adventu i prekrasnoooo je, ko malo dijete sam bila sretna, pa onda još otišli u kino i baš se lijepo proveli i opustili..

Tanija, radovi su prekrasni, svaka čast.. i ja volim takve stvari sama radit, a nadam se da ću jednog dana imat s kim otić na takve lijepe dječje radionice!!   Kaj se tiče trakica, iskustva nemam..

MajaSocka, držim fige da neki posao upadne.. Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa…prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza…tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan.. Anchy, zao mi je radi muža…ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi.. Sjuskica30, nemoj se predat, ja sam na fertilityfriend gledala svakakve grafove za bazalnu, ima dosta primjera da jedan dan temperatura padne, pa onda opet raste..dok ne dođe M ništa nije gotovo! Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +… Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..

Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.!  Opusti se na svadbi i lijepo se provedi! Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno…

Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama….

Curke, moji plodni dani su tu negdje ovih dana, vrlo smo aktivni (imamo  i prekovremene!!!)  i onak je bas posebno, opuštena sam i stvarno uživam..i nadam se!!  Puse svima, ako sam koga izostavila ili pobrkala nekaj ne zamjerite.. A sad, odoh kuhat sarmu!!

Znam draga moja ❤️ Stvarno je nebi minjala ni za sto 😘 Oooo znaci ovaj bi ciklus mogao biti dobitan !! Drzim palceve da je takooo ❤️❤️❤️

Anchy30
    11. Prosinac 2015. 16:50

leonaaa

MajaSocka, držim fige da neki posao upadne.. Minions, nemoj se jadit, bude došao i tvoj plusek, sad uzivaj uz ovo maleno, tvoje će doći točno kada bude trebalo.. i moja naj frendica je ostala trudna ovih dana, kratko radi na bebi, a ja još ništa…prvo sam vrištala od sreće radi nje, a onda proplakala more suza…tako da, znam kak ti je- al glavu gore i opusti se.. Kaj se tiče poslova i svega..znam da nam je svima bitno da imamo sve u svakom pogledu, ali ipak mislim da neke stvari vrijedi i preskočit, kad imaš biće malo u rukama, sve pada u drugi plan.. Anchy, zao mi je radi muža…ali- možda, ako se smijem malo našalit, ako će bit stalno doma, bude više vremena za điđi-miđi.. Sjuskica30, nemoj se predat, ja sam na fertilityfriend gledala svakakve grafove za bazalnu, ima dosta primjera da jedan dan temperatura padne, pa onda opet raste..dok ne dođe M ništa nije gotovo! Ejic, nadam se da se uhvatilo i da ćeš za par dana imati siguran +… Meni su ok ovi testići iz DM-a, 2 za 30 kn, nije strašno..one skupe u ljekarnama ne kupujem jer su mi preskupi, a vjerujem da bi i ovi pokazali da ima nešto..s ebayom nemam iskustva kaj se testova tiče, al vjerujem da su dobri..

Segy, bilo bi super da to bude + i prije 20.!  Opusti se na svadbi i lijepo se provedi! Rozice, prekrasno je imati takvu svekrvu, čuvajte jedna drugu, podrška znači puuuno…

Chachita, nemam nikakvih iskustava s trakicama….

Hmmmmmm sarmaObožavam je!!!!!
    A joj ,ne vjerujem kad mu je slomljeno...a ne želim ga zamarati i navaljivati...reći će da nemam uopće razumijevanja hehehe.....Doći će on već kod mene(tražiti)
    Odakle si??Podsjetila si me za ovo ''điđi-miđi'' na moju legicu!

Anchy30

Minions
    11. Prosinac 2015. 14:12

Hvala Leonaaa! 
    Bit će i naši plusići! 😍 Bog zna kad će biti i vjerujem da će nam dati djecu,samo trebamo malo pričekat taj naš trenutak! 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI