Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    04. Prosinac 2015. 07:31

Cure moje drage, rasplakale ste me svojom dobrotom. Evo javila sam se trima curama i to će biti dovoljno. 
    Doći će svjetlo na kraju tunela, to je jedno krizno razdoblje. Možete pomoći ako si nađete nešto na krpicama. To bi mi uveliko pomoglo. A ja se rijesim stvari koje mi ne trebaju i tako skupim novceke. 
    Jer nakon kiše dolazi SUNCE!!!
    nije sad da nemam za kruh, kupuju mi ga moji al jučer smo htjeli u dućan po hranu kad ono nema para. Čekamo plaću al ona ide za kredit a moje .I je već jako užasno molit za pomoć. Hvala hvala hvala.Ja sam imalla isto hrpu stvari ali sam sve poklonila

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Segy
    04. Prosinac 2015. 09:38

Jutro drage 😘

Zabica, aj u inbox mi posalji link da te dodam na fb, i tebe i stranicu na kojoj prodajes.. Naravno ako si za.

Ja sam turbo luda danas, moji plodni dani su tu vec ima dva dana, a mog supruga nema, bemti ta putovanja vise. I naravno veceras kad dodje kako ceno se keksati ob ce biti satran od puta. A sutra ja imam djevojacku a on momacku.. Luda luda sam!!!!

Tina0110
    04. Prosinac 2015. 09:45

Curke hvala svima na razumijevanju i riječima podrške  Idemo dalje, bit će :))) Imam osjećaj da će prosinac biti pun ljubavi, i plusića

Također, Rozica i Žabica, mogu pomoći ako želite i ako vam ne bi bilo neugodno.

Žabica, ne bi željela da ispada da ti "solim pamet" , ali recimo s obzirom da su tebi i mužu jedina primanja njegova plaća (ako sam dobro shvatila) možda bi te mogli razmisliti o stavljanju kredita u mirovanje... a s tim da kako kažeš cijela plaća ode na ratu kredita...A što se tiče tebe i što bi mogla raditi, hm ne znam koje si struke... pa da ti damo koji savjet..

Tina0110

Chichita
    04. Prosinac 2015. 09:48

evo napisah povecu poruku i izbrisala ju....
    ovako, kad već govorimo o poslu ja sam voditelj prodaje u jednom osiguravajućem društvu već nekoliko godina. Posao je zahtjevan ali može se jako puno zaraditi. 
    osao zastupnika u osiguranju idealan je za žene, posao je uredski i telefon je jedino što ti treba. možete pokušati poslat životopise na mailove osig.kuća oni uvijek traže nove i komunikativne zastupnike.
    o tom poslu nemojte čitati po forumima jer je uglavnom sve laž i objave pišu ljudi koji se baš pretjerano nisu trudili pa su dobili otkaz. Može se vrlo lako zaraditi plaća od cca 4000 kn pa i više.

Mallla
    04. Prosinac 2015. 10:36

Zabice draga...kako se zoves na krpicama, da znam trazit! :) 
    Ja sam jutros i dalje visoko na 36.9 ali nemam simptoma ni za M ni za T.....vidit cemo sta nosi vikend :)

url=https://lilypie.com]

Rozica2810
    04. Prosinac 2015. 10:45

Jutroo trudilice 
    Vidim vasoj dobroti nema kraja 

Majo jos 2 dana do tvog testa  znaaam da je plusiic u pitanju 
    Da Vas pitam .. Imate li Vi problema s odlaskom na svoj profil klokanice ??
    Meni od jucer pise da je greska u pitanju ..

Mallla
    04. Prosinac 2015. 10:49

Ja sam sad bila tamo na profilu sve ok....samo sto se ja ne snalazim najbolje tamo heheh :) Na mobitelu sam pa je drukcije poslozeno!

Ja sam vam nestrpljivo djete...a imam punu ladicu testova kina style i naravno da sam jutros opet umocila jedan i dalje je minus...ali sam istovremeno umocilami lh trakicu koja je pokazala sjenu hahah....samo novi slijedi za dva dana...s tim da se vise nisam uvjerena da je + u pitanju jer danas mi je 29 dc....a M mi dodje od 28 do 34 dc a najcesce 31!

• Pticica2
    04. Prosinac 2015. 11:03

Ni ovdje u Bosni nije puno bolja situacija ali nekako se snalazimo. Mi smo ove godine uzeli nekoliko pcela i ova godina je bila dosta uspješna njih smo isplatili i ostalo je nama oko 1000 eura a početnici smo, za proljeće planiramo prosirenje. Kazu da se može zaraditi jedna solidna plata pa ćemo pokušati.

Mallla
    04. Prosinac 2015. 11:10

Pticice sretno s poslom! Ode kod nas u Dalmaciji ko ima pcele moze solidno zaradit jer kad se procuje da neko ima domaci med svi navalimo a i na propolis koji je dobar za raznorazne tegobe i tegobice....jos ljudi od pcelinjeg voska rade balzame za usne, kreme za lice.....tako da draga vjerujem da ces uspjet!

Mallla
    04. Prosinac 2015. 11:12

Mene u zadnje vrime privlaci da pocmem prikupljat trave za cajeve...npr kadulja kod nas raste u brdu....metvica uz kucu...a valja toga i posadit tako da ako ne bude posla za mene bit cu teta poljoprivrednica!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.