Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jaca16
    10. Prosinac 2015. 21:37

Dobra večer vam drage moje....pa da i ja koju napišem...kod mene još ništa nova,nema plusića....borim se trenutno sa vješticom neredovitom u ova dva mjeseca....pijem Evine kapi od 4-og mjeseca i prezadovoljna sam sa njima,do 10-og mjeseca u sat redovita,sad u ova dva mjeseca nema veze sa vješticom....prvo dva puta imala u listopadu,pa sad u jedanaestom mjesecu Bože sačuvaj.dva dana imam,pa dan nemam i tako skoro dva tijedna i sad od nedilje plima i oseka,kak ja kažem...užas...nikako sa vješticom na zelenu granu....nadam se da će tu do Božića kod vas biti što više pluseva....a ja ću dalje u borbu sa regulacijom vještice....pozdrav... 

Mallla
    10. Prosinac 2015. 22:32

Larimara sretno na pregledu, bit ce sve u redu....a reklo bi se u sali kad padas nemoj zaboravit otvorit padobran :)

Jaca drago mi je da si se javila. Bice je nesto u zraku pa nas sve M zafrkava heheh ;) Drzim fige da ti se brzo izregulira!

Anchy, super sto si ga uspila nagovorit za hitnu, sad bar zna da je slomljen a onako bi jaukao po cili dan a nebi znao da je slomljen! Sad ima prisilni odmor :)
    Ni nemoj mislit...19-ti ce brzo pa ces sve znat, lipo se predaj blagdanima i polako!
    Meni ponovo M treba ne doc 6.1! Ova mi je upravo gotova....

Anchy30
    11. Prosinac 2015. 16:37

MajaSocka

Larimara sretno na pregledu, bit ce sve u redu….a reklo bi se u sali kad padas nemoj zaboravit otvorit padobran :)

Jaca drago mi je da si se javila. Bice je nesto u zraku pa nas sve M zafrkava heheh ;) Drzim fige da ti se brzo izregulira!

Anchy, super sto si ga uspila nagovorit za hitnu, sad bar zna da je slomljen a onako bi jaukao po cili dan a nebi znao da je slomljen! Sad ima prisilni odmor :)
    Ni nemoj mislit…19-ti ce brzo pa ces sve znat, lipo se predaj blagdanima i polako!
    Meni ponovo M treba ne doc 6.1! Ova mi je upravo gotova….

Joj ja bi već poludjela,da je jaukao a da nije otišao....još bi me i čuo!Samo opušteno,pa šta bude!
    Joj to bi bilo super,taman SUPRISE +  na Sveta tri kralja!!

Anchy30

url=https://lilypie.com]

Tina0110
    11. Prosinac 2015. 05:58

Curke, da ne listam sve prethodne stranice, jedna od vas koristi kineze  testiće jelte?   Pa me zanima, jučer gledam po ebayu, pa sam našla svakakvu jeftinjavu. Isplati li se to uzeti? nije mi zbog 10,20 kn nego ne želim dodatne traume s njima

Ugodan dan svima :)

Anchy30
    11. Prosinac 2015. 19:01

Tina0110

Curke, da ne listam sve prethodne stranice, jedna od vas koristi kineze  testiće jelte?   Pa me zanima, jučer gledam po ebayu, pa sam našla svakakvu jeftinjavu. Isplati li se to uzeti? nije mi zbog 10,20 kn nego ne želim dodatne traume s njima

Ugodan dan svima :)

MajaSocka koriati kineze!!Pitaj nju!

Anchy30

Tina0110

sjuskica30
    11. Prosinac 2015. 07:44

S obzirom da je moj dan za NEdobiti sutra,moram vas da je nakon kontinuirano povišene temperature,ona počela opadati. Sa vrijednosti od 37ºC zadnjih 6 dana,danas je 36,7ºC...što znači da sutra mogu očekivati mojih standardnih 36,3ºC..
    A imala sam i neki osjećaj da ništa ni ovaj mjesec...onaj start ciklusa mi je bio malo prestresan da bi uspjelo išta se ulovit  

Anchy30
    11. Prosinac 2015. 16:39

sjuskica30

S obzirom da je moj dan za NEdobiti sutra,moram vas da je nakon kontinuirano povišene temperature,ona počela opadati. Sa vrijednosti od 37ºC zadnjih 6 dana,danas je 36,7ºC…što znači da sutra mogu očekivati mojih standardnih 36,3ºC..
    A imala sam i neki osjećaj da ništa ni ovaj mjesec…onaj start ciklusa mi je bio malo prestresan da bi uspjelo išta se ulovit  

Draga,ne gubi nadu...sve je moguće!

Anchy30

sjuskica30
    11. Prosinac 2015. 07:46

S obzirom da je moj dan za NEdobiti sutra,moram vas da je nakon kontinuirano povišene temperature,ona počela opadati. 

Nedostaje mi riječ obavijestiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI