Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    11. Prosinac 2015. 05:58

Curke, da ne listam sve prethodne stranice, jedna od vas koristi kineze  testiće jelte?   Pa me zanima, jučer gledam po ebayu, pa sam našla svakakvu jeftinjavu. Isplati li se to uzeti? nije mi zbog 10,20 kn nego ne želim dodatne traume s njima

Ugodan dan svima :)

Tina0110

sjuskica30
    11. Prosinac 2015. 07:44

S obzirom da je moj dan za NEdobiti sutra,moram vas da je nakon kontinuirano povišene temperature,ona počela opadati. Sa vrijednosti od 37ºC zadnjih 6 dana,danas je 36,7ºC...što znači da sutra mogu očekivati mojih standardnih 36,3ºC..
    A imala sam i neki osjećaj da ništa ni ovaj mjesec...onaj start ciklusa mi je bio malo prestresan da bi uspjelo išta se ulovit  

sjuskica30
    11. Prosinac 2015. 07:46

S obzirom da je moj dan za NEdobiti sutra,moram vas da je nakon kontinuirano povišene temperature,ona počela opadati. 

Nedostaje mi riječ obavijestiti...

Veja
    11. Prosinac 2015. 08:03

Sjuskice, nije još ništa gotovo sve dok vještica ne stigne

ejic
    11. Prosinac 2015. 08:18

Cure, sad sam potpuno zbunjena
    Radila sam test ujutro (neki jeftini iz dm-a, ali pise da se moze raditi jos i prije kasnjenja M sto bi znacilo da je osjetljiviji). Nakon sto sam ga gurnula u urin i pricekala par min se vidjela samo 1 crtica. Onako iz ciste dosade i radoznalosti sam ga (ja glupaca) nakon tih par min jos jednom gurnula u urin i onda se prikazala cisto blijeda 2.linija. To sve se odigralo unutar nekih 5min. Sta vi mislite? Jel moze biti da je ipak u pitanju trudnoca? Da je tek s tim 2. uranjanjem bilo dovoljno HCG-a da test reagira? Ili je to jednostavno neka sjena te 2.crtice? Do sad sam bila luda, ali sad sam sasvim prolupala

Minions
    11. Prosinac 2015. 08:42

Jutreko! Kako ste mi danas? 😊

Anchy30 
    Hvala ti!😘  ja sam ti iz okolice Varaždina! Inače sam odgajateljica u struci i to sam radila do isteka ugovora a i prije. 
    I ja sam rekla da neću čekat stalan  posao jer bi to moglo potrajati i potrajati,na sreću mm ima za stalno pa si možemo sve priuštiti  i više od toga, a imamo u planu da si i tavanski polako počinjemo sređivati! 
    Odakle si ti?

Minions
    11. Prosinac 2015. 08:56

Ejic
    Neznam dal ti takav test sad dobro pokazao nakon drugog uranjanja. Bilo bi dobro da ponoviš test! i ja se nadam da je trudnoća u pitanju. Držim fige😘 

A kad smo kod izluđivanja,sve smo tu negdje,ovisno kako koji dan! 😉 ah šta nam ta psiha radi. 

A da ja sam mislila da ću M jučer dobiti jer kad sam otišla  popodne na wc i obrisala se bio je neki roskasti trag al nje od nikud. I sad imam trag na papiru. Više neznam niti sama šta to znači! 😒😒

ejic
    11. Prosinac 2015. 09:00

Segy, test mislim ponoviti najranije u nedelju ili tek u ponedeljak ukoliko M ne dode. Kod kuce imam samo jos 1 testic na kojem pise da se moze raditi tek nakon kasnjenja sto po mojem znaci da nije toliko osjetljiv pa nekako mislim da bi mi sutra ujutro pokazo - posto je ta 2.linija na ovom osjetljivijem jutros bila tako svijetla.
    Kako vrijeme prolazi tako me grudi sve vise bole (do sad me nikad nisu boljele-niti pred M, iako do pred 4.mj sam uzimala pilule pa tek sad upoznajem svoje tijelo i cikluse bez utjecaja pilula, a mogu reci da me svaki mjesec iznenadi neki novi simptom PMS-a). Jucer me boljela samo desna na jednom mjestu, navecer je onda pocela bol na drugom mjestu na istoj dojci, danas je pocela boljeti i lijeva... Svakih par minuta trcim na wc jer mislim da je M dosla, ali osjecaj za to imam samo "dolje" ko da ce svaki cas poteci, ali ne i u trbuhu. Onih klasicnih grceva ko pred M nema uopce. Osim sto sam luda i u jednom trenutku bi mogla plakati a par min kasnije se vec smijati, nemam nikakvih drugih simtoma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.