Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Prosinac 2015. 19:27

Ja saam stala pit vrkutu prije 5-6 dana cisto za slucaj T da ne pijem jer sam isto citala da se ne preporuca pit prva 3 mj!

Ja mislim da mene poceo drmat PMS bezvoljna...ljuta za sekund...zaplakat za po sekunde i tako po redu...bas nisam ok! Al eto ako mora doc M nek dodje na vrime

url=https://lilypie.com]

iivanaat27
    04. Prosinac 2015. 19:38

Jojj nama curama bas nije lako, uvijek nekih problema... Ponekad se divim koliko naš rod zenski moze podnjet bol i psihicki i fizicki,pa sve do problema sto nas dostignu pa ih rijesimo.. Ma mi smo zaista Carice na kraju price. 

JanaH.
    04. Prosinac 2015. 19:45

Ja po netu nalazim podatke da vrkuta može i prije i za vrijeme i nakon trudnoće, ali da se marulja nesmije piti ako se sumnja na T jer može izazvati spontani.. 
    Od toliko informacija čovjek nije pametan što i kako.... 

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Mallla
    04. Prosinac 2015. 20:15

Meni na kutiji od caja pise da se ne preporuca u trudnoci....a na netu sam nasla da pise da moze cijelo vrijeme ali sam nasla i da je dobro izbjegavati prva 3 mj trudnoce....e sad nisam pametna i pojma nemam cemu vjerovat!

url=https://lilypie.com]

JanaH.
    04. Prosinac 2015. 20:17

Ja kupujem općenito čajeve u rinfuzi, kod jednog stričeka koji se fakat razumije u te stvari... 
    baš budem otišla u ponedjeljak do njega pa da ga pitam...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Schinin
    04. Prosinac 2015. 20:21

sad sam primjetila da novim curama nisam zazelj.ela dobrodoslicu (sram me bilo) - pa cure dobrodosle i sto krace ostale 

sve vi pisete o vrkuti, a citala sam i ja podosta o tome, nazalost ne znam ni sama sta vam kazem smije li se ili ne piti u t.... da potice zacece to stoji. citala sam i o hrpi drugih dobrih svojstava (ublazava menstrualnu bol, dobar i za astmu i td)  i sad me izludi da ne mogu nigdje naci caj za kupiti!!!

Schinin
    04. Prosinac 2015. 20:23

vecka: sve mislim napisato, pa nikako: NEocekujem 27.12. nisam do sada nista ni rekla, jer nisam ni ja znala, cudoviste nije htjelo doci kad sam prestala uzimati pilile :)

sjuskica30
    04. Prosinac 2015. 20:23

Drage cure,evo mene sa mog godišnjeg natrag u moju lijepu Istru...sad ću biti aktivnija...onako preko mobitela mi je jako teško tipkati...
    Cure drage,ako zatreba pomoć i ja sam tu!
    Što se vrkute u trudnoći tiče,mislim da je najbolje da prva koja ide kod ginekologa pita za savjet! 
    Ajmo Anchy i Rozica, AKCIJA OVIH DANA!!!!!!!!!!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.