Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    04. Prosinac 2015. 21:43

Evo 
    jurisicigi@gmail.com

larimara
    04. Prosinac 2015. 21:46

Dobro vecer cure!
    Posto ste se raspisale o raznim biljkama i travama...ne razumijem se nazalost u to. Prije nekih 6 g kad mi s bebom nije islo,jedna moja ginekologica u Njemackoj mi je preporucila biljne tablete koje se osim kod (pre)menstrualnih tegoba preporucuju i za poboljsanje zacesca. Treba ih isto piti nekih 3mj najmanje pocevsi od 1.dana M. Doslovno mi je rekla da su mnoge nakon toga zatrudnile!
    Ja sam zatrudnila na kraju bez njih pa nemam iskustva
    Ne znam hrvatski naziv nazalost,evo latinski Agnus castus, Sigurna sam da ste cule za njih.
    Djelatna tvar (na njemackom) Keuschlammfrüchte -Trockenextrakt
    U bocici ima 100kom kosta 8-15 € ne sjecam se bas tocno...

zabica25
    04. Prosinac 2015. 21:47

Obama, imaš mail :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iivanaat27
    05. Prosinac 2015. 09:12

Hvala obamHvalda okej,budem pitala kad budem u prolazu :D sad cu jos pit ovaj caj jer ga imam jos pa onda kad potrosim onda cu pogledat za te kapi 

Nego cure, Dobro jutroo vam zelim :) kako ste danas? Imali sto novoga kod vas ?? 

Tina0110
    05. Prosinac 2015. 10:00

Drage moje, već kad smo na temi o vrkuti  ja sam totalno zbunjena, da li ćete vi piti čitavi ciklus ili ne? ja osobno pijem svaki dan 2 šalice po 2dcl, pa razmišljam da pijem sad jedan cijeli ciklus pa ću vidjet što će se dešavati.... negdje piše tijekom cijelog ciklusa piti, negdje 2. dio?! s obzirom da je biljno sumnjam da može naškoditi?! nisam pametna

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.