Drage moje uzitak je citat vase lipe zelje :)
Da slazem se sjuskice da je sluz najpouzdaniji pokazatelj ovulacije a i najprakticniji i potpuno besplatan. Nego ja sam se razvezala opcenito o osluskivanju mog tijela koje vecinom zavrsi u nedoumici....a na aplikaciji sam promjenila da mi ovulaciju prati po lh trakicama pa sam zadovoljna a nisam bila dok to nisam otkrila!
Idem sada u Dream world :) Laku noc i tipkamo se sutra!

url=https://lilypie.com]
Majooo..si popiskila kineza? Kakvi su rezultati? Reci da si ugledala plusicaa ili ll
Jutroo
Majo, kakvo je stanje??
Vidim tema je bila FF meni je dosad bio tocan, kad usporedim lh trakice i temp.,al ocito da sve zavisi kako kome
Anchy, O je vec bila ako ti toliko skoci temp.
Jutroo
Majo, kakvo je stanje??
Vidim tema je bila FF meni je dosad bio tocan, kad usporedim lh trakice i temp.,al ocito da sve zavisi kako kome![]()
Anchy, O je vec bila ako ti toliko skoci temp.
Danas je bila 36.7...skočila za 0.5
Anchy30

Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
MajaSocka 07.12.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
Vecka 16.12.
JanaH. 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Schinin 27.12.
Cure, ako sam nekog izostavila s liste samo javite, daleko mi lista ostala zadnjaa da je kopiram, preko moba sam pa mi dugo treba da je nadjem

Jutro cure!
Stiga Krampus....u prijevodu M!
Temperatura ostala na 36.3...test negativan i pobrisem se iza testa kad ono M!
Eto nisam jos te srece a stvarno sam mislila da su mi sanse velike!
Malo sam tuzna i razocarana, al ne previse.
Jedino sto cu sad u novom ciklusu se malo odmaknit od svih mjerenja....uzet pauzu i uzivat u blagdanima!
A draga Maja. Bas Sam se prijavila da Ugledam tvoj plusic. Bemu krampusa 😁😁
Ma neka ti je makar onda tocno stigla i iza toga Se ljepo opustis skroz. Izgleda da je sve ovo za nas preveliki stres. Nadam Se da ce nam 2016 biti daleko bolja i da cr Se plusici sami nizati. Nemoj biti tuzna, onaj Gore ti sigurno sprema nesto lijepo, vidjet ces
Jutro cure!
Stiga Krampus….u prijevodu M!
Temperatura ostala na 36.3…test negativan i pobrisem se iza testa kad ono M!
Eto nisam jos te srece a stvarno sam mislila da su mi sanse velike!
Malo sam tuzna i razocarana, al ne previse.
Jedino sto cu sad u novom ciklusu se malo odmaknit od svih mjerenja….uzet pauzu i uzivat u blagdanima!
oooooo....baš mi je žao....vjerujem da će ti baš ovi božićni dani biti sretni u radu na bebici...Vidiš Sv.3 kralja nose darove....možda i tebi donesu koji plusić na dar!!!!!!!

url=https://lilypie.com]
Žao mi je,
ali ipak ako već nije T barem da ne kasni i da dođe na vrijeme i da krene novi ciklus :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Majo, bas mi je zao, a nekako sam mislila da ste ovaj ciklus uspili nista sad uzivaj u blagdanima i bit ce sigurno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji