Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    05. Prosinac 2015. 14:30

Ženske ko želi može me dodati na face-u da se i gledamo malo (Tanija Travan) :D kako se zabavljate danas? Ja evo čekam muža da dođe s posla pa kod svekrve na ručak koja je kuća do nas. Kakvo vam je vrijeme? U Višnjanu neko oblačno cijeli dan, a ja sva smušena u glavi, nikako se "razbuditi" danas :/

Mallla
    05. Prosinac 2015. 16:31

Hej cure, dobar dan!
    Nema me cili dan posto sam bila u berbi maslina, a vidim da ima pitanja za mene!

Vrkute se vecinom sjetim navecer pa ispadne da dvije salice popijem tople a jednu hladnu....inace vise volim hladan caj....neznam koja bi razlika u ucinku bila kod toplog ili hladnog caja.
    Za nuspojave i znojenje od vrkute isto stvarno neznam, al probas pratit kako se tjelonponasa kad je pijes a kako kad ne pijes!

Anchy, za ovulaciju ti mogu rec da kod mene seta....bila mi je jednom 19 dan pa 17 dan pa 14, pa 17 i tako skace gore dole a aplikacija mi uvijek pokazuje 19 dan...al sam po lh trakicama skuzila da seta. Probaj sve ove dane pratit sluz pa mozda preko nje uspijes skuzit jel tocno po kalendaru...

Hvala vam na lipim zeljama ni ja ne posustajem dok M ne dođe...ako do sutra ne procurim popiskit cu kineza ujutro pa sta bude. Jedino sto mi je bilo krivo kad sam jutros vidila da je temp 36.3!

Ako sam koje pitanje preskocila tj. Nisam odgovorila molim vas ponovite ga....;)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.