Divne ste cure... Voljela bi vas upoznat.. Ne znam puno ljudi da imaju ovako veliko puno dobrote i ljubavi.. Bit cete divne majke.
I ja bi zeljela pomoci!!!
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Drage moje cure !!
Nema tih rijeci kojima bi opisala zahvalnost i Vasa meka,topla,dobra,draga,iskrena,srdacna
i plemenita srca !!
Znala sam da postoji jos dobrih ljudi s takvim srcima i kako je vec netko spomenuo sve Vi vjerujem jeste i cete biti fantasticne majke
Kako sam vec pisala moja obitelj i ja smo u redu .. Imamo svaki dan sto za jest i za obuc, a sve to zahvaljujuci roditeljima koji se ne predaju ..
Samo sam htjela Zabici pokazati da nije sama da nas ima jos, nekih je sram to priznati, a neki s ponosom traze pomoc eto ja imam dosta robe sto sam prerasla i zelim je se rijesiti, pa ako nekome treba nek se javi
Jos jednom hvala Vam cure na iskazanoj volji za pomoc, stvarno ste divne...
Volim Vas sveee !!
Drage moje hrabre ste, tu ste, dijelite dio sebe samim time je jasno damje i vase srce veliko! Ako bilo kako mogu pomoci, spremna sam makar utjesiti kad je tesko!
Anchy i ja volim juznjacko srce ali sada gledam chicago u plamenu na rtl u 23:30! Uzdam se u reprize juznjackog srca :) A volim sve od mentalista, csi, castle i sve verzije i verzijice takvih serija!
Drage moje hrabre ste, tu ste, dijelite dio sebe samim time je jasno damje i vase srce veliko! Ako bilo kako mogu pomoci, spremna sam makar utjesiti kad je tesko!
Anchy i ja volim juznjacko srce ali sada gledam chicago u plamenu na rtl u 23:30! Uzdam se u reprize juznjackog srca :) A volim sve od mentalista, csi, castle i sve verzije i verzijice takvih serija!
o da pogledam i ja chicago u plamenu...i ako su reprize volim pogledati i Dadilju hehe!P pa ti i ja imamo isti ukus za serije,hihi
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Cure moje drage, rasplakale ste me svojom dobrotom. Evo javila sam se trima curama i to će biti dovoljno.
Doći će svjetlo na kraju tunela, to je jedno krizno razdoblje. Možete pomoći ako si nađete nešto na krpicama. To bi mi uveliko pomoglo. A ja se rijesim stvari koje mi ne trebaju i tako skupim novceke.
Jer nakon kiše dolazi SUNCE!!!
nije sad da nemam za kruh, kupuju mi ga moji al jučer smo htjeli u dućan po hranu kad ono nema para. Čekamo plaću al ona ide za kredit a moje .I je već jako užasno molit za pomoć. Hvala hvala hvala.Ja sam imalla isto hrpu stvari ali sam sve poklonila

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro drage 😘
Zabica, aj u inbox mi posalji link da te dodam na fb, i tebe i stranicu na kojoj prodajes.. Naravno ako si za.
Ja sam turbo luda danas, moji plodni dani su tu vec ima dva dana, a mog supruga nema, bemti ta putovanja vise. I naravno veceras kad dodje kako ceno se keksati ob ce biti satran od puta. A sutra ja imam djevojacku a on momacku.. Luda luda sam!!!!
Curke hvala svima na razumijevanju i riječima podrške Idemo dalje, bit će :))) Imam osjećaj da će prosinac biti pun ljubavi, i plusića
Također, Rozica i Žabica, mogu pomoći ako želite i ako vam ne bi bilo neugodno.
Žabica, ne bi željela da ispada da ti "solim pamet" , ali recimo s obzirom da su tebi i mužu jedina primanja njegova plaća (ako sam dobro shvatila) možda bi te mogli razmisliti o stavljanju kredita u mirovanje... a s tim da kako kažeš cijela plaća ode na ratu kredita...A što se tiče tebe i što bi mogla raditi, hm ne znam koje si struke... pa da ti damo koji savjet..
Tina0110
evo napisah povecu poruku i izbrisala ju....
ovako, kad već govorimo o poslu ja sam voditelj prodaje u jednom osiguravajućem društvu već nekoliko godina. Posao je zahtjevan ali može se jako puno zaraditi.
osao zastupnika u osiguranju idealan je za žene, posao je uredski i telefon je jedino što ti treba. možete pokušati poslat životopise na mailove osig.kuća oni uvijek traže nove i komunikativne zastupnike.
o tom poslu nemojte čitati po forumima jer je uglavnom sve laž i objave pišu ljudi koji se baš pretjerano nisu trudili pa su dobili otkaz. Može se vrlo lako zaraditi plaća od cca 4000 kn pa i više.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji