Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    05. Prosinac 2015. 10:09

Jutro cure....ja prijavljujem veeeeliki pad temperature tako da vjerovatno danas ili sutra stize M....al ok dok ne dodje necu ni pricati o njoj :)

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    05. Prosinac 2015. 11:09

I da pijem ju 2 puta po 2,5dc. Nekad i 3 puta kad se sjetim :)

iivanaat27
    05. Prosinac 2015. 11:10

MajaSocka drzim ti fige da ti nedode vjestica :* 

iivanaat27
    05. Prosinac 2015. 11:14

Nego da cure kao sta sam prije pitala al cini mi se da nije ni jedna spomenula... Dali pijete caj od Vrkute topao ili hladan? Dali ima kakve veze ako se pije i hladan?? Ja ga pijem hladnog jer mi bolje pase tako! 
    I da sto mi smeta kod caja,neznam dali ste i vi primjetile..kada ga pijem i dodem vec na kraj salice onda kao neki mulj dolje hehehe to obicno ne popijem nego prolijem xD to su vjerojatno mrvice sitne od caja koje produ kroz cjediljku :)

Tina0110
    05. Prosinac 2015. 11:20

iivanaat27 , ma ja srknem to sve :D nije mi ništa teško za plusić   

Postavila sam već pitanje na temi o vrkuti, al odg nema... Curke, može li pojačano znojenje imat veze s vrkutom? :) želim reći, je li moguće da to znači da je već vrkuta počela djelovati? Pijem je od 19.11
    Šta mislite?

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.