Hej cure, vidim aktivno danas! :)
Minions zelim ti da mali palcic naraste u veliku i snaznu bebicu a da ti uskoro ugledas svoj plusic pa da se djecica skupa mogu igrati :)
Tanija wooow cestitam na piku....znaci nocas-sutra bi trebala bit O....dakle akcijaaaa :) I ovaj asventski ti je supeeer, supeer...koju car ima kad nesto sam napravis!
A kad smo kod poslova meni u utorak zavrsava ugovor tako da i ja dobro dosla u klub! Al vec njuskam di bi se mogla prijavljivat pa moze se dogodit da nesto i dobijem!
Moje M su do prije 4 god bile obilne 7 dana curenja....a onda se postupno smanjilo.na 5 dana s tim da bi prva 2 dana bilo obilno, 3 malo manje a 4 i 5 dan smedje i po mrvicu! Prosli ciklus mi se sve nesto mislila ali je islo ta dva dana treci stalo pa 4 ti opet islo. A ovaj put ne mogu bas rec da je ikako islo, malo ide malo ne ide!
Nisam radila test ponovo...ja mislim da je to ipak M ali malo joj se neda ocito!
url=https://lilypie.com]
Tanija, jojjj kad bi to bar tako bilo…!!!!!
Evo jedno pitanje mislim da sam cak to vec pitala, pogotovo za curke koje su trudne, jeste vi imale bijelo pranje?!?!?
Ja nisam na cistu s tim pranjem, i ne mogu se sjetiiti dal sam ga imala u prvoj trudnoci..
Inace on meni bude pred mengu, nekad vise nekad manje..
Sad citala sam puno i jednostavno sam se izgubila.. Ne znam dal je on uopce povezan sa trudnocom.. Help!' Sta vi mislite?
tanija nema na cemuu daa bas obozavan kad je dan suncan, evo kod mene prije nego sto je sunce zapalo bio 21 stupanj
Minions pa da ako je tvoj ispusni ventil takav onda se isplaces i bude bolje (znam kako je jer i ja neznam nista drugo nego plakat) bit ce bolje !
Evo cure moje ja uspjela dogovorit pregled kod ginekologice .. Ja posaljem mail da planiram trudnocu i jel potreban neki pregled .. ona mi odgovori da bi bilo dobro napraviti neke briseve i UZV .. Tako da 18.12 imam ginicku, a 21.12 pregled za stitnjacu 😊 Drzite mi palceve da sve bude u reduu
Kako ste mi provele dan ??
Sortiraj odgovore
Najstariji