Hej cure, dobar dan!
Nema me cili dan posto sam bila u berbi maslina, a vidim da ima pitanja za mene!
Vrkute se vecinom sjetim navecer pa ispadne da dvije salice popijem tople a jednu hladnu....inace vise volim hladan caj....neznam koja bi razlika u ucinku bila kod toplog ili hladnog caja.
Za nuspojave i znojenje od vrkute isto stvarno neznam, al probas pratit kako se tjelonponasa kad je pijes a kako kad ne pijes!
Anchy, za ovulaciju ti mogu rec da kod mene seta....bila mi je jednom 19 dan pa 17 dan pa 14, pa 17 i tako skace gore dole a aplikacija mi uvijek pokazuje 19 dan...al sam po lh trakicama skuzila da seta. Probaj sve ove dane pratit sluz pa mozda preko nje uspijes skuzit jel tocno po kalendaru...
Hvala vam na lipim zeljama ni ja ne posustajem dok M ne dođe...ako do sutra ne procurim popiskit cu kineza ujutro pa sta bude. Jedino sto mi je bilo krivo kad sam jutros vidila da je temp 36.3!
Ako sam koje pitanje preskocila tj. Nisam odgovorila molim vas ponovite ga....;)
Hej cure, dobar dan!
Nema me cili dan posto sam bila u berbi maslina, a vidim da ima pitanja za mene!
Vrkute se vecinom sjetim navecer pa ispadne da dvije salice popijem tople a jednu hladnu….inace vise volim hladan caj….neznam koja bi razlika u ucinku bila kod toplog ili hladnog caja.
Za nuspojave i znojenje od vrkute isto stvarno neznam, al probas pratit kako se tjelonponasa kad je pijes a kako kad ne pijes!
Anchy, za ovulaciju ti mogu rec da kod mene seta….bila mi je jednom 19 dan pa 17 dan pa 14, pa 17 i tako skace gore dole a aplikacija mi uvijek pokazuje 19 dan…al sam po lh trakicama skuzila da seta. Probaj sve ove dane pratit sluz pa mozda preko nje uspijes skuzit jel tocno po kalendaru…
Hvala vam na lipim zeljama ni ja ne posustajem dok M ne dođe…ako do sutra ne procurim popiskit cu kineza ujutro pa sta bude. Jedino sto mi je bilo krivo kad sam jutros vidila da je temp 36.3!
Ako sam koje pitanje preskocila tj. Nisam odgovorila molim vas ponovite ga….;)
Pa da,pratit ću!Hvala ti draga
Jooooj draga moja,ja tebi držim fige...želim ti +!!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
E da a moji ciklusli su 28-34 dana...najcesce 31....a kad pogledam unazad 14 dana nakon pika na lh trakici dobijem...tako da i to pokazuje na setanje ovulacije kod mene!

Zabice znaci 14og imas pregled to je za samo tjedan dana....super super...znaci 14.12 ces se zaljubiti u svoju mrvicu!

Neki dan spominjale Mustelu, evo na -30% je u Mulleru, DM-u, Bipi i nekim ljekarnama
Anchy, draga, nema na cemu. Ima jedna aplikacija, dosta je dobra za pracenje temp. Zove se Fertily Friend. Na osnovu temperature ti pravi graf tokom ciklusa I odreduje kada bi otprilike trebala biti O.
Anchy, draga, nema na cemu. Ima jedna aplikacija, dosta je dobra za pracenje temp. Zove se Fertily Friend. Na osnovu temperature ti pravi graf tokom ciklusa I odreduje kada bi otprilike trebala biti O.
ma ja nisam baš zadovoljna aplikacijom....znači ovulacija mi je bila 15dc (provjereno lh trakicama) i taj mi je dana temperatura pala na 36.0 (prije toga mi je 36,2-36,3). Dan poslije ovulacije temperatura mi raste na 36,3,a drugi i treći dan poslije O na 36,6. I aplikacija mi bilježi ispravno da je ovulacija bila 15dc.
Međutim,4. dpo temeratura se spusti na 36,5 (znači 0,1 stupanj), a sad je već 3 dana 36,7. I zbog tog spuštanja od 0,1 stupnja ta ista aplikacija mi daje obavijest da je ovulacija bila 19dc;točnije taj dan kad je bila 36,5. Što naravno nije točno....
Tako da,moja temperatura je točno pokazala ovulacju kad i trakice....ma samo slušati tijelo...kakve aplikacije....

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji