Jutreko! 😊
Anna92 čestitam, nadam se da je to to i će za par dana crtica na testu biti još tamnija. 😊
Rozica
Ah.. na svu sreću je ispalo sve dobro i sad su dobro. I da postala sam teta malog palčića,koji se bori i polako nabira na kilaži i svi jedva čekamo da dojde domeka! 😊
Nažalost nisam na Go nego mi je istekao ugovor, mjenjala sam 3 mj. Dok se žena nije vratila s porodilnog. Sad tražim dalje posao i tako!
Moji starci me na svu sreću ne pitaju kad će beba,jer bi radje da nađem dobar posao pa onda,a svekar ništ ne pita tek je sad prvi put postal djed, a i inače se ne gura u naše stvari na sreću! A svekrvu nisam imala prilike upoznati jer je umrla prije nego sam se upoznala sa mužem! 😞 al nekad daljna rodbina il neko kog znamo zna pitati i kad će beba,b mi odgovorimo da će biti sve u svoje vrijeme. Nikome ne govorimo da radimo na bebi čak niti najbližima jer bi nas samo ispitivali i stvarali dodatni stres..
Btw.. M još nije stigla! 😒😣
A jesam se raspisala. Kako ste mi vi?
Jutreko! 😊
Anna92 čestitam, nadam se da je to to i će za par dana crtica na testu biti još tamnija. 😊
Rozica
Ah.. na svu sreću je ispalo sve dobro i sad su dobro. I da postala sam teta malog palčića,koji se bori i polako nabira na kilaži i svi jedva čekamo da dojde domeka! 😊
Nažalost nisam na Go nego mi je istekao ugovor, mjenjala sam 3 mj. Dok se žena nije vratila s porodilnog. Sad tražim dalje posao i tako!
Moji starci me na svu sreću ne pitaju kad će beba,jer bi radje da nađem dobar posao pa onda,a svekar ništ ne pita tek je sad prvi put postal djed, a i inače se ne gura u naše stvari na sreću! A svekrvu nisam imala prilike upoznati jer je umrla prije nego sam se upoznala sa mužem! 😞 al nekad daljna rodbina il neko kog znamo zna pitati i kad će beba,b mi odgovorimo da će biti sve u svoje vrijeme. Nikome ne govorimo da radimo na bebi čak niti najbližima jer bi nas samo ispitivali i stvarali dodatni stres..
Btw.. M još nije stigla! 😒😣
A jesam se raspisala. Kako ste mi vi?
To je najvaznije da je sve dobro ispalo
CESTITAAAAAM TETKA i zelim palcicu da se brzo oporavi i bude jak i veliki decko !!
A sto se tice posla bas mi je zao ... nista zacudujuce, to je standardno u nasoj drzavi nadam se da ces ga uskoro pronaci .. drzim palceve !

Anna92, to je to, cestitam
Minions, drzim fige da ni ne dodje !!
Ja u inventurama, ludara na poslu

Cure, meni danas dan D (po kalendaru, prema ovulaciji bi bio sutra), a ja se osjecam ko vanzemaljac . Glava ko da mi je miljama daleko od stvarnosti, ujutro sam dolje osjecala ko da cu svaki cas procutiri ali nije bilo onih klasicnih grceva u trbuhu ko pred svaku mengu. Grudi malo bole na dodir, ali nije strasno. Zadnjih sat vremena mi se pocelo i malo vrtjeti (nadam se da nece biti jos gore jer si ne mogu priustiti sad ici prije s posla). Strah me raditi testic da ne bude opet - pa samu sebe drzim u neizvjesnosti
Cure, meni danas dan D (po kalendaru, prema ovulaciji bi bio sutra), a ja se osjecam ko vanzemaljac. Glava ko da mi je miljama daleko od stvarnosti, ujutro sam dolje osjecala ko da cu svaki cas procutiri ali nije bilo onih klasicnih grceva u trbuhu ko pred svaku mengu. Grudi malo bole na dodir, ali nije strasno. Zadnjih sat vremena mi se pocelo i malo vrtjeti (nadam se da nece biti jos gore jer si ne mogu priustiti sad ici prije s posla). Strah me raditi testic da ne bude opet - pa samu sebe drzim u neizvjesnosti
Svaka čast svima kad mogu tako čekati, ja bi ga napravila danas

Anna92, cestitam!!! I ja mislim da je to-to. Vidjet ces, za koji dan ce crtica biti jos tamnija

Vecka
Hvala, danas 6o dc, nakon par minusa nadam se da će m svaki čas doći,al opet imam i malu trunkicu nade da je ovulacija bila ovaj il prošli tjedan pa da je to to.. neznam.. neželim misliti o tome do ponedjeljaka kad idem k ginekologici pa da čujem stručnije mišljenje!

Ejic drži se, popi vode malo si predahni,pojedi nešto i bit ćeš bolje! 😉 znam, teško je radit testić sa mislima da se opet ne razočaraš. Pričekaj do sutra pa ga napravi ujutro. ako si trudna trebao bi pokazat plusić. MI smo uz tebe! Šaljem ti pusu da ti bu lakše! 😘
Ejic drži se, popi vode malo si predahni,pojedi nešto i bit ćeš bolje! 😉 znam, teško je radit testić sa mislima da se opet ne razočaraš. Pričekaj do sutra pa ga napravi ujutro. ako si trudna trebao bi pokazat plusić. MI smo uz tebe! Šaljem ti pusu da ti bu lakše! 😘
Hvala ti minions!!!
Napraviti cu testic sutra ujutro ukoliko prije ne dode pa sta bude-bude, iz te koze ne mogu van, a bolje znati ono sto jest nego se muciti i nadati necem sto mozda nije

Zato smo tu,da tješimo jedna drugu,ipak sve prolazimo isto i želimo isto!
Eto ja upravo plačem... upravo sam vidjela slike kolica svog nečaka palčića, želim im svu sreću svijeta i znam da im nije bilo lako doći do djeteta i da sad isto prolaze teško razdoblje jer su odvojeni od njega... al mene srce boli što nemam svoju mrvicu u sebi... 😢 do sad sam bila dobro al kad sam vidjela slike nešto me presjeklo i samo suze teku, i pitam se dal ću ja ikad ugledat taj tolko željeni plusić... 😢
Zato smo tu,da tješimo jedna drugu,ipak sve prolazimo isto i želimo isto!
Eto ja upravo plačem… upravo sam vidjela slike kolica svog nečaka palčića, želim im svu sreću svijeta i znam da im nije bilo lako doći do djeteta i da sad isto prolaze teško razdoblje jer su odvojeni od njega… al mene srce boli što nemam svoju mrvicu u sebi… 😢 do sad sam bila dobro al kad sam vidjela slike nešto me presjeklo i samo suze teku, i pitam se dal ću ja ikad ugledat taj tolko željeni plusić… 😢
Naravno da cemo sve jednom ugledati nase +++
Imam dosta poznanica koje su se godinama borile s neplodnoscu, neke su cak isle na potpomognutu oplodnju i nista nije pomoglo. Tek kad su se opustile, a neke cak odustale i pocele se pripremati za posvajanje, su ostale trudne prirodnim putem. Zato meni moj dragi govori neka se opustim i ne razmisljam o tome jer zna kakva iskustva imaju drugi, ali ne zna on kako je to tesko.

Dobar dan drage 😘
Kako ste danas? Cestitam novim trudnicama 👏🏻👏🏻
Da imaju skolsku trudnocu..
Moja curka od jucer navecer nema temp, ali sam je zato dva puta u noc mijenjala koliko se oznojila.
Meni je danas 16dc, i navecer i kad se umirim osjetim laganu bol, cak ni ne mogu nazvati bol, nije mi ni blizu kao onaj dan..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji