Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iivanaat27
    05. Prosinac 2015. 09:12

Hvala obamHvalda okej,budem pitala kad budem u prolazu :D sad cu jos pit ovaj caj jer ga imam jos pa onda kad potrosim onda cu pogledat za te kapi 

Nego cure, Dobro jutroo vam zelim :) kako ste danas? Imali sto novoga kod vas ?? 

iivanaat27
    05. Prosinac 2015. 09:17

Heheh malo su mi se slova pobrkale u pocetku...
    Ispravak: "hvala obama, ma okej,budem pitala........ "

Nesto me tipkovnica zeza nekad pa kad krenem brisat kad pogresim ona mi nekak prebaci slova i doda rijeci xD

Tina0110
    05. Prosinac 2015. 10:00

Drage moje, već kad smo na temi o vrkuti  ja sam totalno zbunjena, da li ćete vi piti čitavi ciklus ili ne? ja osobno pijem svaki dan 2 šalice po 2dcl, pa razmišljam da pijem sad jedan cijeli ciklus pa ću vidjet što će se dešavati.... negdje piše tijekom cijelog ciklusa piti, negdje 2. dio?! s obzirom da je biljno sumnjam da može naškoditi?! nisam pametna

tanijatravan
    05. Prosinac 2015. 11:07

Tina0110

Drage moje, već kad smo na temi o vrkuti  ja sam totalno zbunjena, da li ćete vi piti čitavi ciklus ili ne? ja osobno pijem svaki dan 2 šalice po 2dcl, pa razmišljam da pijem sad jedan cijeli ciklus pa ću vidjet što će se dešavati…. negdje piše tijekom cijelog ciklusa piti, negdje 2. dio?! s obzirom da je biljno sumnjam da može naškoditi?! nisam pametna

Ja ju pijem od 1.dana ciklusa, i nastaviti cu dok ne zatrudnim :) nadam se sta prije, ali ako ne onda cu 3mj pa pauza od mjesec dana :)

Tina0110

Mallla
    05. Prosinac 2015. 10:09

Jutro cure....ja prijavljujem veeeeliki pad temperature tako da vjerovatno danas ili sutra stize M....al ok dok ne dodje necu ni pricati o njoj :)

Anchy30
    05. Prosinac 2015. 12:22

MajaSocka

Jutro cure….ja prijavljujem veeeeliki pad temperature tako da vjerovatno danas ili sutra stize M….al ok dok ne dodje necu ni pricati o njoj :)

Ne mora ništa značiti draga…jel praviš sutra test?Rekla si na Sv.Nikolu

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    05. Prosinac 2015. 11:09

I da pijem ju 2 puta po 2,5dc. Nekad i 3 puta kad se sjetim :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI