Nisam mislila slušati tijelo kad pratite simptome trudnoće....pa ja bi tako mislila svaki mjesec barem zadnjih 5 godina s obzirom da su moji simptomi PMS-a identični onima trudnoće....zaboga pa bila sam trudna 3mj. i imala mjesečnicu i simptome za koje sam mislila da su PMS-ovski....htjela sam reći da ga treba slušati kad je u pitanju ovulacija....bol u jajnicima,cerviks,sluz kod svake žene,temperatura.....
Gotovo svaka može pratiti te dane po temperaturi koja se mijenja pod utjecajem hormona.... i nisam rekla da aplikacija nije dobra,samo da ja nisam oduševljena njome jer je po njoj meni danas 3dpo,a u biti je 7dpo.... to baš i nije mala razlika kad radiš na bebi....ja sam sebi na računalu napravila tablicu u koju bilježim temperaturu i radim graf!!!
Nisam mislila slušati tijelo kad pratite simptome trudnoće….pa ja bi tako mislila svaki mjesec barem zadnjih 5 godina s obzirom da su moji simptomi PMS-a identični onima trudnoće….zaboga pa bila sam trudna 3mj. i imala mjesečnicu i simptome za koje sam mislila da su PMS-ovski….htjela sam reći da ga treba slušati kad je u pitanju ovulacija….bol u jajnicima,cerviks,sluz kod svake žene,temperatura…..
Gotovo svaka može pratiti te dane po temperaturi koja se mijenja pod utjecajem hormona…. i nisam rekla da aplikacija nije dobra,samo da ja nisam oduševljena njome jer je po njoj meni danas 3dpo,a u biti je 7dpo…. to baš i nije mala razlika kad radiš na bebi….ja sam sebi na računalu napravila tablicu u koju bilježim temperaturu i radim graf!!!
nisam ni ja zadovoljna s tim!Ako je O onda je temp.povišena...npr.36.7,itd....ili?
Anchy30
Majo zbog tebe ocekujem uzbudjeno Sv. Nikolu obozavam kad kazes da ces popiskiti kineza
sutra cim otvorim oci ima da se ulogiram ovdje
cure su ti vec rekle, LH trakice tamne i u T! drzim fige da sutra ugledas dvije crtice!!!
fejs je odlicna ideja - ko me nadje nek me slobodno pridoda

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji