Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    10. Prosinac 2015. 16:46

tanija nema na cemuu  daa bas obozavan kad je dan suncan, evo kod mene prije nego sto je sunce zapalo bio 21 stupanj 

Minions pa da ako je tvoj ispusni ventil takav onda se isplaces i bude bolje (znam kako je jer i ja neznam nista drugo nego plakat) bit ce bolje ! 

Evo cure moje ja uspjela dogovorit pregled kod ginekologice .. Ja posaljem mail da planiram trudnocu i jel potreban neki pregled .. ona mi odgovori da bi bilo dobro napraviti neke briseve i UZV .. Tako da 18.12 imam ginicku, a  21.12 pregled za stitnjacu 😊 Drzite mi palceve da sve bude u reduu 

Kako ste mi provele dan ??

Anchy30
    10. Prosinac 2015. 18:43

Rozica2810

tanija nema na cemuu  daa bas obozavan kad je dan suncan, evo kod mene prije nego sto je sunce zapalo bio 21 stupanj Minions pa da ako je tvoj ispusni ventil takav onda se isplaces i bude bolje (znam kako je jer i ja neznam nista drugo nego plakat) bit ce bolje ! 

Evo cure moje ja uspjela dogovorit pregled kod ginekologice .. Ja posaljem mail da planiram trudnocu i jel potreban neki pregled .. ona mi odgovori da bi bilo dobro napraviti neke briseve i UZV .. Tako da 18.12 imam ginicku, a  21.12 pregled za stitnjacu 😊 Drzite mi palceve da sve bude u reduu 

Kako ste mi provele dan ??

Sve će to biti u redu!!

Anchy30

Mallla
    10. Prosinac 2015. 20:15

Hej Anchy....samo polako...jos nije faza kasnjenja....ili to sto kazes neki jeftini test ili cekaj da doobro zakasni...svakako ces o tome stalno mislit izabrala opciju 1 ili 2.
    Zlatni dečko se prošle zime isto prikazivao pa sam gledala dok ga nisu prestali prikazivat....dobra mi je to serija jer je bas napeta i tajanstvena!
    Jooooooj mali prst....suosjecam, tako mali a tako bolan!

Rozice pa super, doobra ti ta ginicka....a fino kad svi nalazi budu uredni i ti nam postajes trudilica jeeeeeejjj :)

Anchy30
    10. Prosinac 2015. 20:59

MajaSocka

Hej Anchy….samo polako…jos nije faza kasnjenja….ili to sto kazes neki jeftini test ili cekaj da doobro zakasni…svakako ces o tome stalno mislit izabrala opciju 1 ili 2.
    Zlatni dečko se prošle zime isto prikazivao pa sam gledala dok ga nisu prestali prikazivat….dobra mi je to serija jer je bas napeta i tajanstvena!
    Jooooooj mali prst….suosjecam, tako mali a tako bolan!

Rozice pa super, doobra ti ta ginicka….a fino kad svi nalazi budu uredni i ti nam postajes trudilica jeeeeeejjj :)

Ma neću misliti o tome....što bude-bude!
    O da,ja njemu nek ide poslije posla na hitnu-vidjet će....uf al' je tvrdoglav!!
    Ako se  mojoj ovaj mjesec neda,onda bi trebati trajati 2 dana....heheheh
    Kad ti (NE)trebaš dobiti?

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI