Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    11. Prosinac 2015. 11:05

Izdrži do nedjelje pa češ znati, navijam za plusić! 😘 
    E,da. Stigla je M,bilo joj je i vrijeme baš me je znervirala u ovih 6o dana! 😞  u pon sam naručena kod ginekologice, papu mi je radila prije 3 mj., pa bi sad mogla na pregled bez obzira što će mi M još trajati? Šta vi mislite? Htjela bi da napravi ultrazvuk i da me pošalje na vađenje krvi-hormona!

ejic
    11. Prosinac 2015. 11:12

Hvala ti minions!  I ja se nadam +++
    Zao mi je zbog tvoje M  ali 60dana...
    Ja bi na tvojem mjestu nazvala gin i pitala da li mozes u pon doci posto ce M jos trajati. Ne razumijem se bas u te hormone, ali mozda postojo odredeno razdoblje u ciklusu kad je najbolje za vadenje da se vide najrealnije vrijednosti.

Minions
    11. Prosinac 2015. 11:20

Hvala ti draga. A gle, ići ću pa makar se samo 5 min samo razgovarala s njom i znala nešt više, a i da znam što dalje poduzeti. A i sad u pon sam naručena prek reda pošto sam zvala da me naruči jer mi kasni i da želim znati zašto, ne želim čekati opet 2 tj. Da odem do nje! 😞

Minions
    11. Prosinac 2015. 11:39

A valjda hoće! Trudimo se od 6 mjeseca  ove godine odma nakon svadbe!

ejic
    11. Prosinac 2015. 12:05

A nije to tako strasno (znam, kad smo usljed neceg onda nam dani traju ko mjeseci, a mjeseci ko godine-i meni je isto tako ) Ali mozda te vec za 3 kralja ili Valentinovo doceka +

Rozica2810
    11. Prosinac 2015. 12:23

Bokic drage moje trudilice 

zabice hvala ti za palcevee 

Anchy znam da ce bit sve u redu, ali uvijek mi je pred pregled mala tremica hihihi ali proc ce ! Hvala ti ! I zao mi je radi dragog, zelim mu brz oporavak !

MajaSocka daaa bas se veselim kad cu postat trudilicaa  hvala ti draga moja 

larimara drzim palceve na najjace, ali bit ce u reduuu sve, javi nam novosti !!! 

jaca sretno s ciklusima 

sjuskica slazem se sa Veckom nista nije gotovo dok M ne stigne !! 

ejic svakako ponovi test ! Inace znam kako ti je sa ciklusima, moj najduzi je bio 90+ dana .. a zadnji 28 ... ko ce ga znati ... javi rezultatt, nadam se da je + 

Minions doc ce plus kad se budes najmanje nadala to tako vecinom bude ...

Evo drage moje sinoc ja pricam sa svojom buducom svekrvom ( inace pricamo o svemu ) o djeci .. Ona jedva ceka da ja rodim ... Rekla mi je da se nista ne brinem da dijete nece bit gladno i da mu nece nista falit ... I kad dode da ce bit puno veselja i da ce zaboravit na sve probleme ... Joooj kako je obozavam 

Kako ste mi danas ??

Chichita
    11. Prosinac 2015. 13:05

bokić, evo ja opet zbunjena...prije dva dana LH trakica mi je pokazala blijedu drugu crticu, jučer u isto vrijeme sam opet p.....a i nije bila vidljiva  samo kontrolna. Danas ću opet vidjeti što će pokazati. po kalendaru mi je danas O. i stvarno me lagano bole jajnici, osjetim ih, sluz je još bijela nije još prozirna ali i nju ću još jednom prekontrolirati večeras...možda mi ovaj ciklus O) par dana kasnije...
    Tijana tebi su trakice po školski pokazale O.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.