Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Prosinac 2015. 20:15

Hej Anchy....samo polako...jos nije faza kasnjenja....ili to sto kazes neki jeftini test ili cekaj da doobro zakasni...svakako ces o tome stalno mislit izabrala opciju 1 ili 2.
    Zlatni dečko se prošle zime isto prikazivao pa sam gledala dok ga nisu prestali prikazivat....dobra mi je to serija jer je bas napeta i tajanstvena!
    Jooooooj mali prst....suosjecam, tako mali a tako bolan!

Rozice pa super, doobra ti ta ginicka....a fino kad svi nalazi budu uredni i ti nam postajes trudilica jeeeeeejjj :)

url=https://lilypie.com]

jaca16
    10. Prosinac 2015. 21:37

Dobra večer vam drage moje....pa da i ja koju napišem...kod mene još ništa nova,nema plusića....borim se trenutno sa vješticom neredovitom u ova dva mjeseca....pijem Evine kapi od 4-og mjeseca i prezadovoljna sam sa njima,do 10-og mjeseca u sat redovita,sad u ova dva mjeseca nema veze sa vješticom....prvo dva puta imala u listopadu,pa sad u jedanaestom mjesecu Bože sačuvaj.dva dana imam,pa dan nemam i tako skoro dva tijedna i sad od nedilje plima i oseka,kak ja kažem...užas...nikako sa vješticom na zelenu granu....nadam se da će tu do Božića kod vas biti što više pluseva....a ja ću dalje u borbu sa regulacijom vještice....pozdrav... 

Mallla
    10. Prosinac 2015. 22:32

Larimara sretno na pregledu, bit ce sve u redu....a reklo bi se u sali kad padas nemoj zaboravit otvorit padobran :)

Jaca drago mi je da si se javila. Bice je nesto u zraku pa nas sve M zafrkava heheh ;) Drzim fige da ti se brzo izregulira!

Anchy, super sto si ga uspila nagovorit za hitnu, sad bar zna da je slomljen a onako bi jaukao po cili dan a nebi znao da je slomljen! Sad ima prisilni odmor :)
    Ni nemoj mislit...19-ti ce brzo pa ces sve znat, lipo se predaj blagdanima i polako!
    Meni ponovo M treba ne doc 6.1! Ova mi je upravo gotova....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.