Dobro vecer cure!
Posto ste se raspisale o raznim biljkama i travama...ne razumijem se nazalost u to. Prije nekih 6 g kad mi s bebom nije islo,jedna moja ginekologica u Njemackoj mi je preporucila biljne tablete koje se osim kod (pre)menstrualnih tegoba preporucuju i za poboljsanje zacesca. Treba ih isto piti nekih 3mj najmanje pocevsi od 1.dana M. Doslovno mi je rekla da su mnoge nakon toga zatrudnile!
Ja sam zatrudnila na kraju bez njih pa nemam iskustva
Ne znam hrvatski naziv nazalost,evo latinski Agnus castus, Sigurna sam da ste cule za njih.
Djelatna tvar (na njemackom) Keuschlammfrüchte -Trockenextrakt
U bocici ima 100kom kosta 8-15 € ne sjecam se bas tocno...
Obama, imaš mail :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hvala obamHvalda okej,budem pitala kad budem u prolazu :D sad cu jos pit ovaj caj jer ga imam jos pa onda kad potrosim onda cu pogledat za te kapi
Nego cure, Dobro jutroo vam zelim :) kako ste danas? Imali sto novoga kod vas ??
Drage moje, već kad smo na temi o vrkuti ja sam totalno zbunjena, da li ćete vi piti čitavi ciklus ili ne? ja osobno pijem svaki dan 2 šalice po 2dcl, pa razmišljam da pijem sad jedan cijeli ciklus pa ću vidjet što će se dešavati.... negdje piše tijekom cijelog ciklusa piti, negdje 2. dio?! s obzirom da je biljno sumnjam da može naškoditi?! nisam pametna
Tina0110
Sortiraj odgovore
Najstariji