Bokiic curkee
Znaci glupi Krampus kod Maje , vise srece drugi put ... malo odmori i opusteno uzivaj u nadolazecim praznicima sa svojim dragim, pa ce biti jedan pokloncic za 3 Kralja
Drage cure evo ako koja od Vas danas slavi imendan, onda Vam zelim da Vas iznenadi uskoro jedan pokloncic kojeg sve mi zelimo
Moja M se pojavila i bas sam sretna da Vam kazem jer su mi ciklusi inace katastrofa, a ova zadnja dva perfektna
Ovaj tjedan zovem da se narucim na ta dva pregleda i jako se veselim jeeer ako bude sve u redu krecem u akciju, pa mozda bude zakasnjeli pokloncic i za mene Mislim na Vas i veselim se iscekivanju plusica s Vama !
Inace cure kako Ste mi ?? Jeli se pripremate za blagdane ??
MajaSocka bas mi je zao za M, Ali nema predaje, idemo dalje.
Ja se jedva sastavljam ovih dana, vec skoro 2 tjedna nisam pojela normalan obrok, sve mi je bljak i sve mi se gadi! Smrsavila sam 3 kg. Ne bunim se jer sam rekla da cu sve istrpit za bebicu ali sam se nekako nadala da ce me ti neugodni simptomi zaobici.
Mislila sam peci kekse za bozic i radit coklodne praline i vec sam bila kupila i kalupe i sve ali mi se cini da nista od toga ove godine!
Rozice2810, malo sam se pogubila, jer trošiš šta za redovite menge ili? :)))
Tina0110
MAJO, a dajj...Neeeeeeeeeeee.... a baš sam bila sigurna! Glupi Krampus...
al tu je Nova godina, Tri kralja, Valentinovo...doći će i tvoj +
Miska draga, i meni ti se mirisi gade. Kuham juhu i osjećam svaki sastojak...kad perem suđe, bljak! Diže mi se trbuh i ne migu dalje...Ja baš imam apetita i stalno mi se nešto jede
Ali za mrvice naše se sve isplati :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Majo baš mi je žao, nekako sam vjerovala i molila se da tebi dođe plusić…ali nemoj biti obeshrabrena, doći će naše mrvice kad se najmanje budemo nadale…
Kod mene su krenuli plodni dani, jučer baš obilno sluzi poslijepodne, izgleda da je vrkuta odradila malo, nisam skoro toliko vidjela, i opaka akcija sinoc ;) po kalendaru mi je O trebala doći danas, ali nekako danas nema toliko vlažnosti, izgleda mi sada kao da je to trajalo samo jedan dan bez ikakvih simptoma koji dan prije…ali pokrit ćemo i današnji dan za svaki slučaj..i još koji dan iza ako bude potrebno :) dragi i ja preselili spavanje u novu kućicu, iako još pola stvari nemamo i baš uživamo…njegov komentar da nam samo još bebica nedostaje kako bi bili potpuno ispunjeni…i slažem se, ali doći će ona nama… Ljubim vas djevojke i ako je koja imenom Nikolina, Nina, neka joj je sretan imendan!!
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
darliv, doći će bebica...i onda će vam kuća biti potpuna!
obama, i ja sam od vrkute stalno išla piškit...čitala sam da ona pozitivno utječe na bubrege i često mokrenje izbacuje loše bakterije...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji