Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    04. Prosinac 2015. 11:30

Rozica 

Zabice, naravno da mozes racunati na robicu, bilo bi mi drago da bar na taj nacin mogu pomoci, a stvarno je ima puno. Vidis, ja kiselom u pocetku trudnoce nisam mogla doci blizu, a imala sam uzasnu zelju za slatkim, inace mi je muka od slatkog zbog dijabetesa I sve jedem I pijem bez secera. Bas opsesivna sam bila, morala sam se cuvati od kolaca posto ne smijem slatko. 

14.06.2014. L ♥

• Pticica2
    04. Prosinac 2015. 11:30

I meni neki ljudi koji su oko 40-ak godina u tom poslu savjetuju za te domace čajeve a i pripravke od meda i trava kao neke meleme pa vidjeti ćemo. 
    A vjerujte da je bila tolika potraznja za medom da ga nismo ni imali koliko smo mogli prodati upravo zato što nismo radili nikakve prevare a ljudi su to bas ispoštovali i cijenili.

• ranja
    04. Prosinac 2015. 11:56

Citam danas ujutro vase komentare i ne mogu vjerovati da dobro na ovom ludom svijetu jos uvijek postoji.bravo cure,svaka vam cast!ja nemam jos uvijek odjecu za bebe,a svoje igracke sam odavno podijelila,al ako mogu nekako drugacije pomoci,barem rijecima,tu sam :) sve uvijek bude dobro,meni je baka uvijek govorila da je samo bitno da imas krov nad glavom,beba dok je mala sisa,a kaze ona,ja sam svoju djecu ponekad u svoju odjecu oblacila :) 
    Dobro se dobrim uvijek vraca 
    Da vas jos obavijestim da nista od moje tockice ovaj mjesec,danas sam ujutro primjetila prozirnu rozu sluz kad sam se brisala,tako da mislim da M dolazi
    Saljem vam svima velike pozdrave :*

zabica25
    04. Prosinac 2015. 12:07

Ovo je link sa krpica, nemam prodaju na fejsu: http://mojekrpice.hr/dijana555-5439
    Ne znam tko me to pitao :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Obama2009
    04. Prosinac 2015. 12:15

Zabice, veceras Se tipkamo. Idem u 13 na posao.
    Btw, kupila sam jucer vrkutu napokon. Nisam znala Kako Se kaze na njemacki Pa sam upisala lat. naziv.
    Pijem Evo prvu salicu. Znate li smijem li vise puta dnevno piti? Ili je dovoljno 250 ml?

zabica25
    04. Prosinac 2015. 12:17

Tina, bilo bi to super, ali opet se želimo riješiti čim prije...ma, bude nekako :)
    Ja sam naručena 14.12. za pregled i možda već čujemo srčeko :)
    Po zanimanju sam učiteljica...sad ću srediti neke instrukcije :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.