Hvala vam cure! Bit ce drugi put...bas to sto kazes Jana neka je ona dosla na vrime, neka ne kasni!
Al eto ovaj put sam se bas nadala...
Sve u svemu 6 mjeseci je proslo i bas mi treba odmor od svega! Sreca tu su blagdani pa ce odvuc misli :)
Al cure vama zelim svim srcem plusice....poplavu plusica!
Hvala vam cure! Bit ce drugi put…bas to sto kazes Jana neka je ona dosla na vrime, neka ne kasni!
Al eto ovaj put sam se bas nadala…
Sve u svemu 6 mjeseci je proslo i bas mi treba odmor od svega! Sreca tu su blagdani pa ce odvuc misli :)
Al cure vama zelim svim srcem plusice….poplavu plusica!
Majo baš mi je žao….mislila da je to to…ali makar nešto u tome što je došla na vrijeme!
Bit' će draga!Znam kako ti je!
I ja poslije ovih pl.dana puštam '' mozak na pašu'' … idu blagdani i želim se opustiti!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Majo,zao mi je sto ti dosla vjestica..:(
Tko zna mozda jos i udes u novu kao T,zato se opusti i uzivaj u blagdanima pa se mozda i desi kada najmanje ocekujes :)
Maja, draga bas mi je zao :(( Zelim da ti ovo blagdansko vrijeme bude ispunjeno srecom. Odmori se I uzivaj, neka te ponesu cari blagdana

14.06.2014. L ♥
Bokiic curkee
Znaci glupi Krampus kod Maje , vise srece drugi put ... malo odmori i opusteno uzivaj u nadolazecim praznicima sa svojim dragim, pa ce biti jedan pokloncic za 3 Kralja
Drage cure evo ako koja od Vas danas slavi imendan, onda Vam zelim da Vas iznenadi uskoro jedan pokloncic kojeg sve mi zelimo
Moja M se pojavila i bas sam sretna da Vam kazem jer su mi ciklusi inace katastrofa, a ova zadnja dva perfektna
Ovaj tjedan zovem da se narucim na ta dva pregleda i jako se veselim jeeer ako bude sve u redu krecem u akciju, pa mozda bude zakasnjeli pokloncic i za mene Mislim na Vas i veselim se iscekivanju plusica s Vama !
Inace cure kako Ste mi ?? Jeli se pripremate za blagdane ??
MajaSocka bas mi je zao za M, Ali nema predaje, idemo dalje.
Ja se jedva sastavljam ovih dana, vec skoro 2 tjedna nisam pojela normalan obrok, sve mi je bljak i sve mi se gadi! Smrsavila sam 3 kg. Ne bunim se jer sam rekla da cu sve istrpit za bebicu ali sam se nekako nadala da ce me ti neugodni simptomi zaobici.
Mislila sam peci kekse za bozic i radit coklodne praline i vec sam bila kupila i kalupe i sve ali mi se cini da nista od toga ove godine!
MajaSocka bas mi je zao za M, Ali nema predaje, idemo dalje.
Ja se jedva sastavljam ovih dana, vec skoro 2 tjedna nisam pojela normalan obrok, sve mi je bljak i sve mi se gadi! Smrsavila sam 3 kg. Ne bunim se jer sam rekla da cu sve istrpit za bebicu ali sam se nekako nadala da ce me ti neugodni simptomi zaobici.
Mislila sam peci kekse za bozic i radit coklodne praline i vec sam bila kupila i kalupe i sve ali mi se cini da nista od toga ove godine!
Kazu da nakon 12. tt to prode i da zena moze poceti uzivati u blazenom stanju ,drzim palceve da ti tako i bude !

Rozice2810, malo sam se pogubila, jer trošiš šta za redovite menge ili? :)))
Nista ... samo pijem tablete za stitnjacu i valjda je ona dosla malo u red pa je to rezultat ... nadam se 😀😀
Tina0110
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji