Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    05. Prosinac 2015. 19:10

Oooo luki kad bi ugledala ujutro taj porast bila bi presretna....vec mislim 4 mj  koristim lh trakice i nakon ovulacije tjedan ostane sjena sjenine sjene na trakici i onda iza toga nestane....a sad je tako da mi tjedan nakon ovulacije je skroz nestala i sad polako tamni.....

A joj da barem!!!!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Prosinac 2015. 19:23

Hocu cure...cim oci otvorim mjerim temp. I radim test pa sta mi Bog da!

url=https://lilypie.com]

sjuskica30
    05. Prosinac 2015. 21:38

Nisam mislila slušati tijelo kad pratite simptome trudnoće....pa ja bi tako mislila svaki mjesec barem zadnjih 5 godina s obzirom da su moji simptomi PMS-a identični onima trudnoće....zaboga pa bila sam trudna 3mj. i imala mjesečnicu i simptome za koje sam mislila da su PMS-ovski....htjela sam reći da ga treba slušati kad je u pitanju ovulacija....bol u jajnicima,cerviks,sluz kod svake žene,temperatura.....
    Gotovo svaka može pratiti te dane po temperaturi koja se mijenja pod utjecajem hormona.... i nisam rekla da aplikacija nije dobra,samo da ja nisam oduševljena njome jer je po njoj meni danas 3dpo,a u biti je 7dpo.... to baš i nije mala razlika kad radiš na bebi....ja sam sebi na računalu napravila tablicu u koju bilježim temperaturu i radim graf!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.