Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    05. Prosinac 2015. 23:32

Majo zbog tebe ocekujem uzbudjeno Sv. Nikolu  obozavam kad kazes da ces popiskiti kineza sutra cim otvorim oci ima da se ulogiram ovdje 
    cure su ti vec rekle, LH trakice tamne i u T! drzim fige da sutra ugledas dvije crtice!!!

fejs je odlicna ideja - ko me nadje nek me slobodno pridoda 

• Pticica2
    06. Prosinac 2015. 00:25

Saljem i ja zahtjev za prijateljstvo

Mallla
    06. Prosinac 2015. 01:04

Drage moje uzitak je citat vase lipe zelje :) 
    Da slazem se sjuskice da je sluz najpouzdaniji pokazatelj ovulacije a i najprakticniji i potpuno besplatan. Nego ja sam se razvezala opcenito o osluskivanju mog tijela koje vecinom zavrsi u nedoumici....a na aplikaciji sam promjenila da mi ovulaciju prati po lh trakicama pa sam zadovoljna a nisam bila dok to nisam otkrila!

Idem sada u Dream world :) Laku noc i tipkamo se sutra!

url=https://lilypie.com]

iivanaat27
    06. Prosinac 2015. 08:31

Majooo..si popiskila kineza?  Kakvi su rezultati? Reci da si ugledala plusicaa ili ll 

Veja
    06. Prosinac 2015. 08:38

Jutroo 

Majo, kakvo je stanje?? 

Vidim tema je bila FF meni je dosad bio tocan, kad usporedim lh trakice i temp.,al ocito da sve zavisi kako kome  
    Anchy, O je vec bila ako ti toliko skoci temp.

Veja
    06. Prosinac 2015. 08:43

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    MajaSocka 07.12.
    Mimica24 10.12.
    Sjuskica 12.12.
    Vecka 16.12.
    JanaH. 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Darliv 21.12.
    Segy 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.
    Schinin 27.12.

Cure, ako sam nekog izostavila s liste samo javite, daleko mi lista ostala zadnjaa da je kopiram, preko moba sam pa mi dugo treba da je nadjem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.