Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    05. Prosinac 2015. 12:27

Majo, dok nema M postoji nada, navijam da ne dode. 

14.06.2014. L ♥

• tanijatravan
    05. Prosinac 2015. 14:30

Ženske ko želi može me dodati na face-u da se i gledamo malo (Tanija Travan) :D kako se zabavljate danas? Ja evo čekam muža da dođe s posla pa kod svekrve na ručak koja je kuća do nas. Kakvo vam je vrijeme? U Višnjanu neko oblačno cijeli dan, a ja sva smušena u glavi, nikako se "razbuditi" danas :/

tanijatravan
    05. Prosinac 2015. 14:34

tanijatravan

Ženske ko želi može me dodati na face-u da se i gledamo malo (Tanija Travan) :D kako se zabavljate danas? Ja evo čekam muža da dođe s posla pa kod svekrve na ručak koja je kuća do nas. Kakvo vam je vrijeme? U Višnjanu neko oblačno cijeli dan, a ja sva smušena u glavi, nikako se "razbuditi" danas :/

Samo mi u inbox napisite ime od tuda :)

Anchy30
    05. Prosinac 2015. 14:38

tanijatravan

Uopće te nisam zamišljala takvu....uvijek sam mislila da si crnka...nemam pojma zašto....
    I ja sam sva neka...mi ručali,pa idem s legicom na kavu i u mali šoping!
    Vrijeme je kod nas u Osijeku,malo hladno-sunca danas nema!
    Request poslan 

Anchy30

sjuskica30
    05. Prosinac 2015. 15:51

tanijatravan

Hihihi...kod mene u Poreču divno.....Kod kojeg si ginekologa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI