Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    06. Prosinac 2015. 09:38

Jutro!

Jel imam koji plusić u čizici?

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Mallla
    06. Prosinac 2015. 09:41

Jutro cure!
    Stiga Krampus....u prijevodu M!
    Temperatura ostala na 36.3...test negativan i pobrisem se iza testa kad ono M!
    Eto nisam jos te srece a stvarno sam mislila da su mi sanse velike!
    Malo sam tuzna i razocarana, al ne previse.
    Jedino sto cu sad u novom ciklusu se malo odmaknit od svih mjerenja....uzet pauzu i uzivat u blagdanima!

url=https://lilypie.com]

JanaH.
    06. Prosinac 2015. 09:44

Žao mi je,
    ali ipak ako već nije T barem da ne kasni i da dođe na vrijeme i da krene novi ciklus :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Veja
    06. Prosinac 2015. 09:52

Majo, bas mi je zao, a nekako sam mislila da ste ovaj ciklus uspili  nista sad uzivaj u blagdanima i bit ce sigurno 

Mallla
    06. Prosinac 2015. 10:28

Hvala vam cure! Bit ce drugi put...bas to sto kazes Jana neka je ona dosla na vrime, neka ne kasni!
    Al eto ovaj put sam se bas nadala...
    Sve u svemu 6 mjeseci je proslo i bas mi treba odmor od svega! Sreca tu su blagdani pa ce odvuc misli :)
    Al cure vama zelim svim srcem plusice....poplavu plusica!

url=https://lilypie.com]

iivanaat27
    06. Prosinac 2015. 11:07

Majo,zao mi je sto ti dosla vjestica..:(
    Tko zna mozda jos i udes u novu kao T,zato se opusti i uzivaj u blagdanima pa se mozda i desi kada najmanje ocekujes :)

LuKi5
    06. Prosinac 2015. 11:54

Maja, draga bas mi je zao :(( Zelim da ti ovo blagdansko vrijeme bude ispunjeno srecom. Odmori se I uzivaj, neka te ponesu cari blagdana 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.