Hvala obamHvalda okej,budem pitala kad budem u prolazu :D sad cu jos pit ovaj caj jer ga imam jos pa onda kad potrosim onda cu pogledat za te kapi
Nego cure, Dobro jutroo vam zelim :) kako ste danas? Imali sto novoga kod vas ??
Heheh malo su mi se slova pobrkale u pocetku...
Ispravak: "hvala obama, ma okej,budem pitala........ "
Nesto me tipkovnica zeza nekad pa kad krenem brisat kad pogresim ona mi nekak prebaci slova i doda rijeci xD
Drage moje, već kad smo na temi o vrkuti ja sam totalno zbunjena, da li ćete vi piti čitavi ciklus ili ne? ja osobno pijem svaki dan 2 šalice po 2dcl, pa razmišljam da pijem sad jedan cijeli ciklus pa ću vidjet što će se dešavati.... negdje piše tijekom cijelog ciklusa piti, negdje 2. dio?! s obzirom da je biljno sumnjam da može naškoditi?! nisam pametna
Drage moje, već kad smo na temi o vrkutija sam totalno zbunjena, da li ćete vi piti čitavi ciklus ili ne? ja osobno pijem svaki dan 2 šalice po 2dcl, pa razmišljam da pijem sad jedan cijeli ciklus pa ću vidjet što će se dešavati…. negdje piše tijekom cijelog ciklusa piti, negdje 2. dio?! s obzirom da je biljno sumnjam da može naškoditi?! nisam pametna
Ja ju pijem od 1.dana ciklusa, i nastaviti cu dok ne zatrudnim :) nadam se sta prije, ali ako ne onda cu 3mj pa pauza od mjesec dana :)
Tina0110
Jutro cure....ja prijavljujem veeeeliki pad temperature tako da vjerovatno danas ili sutra stize M....al ok dok ne dodje necu ni pricati o njoj :)
Jutro cure….ja prijavljujem veeeeliki pad temperature tako da vjerovatno danas ili sutra stize M….al ok dok ne dodje necu ni pricati o njoj :)
Ne mora ništa značiti draga…jel praviš sutra test?Rekla si na Sv.Nikolu
Anchy30

url=https://lilypie.com]
I da pijem ju 2 puta po 2,5dc. Nekad i 3 puta kad se sjetim :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji