Anchy mozda ovulacija stize ranije :)
Anchy mozda ovulacija stize ranije :)
Čudno mi je to,jer prema ''Klokanici'' tek su mi od 13 pl.dani...od 10 početak a 13 idealno?!Ali sam u -prosječna dužina ciklusa stavila 35 jer mi je nakon 35 dana došla(kasnila)a inače mi bude svakih 28 dana i tako uvijek...Jel sam ipak trebala staviti 28 ili??Nije bilo sluzi,bar nisam primjetila…ako stavim 28 dana plodni počinju od 3…sva sam se pogubila…Što ti misliš??
Jučer smo bili vrijedni,hehe....možda je nešto i ''upalo'' ako je O
Mislim da je rano za O jer sam M imala 22.11 a trajala sve do 25.11.,…kratko nešto
Jel moguće da je O došla ranije i tako brzo??
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Anchy, ja isto mislim da je riječ o ovulaciji....NA POSAO!
Jana, jako je teško do pola kao i asistent u nastavi. Poslala sam molbe već u sve škole u Međimurju i izvan, ali badava...trenutno nema potrebe za njima jer učenici koji rade po p.p. imaju svoje asistente..
Jana, jako je teško do pola kao i asistent u nastavi. Poslala sam molbe već u sve škole u Međimurju i izvan, ali badava…trenutno nema potrebe za njima jer učenici koji rade po p.p. imaju svoje asistente..
Hm, znam dosta ljudi koji su teško našli asistenta za dijete.. Nitko to nebi... Znam iz iskustva, jer i naše dijete ima asistenta, ali on je u vrtiću, isto nema baš kandidata.. Mi smo ipak uspjeli u svemu tome naći jako dragu curu, i sve super funkcionira...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja saam stala pit vrkutu prije 5-6 dana cisto za slucaj T da ne pijem jer sam isto citala da se ne preporuca pit prva 3 mj!
Ja mislim da mene poceo drmat PMS bezvoljna...ljuta za sekund...zaplakat za po sekunde i tako po redu...bas nisam ok! Al eto ako mora doc M nek dodje na vrime

url=https://lilypie.com]
Jojj nama curama bas nije lako, uvijek nekih problema... Ponekad se divim koliko naš rod zenski moze podnjet bol i psihicki i fizicki,pa sve do problema sto nas dostignu pa ih rijesimo.. Ma mi smo zaista Carice na kraju price.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji